Goud verkopen in Amersfoort

Goud verkopen in Amersfoort

Welkom bij Goudonline.nl. Bij ons verkoopt u veilig en discreet uw goud. Dit kan gemakkelijk bij ons op locatie in Amersfoort. Bent u niet in de buurt? Stuur uw goud dan naar ons op met behulp van ons taxatiepakket (gratis en 100% verzekerd). Lees hieronder hoe dit precies werkt.

300+ 5 sterren reviews
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4!
Vrijblijvende taxatie
Onze taxaties zijn gratis en vrijblijvend!
Direct op uw rekening
Tevreden? Dan betalen wij direct uit!
Wij kopen ook zilver
Neem uw zilveren items ook mee.
Al meer dan 5000 taxaties verricht!
Goud verkopen in Amersfoort
Kies het karaat
Vul hier het gewicht in gram in

Klantervaringen

Goud verkopen in Amersfoort

Goudonline is dé plek om op een snelle en veilige manier uw goud in Amersfoort te verkopen. Zoals gezegd, doet u dit bij ons op twee verschillende manieren: op afspraak of via de post.

Op afspraak goud inwisselen in Amersfoort

De snelste en meest eenvoudige manier van goud verkopen in Amersfoort is bij ons goudwisselkantoor in Amersfoort.. Wanneer u ervoor kiest om uw goud in Amersfoort te verkopen, kunt u dus ook het beste even bij ons langskomen.

U bent welkom bij ons aan de Maanlander 14a. We willen u vragen om, voordat u langskomt, even een afspraak te maken via onze klantenservice, dan kijken we samen met u naar een geschikt moment voor uw bezoek. Op de dag van bezoek bent u welkom met uw goudproducten. Het verkoopproces verloopt als volgt:

 1. Onze taxateurs gaan direct aan de slag met de taxatie van uw producten. Lees hieronder hoe onze goudspecialisten uw goud taxeren.
 2. Hierna ontvangt u een voorstel met de waarde van uw goud.
 3. Gaat u akkoord met het aanbod dat we u doen? Dan betalen we u direct het desbetreffende bedrag uit.

Verkoopt u na de taxatie uw goud toch liever niet? Ook dat is geen probleem. In dat geval neemt u uw goud gewoon weer mee naar huis. Een bezoek aan onze verkooplocatie in Amersfoort is dan ook te allen tijde geheel vrijblijvend.

Online goud verkopen

Online goud verkopen bij Goudonline.nl betekent dat u uw goud naar ons opstuurt middels ons zogeheten ‘taxatiepakket’. Hieronder leggen we uit hoe snel en gemakkelijk het werkt:

 1. U vraagt een gratis taxatiepakket bij ons aan.
 2. In het taxatiepakket zit een stappenplan, een taxatieformulier, een sealbag en een beveiligde retourenvelop.
 3. Met het taxatiepakket kunt u uw goud met PostNL volledig verzekerd, zonder verzendkosten en met een track-and-tracecode, veilig naar ons opsturen.
 4. Wanneer wij uw goud hebben ontvangen, taxeren wij uw goud (lees hieronder hoe we dit doen).
 5. We sturen u een mail met een offerte met het getaxeerde bedrag.
 6. Gaat u akkoord, dan betalen wij u het bedrag binnen 24 uur uit.
 7. Gaat u niet akkoord, dan sturen we uw goud kosteloos weer terug.

Het opsturen en taxeren van uw goud is veilig en geheel vrijblijvend. Een snelle en makkelijke manier om uw goud in Amersfoort te verkopen.

Wat voor goud kan ik verkopen in Amersfoort?

U kunt met tal van verschillende producten terecht voor goud verkoop in Amersfoort. Wilt u bijvoorbeeld gouden ringen verkopen, gouden kettingen verkopen of andere gouden sieraden verkopen? Dan bent u bij Goudonline.nl op de juiste plek. Ook gouden munten, goudbaren of tafelgoud nemen wij graag van u over.

Twijfelt u of uw product geschikt is voor onze vrijblijvende goudtaxatie? Neem dan, voordat u een afspraak maakt of een taxatiepakket aanvraagt, gerust even contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u graag verder.

Veilige goud inkoop door Goudonline.nl

Veiligheid is onze hoogste prioriteit. Kiest u ervoor om uw goud op te sturen naar ons, dan wordt uw pakketje tot € 1000 verzekerd. Is uw goud meer waard? Dan kunt u gratis meerdere pakketten versturen, zodat elk pakket apart verzekerd wordt.

Wist u dat u bij ons ook goud kunt kopen? Beleggen in goud wordt beschouwd als een veilige investering, omdat de prijs van goud niet opeens sterk stijgt of daalt. Goudonline.nl verkoopt alleen LBMA-geaccrediteerd goud, zoals goudbaren en gouden munten.

Wilt u meer weten over onze service, lees dan onze veelgestelde vragen.

Zo taxeren wij uw goud

Het taxeren van goud is een specialiteit. Eerst wordt het zuiverheidsgehalte in het goud gecontroleerd. Dit kan met twee methoden:

 1. Keurmerk: in Nederland zijn er cijfercodes die het gehalte aan goud in het goudstuk aangeven, zoals 585 (staat voor 14 karaats goud) of 750 (staat voor 18-karaats goud). Deze cijfers staan gegraveerd in het goud, waardoor je het zuiverheidsgehalte kunt controleren.
 2. Toetssteen en toetswater: om de zuiverheid te dubbelchecken gebruiken we een toetssteen en toetswater. Dit toetswater heeft een chemisch mengsel dat reageert met goud. Er zijn verschillende soorten toetswater, voor elke karaat goud een soort. Om te testen of een goudstuk 14 karaat goud is, gebruik je een speciaal type toetswater en voor 18 karaat goud weer een ander type toetswater. Er wordt een streepje gezet met het gouden voorwerp op de toetssteen. Vervolgens wordt er een druppel toetswater op het goud gedruppeld. Wanneer het streepje blijft staan, betekent dit dat het minimaal 14 karaat goud is of minimaal 18 karaat goud, afhankelijk van welk type toetswater gebruikt wordt.

Vervolgens wordt het goud gewogen op onze gecertificeerde weegschalen, die maandelijks, door een onafhankelijke partij, worden geijkt. Het gewicht van het goud wordt ten slotte vermenigvuldigd met de actuele goudprijs. Op die manier wordt de waarde van het goud bepaald.

In de video onderaan de pagina legt onze goudspecialist Erik het proces nog eens uit.

Deze goudprijs hanteren we

Wij hanteren de meest actuele goudkoers. Deze wordt elke 10 seconden geüpdatet. De goudprijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de werking van de markt (vraag en aanbod) en de wisselkoers van de Amerikaanse dollar. De goudprijs wordt namelijk uitgedrukt in Amerikaanse dollar. Wordt de Amerikaanse dollar meer waard, dan zal de waarde van het goud in euro’s dalen.

Hoe kan het dat Goudonline.nl een hoge goudprijs kan bieden? Dit komt doordat we veel online werken en geen hoge kosten betalen voor kantoorpanden.

Goudspecialist Erik aan het woord

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik hoeveel karaat mijn goud is?

De zuiverheid van uw goud wordt aangeduid in “karaat”. Hoe zuiverder uw goud, hoe hoger het karaat. Bij puur goud spreekt men van 24 karaat, welk staat voor 99,99% fijn goud. De karaat aanduiding treft u door middel van een persstempel (in geval van 24 karaat “999”) op uw gouden voorwerp. Hieronder zetten we de verschillende aanduidingen voor u uiteen:

8 karaat: 33,3% zuiver goud (aangeduid met 333)
14 karaat: 58,5% zuiver goud (aangeduid met 585)
18 karaat: 75,0% zuiver goud (aangeduid met 750)
20 karaat: 83,3% zuiver goud (aangeduid met 833)
21,6 karaat: 90,0% zuiver goud (aangeduid met 900)
22 karaat: 91,6% zuiver goud (aangeduid met 916)
24 karaat: 99,99% zuiver goud (aangeduid met 999)

Meest voorkomende waardes:

Sieraden bestaan bijna altijd uit 8, 14, of 18 karaat goud. Puur goud tref je eigenlijk alleen aan bij gouden baren en munten. Als u het aantal karaat zelf heeft kunnen vaststellen, dan kunt u de geschatte waarde van uw goud eenvoudig berekenen met onze calculator.

Heeft u nog vragen over het goudgehalte? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

Voor zowel advies, inkoop als verkoop werken wij uitsluitend op afspraak. Wij bewaren onze voorraad op een externe beveiligde locatie. U kunt zowel telefonisch als per mail hier een afspraak maken.

Hoe kan ik verkopen?

Wij werken uitsluitend op afspraak!  U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken bij 1 van onze 11 locaties. Kijk op goud verkopen voor alle mogelijkheden.

 

Terugkoopgarantie

Bij Goudonline.nl bieden wij op alle producten die bij ons zijn gekocht ongeacht de koers een terugkoopgarantie. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u uw edelmetaal weer makkelijk kunt verkopen tegen een scherpe prijs.

Hoe snel krijg ik uitbetaald?

Indien u langskomt met uw edelmetaal vindt uitbetaling direct plaats na de taxatie. Bij een taxatiepakket 24 uur na de ontvangstbevestiging die iedereen van ons ontvangt per mail als het pakketje binnen is.

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:30 tot 17:30

Locatie Amersfoort

Locatie Amersfoort

Maanlander 14A
3824 MP Amersfoort

Telefoon

085 – 7732733

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:30 – 17:30

Om het kantoor te bezoeken is een afspraak vereist en de voorraad wordt bewaard op een externe beveiligde locatie.

© Copyright Goudonline.nl 2024
Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen