Goud verkopen in Amersfoort

Goud verkopen in Amersfoort

Verkoop eenvoudig uw gouden sieraden, munten & baren voor de hoogste prijs! Plan een vrijblijvende taxatie in bij één van onze locaties of stuur uw goud 100% verzekerd naar ons toe met ons taxatiepakket.

Hoogste prijsgarantie
Altijd de hoogste prijs voor uw goud!
Vrijblijvende taxatie
Onze taxaties zijn gratis en vrijblijvend!
Direct op uw rekening
Tevreden? Dan betalen wij direct uit!
Wij kopen ook zilver
Neem uw zilveren items ook mee.
Al meer dan 5000 taxaties verricht!
Goud verkopen in Amersfoort
Kies het karaat
Vul hier het gewicht in gram in

Klantervaringen

Goud verkopen Amersfoort

Goud verkopen in Amersfoort doet u snel en eenvoudig via Goudonline. U verkoopt uw goud in Amersfoort bij ons op twee manieren. Allereerst kunt u bij ons langskomen op onze fysieke verkooplocatie in Amersfoort. Mocht het niet lukken om tijdens kantooruren uw goud bij ons langs te komen brengen, dan kunt u uw goud ook altijd online bij ons verkopen. Dit doet u door online een taxatiepakket bij ons aan te vragen, waarmee u geheel vrijblijvend uw goudproducten naar ons opstuurt.

Goud verkopen in Amersfoort: hoe werkt het?

Goudonline is dé plek om op een snelle en veilige manier uw goud in Amersfoort te verkopen. Zoals gezegd, doet u dit bij ons op twee verschillende manieren: online of fysiek. Bij de fysieke manier van goud verkopen in Amersfoort kunt u uw goudproducten zelf bij ons langsbrengen. Echter, wilt u goud verkopen in Amersfoort en lukt het u niet om tijdens kantooruren bij ons langs te komen, dan is dat ook geen enkel probleem. In dat geval kunt u uw goud geheel vrijblijvend naar ons opsturen met het taxatiepakket dat u online bij ons aanvraagt. Op deze manier kunt u toch nog op een veilige en snelle manier uw goud in Amersfoort verkopen.

Op afspraak goud inwisselen in Amersfoort

De snelste en meest eenvoudige manier van goud verkopen in Amersfoort is de verkoop op onze fysieke verkooplocatie. Wanneer u ervoor kiest om uw goud in Amersfoort te verkopen, kunt u dus ook het beste even bij ons langskomen. U bent welkom bij ons aan de Maanlander 14a. We willen u vragen om, voordat u langskomt, even een afspraak te maken via onze klantenservice, dan kijken we samen met u naar een geschikt moment voor uw bezoek. Op de dag van bezoek bent u welkom met uw goudproducten. Onze taxateurs gaan vervolgens direct aan de slag met de taxatie van uw producten, waarna u een voorstel van ons ontvangt. Gaat u akkoord met het aanbod dat we u doen? Dan betalen we u direct het desbetreffende bedrag uit. Verkoopt u na de taxatie uw goud toch liever niet? Ook dat is geen probleem. In dat geval neemt u uw goud gewoon weer mee naar huis. Een bezoek aan onze verkooplocatie in Amersfoort is dan ook te allen tijde geheel vrijblijvend.

Online goud inkoop

Wanneer het goud bij ons aan is gekomen, wordt er eenzelfde verkoopproces als bij de fysieke verkoop in gang gezet. Onze specialisten gaan aan de slag met de taxatie, waarna u een voorstel van ons ontvangt. Ook hierbij geldt: wanneer u akkoord gaat, betalen we u binnen 24 uur uit. Gaat u na het ontvangen van het aanbod toch niet akkoord? Dan sturen we de producten gewoon weer naar u terug.

Ondanks het feit dat het een bezoek aan onze fysieke locatie de snelste en eenvoudigste manier van goud verkopen in Amersfoort is, kunnen wij ons voorstellen dat dit u niet altijd lukt. In dat geval kunt u uw goud aan ons verkopen door middel van het aanvragen van ons taxatiepakket. Met dit taxatiepakket stuurt u uw goudproducten geheel veilig en vrijblijvend naar ons op. Zodra uw goud bij ons aan is gekomen, gaan onze goudspecialisten aan de slag met de taxatie. Gaat u na de taxatie toch niet akkoord met de verkoop, dan sturen we uw goud gewoon weer naar u terug. Gaat u na de taxatie wél akkoord? Dan betalen we u het verkoopbedrag binnen 24 uur uit.

Wat voor goud kan ik verkopen in Amersfoort?

U kunt met tal van verschillende producten terecht voor de goud verkoop in Amersfoort. Wilt u bijvoorbeeld gouden ringen verkopen, gouden kettingen verkopen of andere gouden sieraden verkopen? Dan bent u bij Goudonline.nl op de juiste plek. Ook gouden munten, goudbaren of tafelgoud nemen wij graag van u over.

Twijfelt u of uw product geschikt is voor onze vrijblijvende goudtaxatie? Neem dan, voordat u een afspraak maakt of een taxatiepakket aanvraagt, gerust even contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u graag verder.

Bent u niet woonachtig in de omgeving van Amersfoort? U kunt bij Goudonline terecht voor de goudverkoop in de volgende plaatsen:

Zo taxeren wij uw goud

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik hoeveel karaat mijn goud is?

De zuiverheid van uw goud wordt aangeduid in “karaat”. Hoe zuiverder uw goud, hoe hoger het karaat. Bij puur goud spreekt men van 24 karaat, welk staat voor 99,99% fijn goud. De karaat aanduiding treft u door middel van een persstempel (in geval van 24 karaat “999”) op uw gouden voorwerp. Hieronder zetten we de verschillende aanduidingen voor u uiteen:

8 karaat: 33,3% zuiver goud (aangeduid met 333)
14 karaat: 58,5% zuiver goud (aangeduid met 585)
18 karaat: 75,0% zuiver goud (aangeduid met 750)
20 karaat: 83,3% zuiver goud (aangeduid met 833)
21,6 karaat: 90,0% zuiver goud (aangeduid met 900)
22 karaat: 91,6% zuiver goud (aangeduid met 916)
24 karaat: 99,99% zuiver goud (aangeduid met 999)

Meest voorkomende waardes:

Sieraden bestaan bijna altijd uit 8, 14, of 18 karaat goud. Puur goud tref je eigenlijk alleen aan bij gouden baren en munten. Als u het aantal karaat zelf heeft kunnen vaststellen, dan kunt u de geschatte waarde van uw goud eenvoudig berekenen met onze calculator.

Heeft u nog vragen over het goudgehalte? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

Voor zowel advies, inkoop als verkoop werken wij uitsluitend op afspraak. Wij bewaren onze voorraad op een externe beveiligde locatie. U kunt zowel telefonisch als per mail hier een afspraak maken.

Hoe kan ik verkopen?

Wij werken uitsluitend op afspraak!  U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken bij 1 van onze 11 locaties. Kijk op goud verkopen voor alle mogelijkheden.

 

Terugkoopgarantie

Bij Goudonline.nl bieden wij op alle producten die bij ons zijn gekocht ongeacht de koers een terugkoopgarantie. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u uw edelmetaal weer makkelijk kunt verkopen tegen een scherpe prijs.

Hoe snel krijg ik uitbetaald?

Indien u langskomt met uw edelmetaal vindt uitbetaling direct plaats na de taxatie. Bij een taxatiepakket 24 uur na de ontvangstbevestiging die iedereen van ons ontvangt per mail als het pakketje binnen is.

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:30 tot 17:30

Locatie Amersfoort

Locatie Amersfoort

Maanlander 14A
3824 MP Amersfoort

Telefoon

085 – 7732733

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:30 – 17:30

Om het kantoor te bezoeken is een afspraak vereist en de voorraad wordt bewaard op een externe beveiligde locatie.

© Copyright Goudonline.nl 2023
Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen