Goud verkopen in Amsterdam

Goud verkopen in Amsterdam

Welkom bij Goudonline.nl, dé plek voor het verkopen van goud in Amsterdam. Verkoop uw gouden sieraden, munten & baren eenvoudig bij ons op locatie in Amsterdam. Bent u niet in de buurt? Verzend uw goud kosteloos en volledig verzekerd met ons taxatiepakket, voor een gratis taxatie.

300+ 5 sterren reviews
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4!
Vrijblijvende taxatie
Onze taxaties zijn gratis en vrijblijvend!
Direct op uw rekening
Tevreden? Dan betalen wij direct uit!
Wij kopen ook zilver
Neem uw zilveren items ook mee.
Al meer dan 5000 taxaties verricht!
Goud verkopen in Amsterdam
Kies het karaat
Vul hier het gewicht in gram in

Klantervaringen

Goud verkopen in Amsterdam: hoe werkt het?

Goud inruilen kan bij Goudonline.nl op twee manieren: fysiek in ons goudwisselkantoor in Amsterdam of online, door uw goud gratis naar ons op te sturen. Hieronder leggen wij beide manieren aan u uit.

Goud inwisselen op afspraak

De meest eenvoudige manier van goud verkopen in Amsterdam is via onze fysieke verkooplocatie. Wanneer u uw goud wil verkopen, kunt u dus ook het beste even bij ons langskomen. Wij zijn te vinden aan de Hullenbergweg 278-308 in Amsterdam. Kiest u ervoor om uw goud bij ons langs te komen brengen? Dan kunt u een afspraak maken via onze klantenservice, dan kijken we samen met u naar een geschikt moment. Op de dag van bezoek bent u welkom met uw goudproducten aan de Hullenbergweg. Onze goudspecialisten die op de verkooplocatie aanwezig zijn, gaan direct met de taxatie van uw producten aan de slag. Hierna ontvangt u van ons een voorstel voor de verkoop. Gaat u akkoord met ons aanbod? Dan betalen we het bedrag direct aan u uit. Wanneer u niet akkoord gaat, kunt u uw goudproducten gewoon weer meenemen naar huis. Een bezoek aan onze verkooplocatie in Amsterdam is dan ook te allen tijde geheel vrijblijvend.

Online goud verkopen

Wilt u goud verkopen en lukt het u niet om tijdens kantooruren bij ons langs te komen? Ook dat is geen probleem. In dat geval kunt u uw goud naar ons opsturen:

  1. Vraag uw gratis taxatiepakket aan. Wij sturen deze naar u op.
  2. Het taxatiepakket bevat een stappenplan, een taxatieformulier, een sealbag en een beveiligde retourenvelop.
  3. Hiermee kunt u uw goud via elk PostNL-punt zonder verzendkosten en volledig verzekerd naar ons opsturen.
  4. Wij voeren een gratis taxatie voor u uit (lees hieronder hoe we dat doen).
  5. U krijgt van ons een voorstel met het getaxeerde bedrag.
  6. Gaat u akkoord, dan betalen wij u binnen 24 uur uit.
  7. Gaat u niet akkoord, dan sturen wij uw goud gewoon weer naar u terug.

Op deze manier kunt u op een veilige en snelle manier uw goud in Amsterdam verkopen.

Veilige goud inkoop bij Goudonline.nl

Veiligheid staat bij Goudonline.nl op de eerste plek. Bij het versturen van uw goud wordt uw goud tot € 1000 verzekerd. Vermoedt u dat uw goud meer waard is? Dan kunt u meerdere taxatiepakketten aanvragen en uw goud verspreid verzenden. Op die manier bent u 100% verzekerd.

Wat voor goud kan ik verkopen in Amsterdam?

U kunt met tal van verschillende producten terecht voor goud verkoop in Amsterdam. Wilt u bijvoorbeeld gouden ringen verkopen, gouden kettingen verkopen of andere gouden sieraden verkopen? Dan bent u bij Goudonline.nl op de juiste plek. Ook gouden munten, goudbaren of tafelgoud nemen wij graag van u over. Heeft u ook zilver? U kunt bij ons ook terecht voor zilver verkopen.

Twijfelt u of uw product geschikt is voor onze vrijblijvende goudtaxatie? Neem dan, voordat u een afspraak maakt of een taxatiepakket aanvraagt, gerust even contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u graag verder.

Welke goudprijs hanteren wij?

Wij hanteren de meest actuele goudprijs: deze wordt elke 10 seconden geüpdatet. De goudprijs verschilt per dag. Dit komt doordat de goudprijs afhankelijk is van de wereldwijde handel in goud. De goudprijs stijgt wanneer de vraag naar goud groot is, maar het aanbod laag. De goudprijs daalt wanneer het aanbod hoog is, maar de vraag klein. De goudprijs is ook afhankelijk van de wisselkoers van de Amerikaanse dollar. Op onze pagina over de goudprijs leggen we precies uit hoe de goudprijs tot stand komt.

Bij Goudonline.nl kunnen we de hoogste goudprijs garanderen. Dit komt doordat we vooral online werken en geen dure winkelpanden hebben.

Wist u dat u bij ons ook goud kunt kopen? Steeds meer beleggers kiezen ervoor om te beleggen in goud, omdat goud wordt gezien als een veilige belegging. De prijs van goud zal namelijk niet opeens sterk dalen of stijgen.

Zo taxeren wij uw goud

In onderstaande video legt onze goudspecialist Erik u uit hoe de taxatie van goud werkt. Er wordt uitgelegd hoe de zuiverheid van het goud gemeten wordt. Eerst kijken we of het keurmerk in het goud staat gegraveerd. Daarnaast gebruiken we een toetssteen en toetswater, om de zuiverheid van het goud te dubbelchecken. Vervolgens wegen we het goud met goedgekeurde weegschalen, die maandelijks geijkt worden. Ten slotte vermenigvuldigen we het gewicht met de actuele goudkoers van het betreffende karaat. De actuele goudkoers wordt elke 10 seconden geüpdatet.

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik hoeveel karaat mijn goud is?

De zuiverheid van uw goud wordt aangeduid in “karaat”. Hoe zuiverder uw goud, hoe hoger het karaat. Bij puur goud spreekt men van 24 karaat, welk staat voor 99,99% fijn goud. De karaat aanduiding treft u door middel van een persstempel (in geval van 24 karaat “999”) op uw gouden voorwerp. Hieronder zetten we de verschillende aanduidingen voor u uiteen:

8 karaat: 33,3% zuiver goud (aangeduid met 333)
14 karaat: 58,5% zuiver goud (aangeduid met 585)
18 karaat: 75,0% zuiver goud (aangeduid met 750)
20 karaat: 83,3% zuiver goud (aangeduid met 833)
21,6 karaat: 90,0% zuiver goud (aangeduid met 900)
22 karaat: 91,6% zuiver goud (aangeduid met 916)
24 karaat: 99,99% zuiver goud (aangeduid met 999)

Meest voorkomende waardes:

Sieraden bestaan bijna altijd uit 8, 14, of 18 karaat goud. Puur goud tref je eigenlijk alleen aan bij gouden baren en munten. Als u het aantal karaat zelf heeft kunnen vaststellen, dan kunt u de geschatte waarde van uw goud eenvoudig berekenen met onze calculator.

Heeft u nog vragen over het goudgehalte? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

Voor zowel advies, inkoop als verkoop werken wij uitsluitend op afspraak. Wij bewaren onze voorraad op een externe beveiligde locatie. U kunt zowel telefonisch als per mail hier een afspraak maken.

Hoe kan ik verkopen?

Wij werken uitsluitend op afspraak!  U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken bij 1 van onze 11 locaties. Kijk op goud verkopen voor alle mogelijkheden.

 

Terugkoopgarantie

Bij Goudonline.nl bieden wij op alle producten die bij ons zijn gekocht ongeacht de koers een terugkoopgarantie. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u uw edelmetaal weer makkelijk kunt verkopen tegen een scherpe prijs.

Hoe snel krijg ik uitbetaald?

Indien u langskomt met uw edelmetaal vindt uitbetaling direct plaats na de taxatie. Bij een taxatiepakket 24 uur na de ontvangstbevestiging die iedereen van ons ontvangt per mail als het pakketje binnen is.

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:30 tot 17:30

Locatie Amsterdam

Locatie Amsterdam

Hullenbergweg 278
1101 BV Amsterdam

Telefoon

085 – 7732733

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:30 – 17:30

Om het kantoor te bezoeken is een afspraak vereist en de voorraad wordt bewaard op een externe beveiligde locatie.

© Copyright Goudonline.nl 2024
Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen