Goud verkopen in Amsterdam

Goud verkopen in Amsterdam

Verkoop eenvoudig uw gouden sieraden, munten & baren voor de hoogste prijs! Plan een vrijblijvende taxatie in bij één van onze locaties of stuur uw goud 100% verzekerd naar ons toe met ons taxatiepakket.

Hoogste prijsgarantie
Altijd de hoogste prijs voor uw goud!
Vrijblijvende taxatie
Onze taxaties zijn gratis en vrijblijvend!
Direct op uw rekening
Tevreden? Dan betalen wij direct uit!
Wij kopen ook zilver
Neem uw zilveren items ook mee.
Al meer dan 5000 taxaties verricht!
Goud verkopen in Amsterdam
Kies het karaat
Vul hier het gewicht in gram in

Klantervaringen

Goud verkopen Amsterdam

Wilt u goud verkopen in Amsterdam? Dan bent u bij Goudonline aan het juiste adres! U verkoopt uw goud in Amsterdam bij ons op een snelle, eenvoudige en veilige manier. En het mooie is: wij bieden voor de verkoop van goud in Amsterdam twee verschillende opties. De meest eenvoudige optie is een bezoek aan onze fysieke verkooplocatie in Amsterdam. Lukt het niet om bij ons langs te komen? Dan kunt u uw goud vanuit Amsterdam ook online bij ons verkopen.

Goud verkopen in Amsterdam: hoe werkt het?

Voor welke verkoopmethode ook kiest – online of fysiek – beide manieren van goud verkopen in Amsterdam kennen zo hun eigen voordelen. De verkoop op onze fysieke verkooplocatie heeft als grote voordeel dat u uw goudproducten zelf bij ons langs kunt brengen. Echter, wilt u goud verkopen in Amsterdam en lukt het u niet om tijdens kantooruren bij ons langs te komen? Ook dat is geen probleem. In dat geval kunt u uw goud door middel van een taxatiepakket geheel vrijblijvend naar ons opsturen. Op deze manier kunt u toch nog op een veilige en snelle manier uw goud in Amsterdam verkopen.

Op afspraak goud inwisselen in Amsterdam

De meest eenvoudige manier van goud verkopen in Amsterdam is via onze fysieke verkooplocatie. Wanneer u uw goud wil verkopen, kunt u dus ook het beste even bij ons langskomen. Wij zijn te vinden aan de Hullenbergweg 278-308 in Amsterdam. Kiest u ervoor om uw goud bij ons langs te komen brengen? Dan kunt u een afspraak maken via onze klantenservice, dan kijken we samen met u naar een geschikt moment. Op de dag van bezoek bent u welkom met uw goudproducten aan de Hullenbergweg. Onze goudspecialisten die op de verkooplocatie aanwezig zijn, gaan direct met de taxatie van uw producten aan de slag. Hierna ontvangt u van ons een voorstel voor de verkoop. Gaat u akkoord met ons aanbod? Dan betalen we het bedrag direct aan u uit. Wanneer u niet akkoord gaat, kunt u uw goudproducten gewoon weer meenemen naar huis. Een bezoek aan onze verkooplocatie in Amsterdam is dan ook te allen tijde geheel vrijblijvend.

Online goud inkoop

Ondanks het feit dat het een bezoek aan onze fysieke locatie de snelste en eenvoudigste manier van goud verkopen in Amsterdam is, kunnen wij ons voorstellen dat het niet altijd lukt om tijdens kantooruren bij ons langs te komen. Hier hebben wij in de vorm van ons taxatiepakket iets op gevonden. Met dit taxatiepakket, dat u online bij ons aanvraagt, stuurt u uw goudproducten geheel veilig en vrijblijvend naar ons op. Wanneer het goud bij ons aan is gekomen, wordt er eenzelfde verkoopproces als bij de fysieke verkoop in gang gezet. Onze specialisten gaan aan de slag met de taxatie, waarna u een voorstel van ons ontvangt. Ook hierbij geldt: wanneer u akkoord gaat, betalen we u binnen 24 uur uit. Gaat u na het ontvangen van het aanbod toch niet akkoord? Dan sturen we de producten gewoon weer naar u terug.

Wat voor goud kan ik verkopen in Amsterdam?

U kunt met tal van verschillende producten terecht voor de goud verkoop in Amsterdam. Wilt u bijvoorbeeld gouden ringen verkopen, gouden kettingen verkopen of andere gouden sieraden verkopen? Dan bent u bij Goudonline.nl op de juiste plek. Ook gouden munten, goudbaren of tafelgoud nemen wij graag van u over.

Twijfelt u of uw product geschikt is voor onze vrijblijvende goudtaxatie? Neem dan, voordat u een afspraak maakt of een taxatiepakket aanvraagt, gerust even contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u graag verder.

Bent u niet woonachtig in de omgeving van Amsterdam? U kunt bij Goudonline terecht voor de goudverkoop in de volgende plaatsen:

Zo taxeren wij uw goud

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik hoeveel karaat mijn goud is?

De zuiverheid van uw goud wordt aangeduid in “karaat”. Hoe zuiverder uw goud, hoe hoger het karaat. Bij puur goud spreekt men van 24 karaat, welk staat voor 99,99% fijn goud. De karaat aanduiding treft u door middel van een persstempel (in geval van 24 karaat “999”) op uw gouden voorwerp. Hieronder zetten we de verschillende aanduidingen voor u uiteen:

8 karaat: 33,3% zuiver goud (aangeduid met 333)
14 karaat: 58,5% zuiver goud (aangeduid met 585)
18 karaat: 75,0% zuiver goud (aangeduid met 750)
20 karaat: 83,3% zuiver goud (aangeduid met 833)
21,6 karaat: 90,0% zuiver goud (aangeduid met 900)
22 karaat: 91,6% zuiver goud (aangeduid met 916)
24 karaat: 99,99% zuiver goud (aangeduid met 999)

Meest voorkomende waardes:

Sieraden bestaan bijna altijd uit 8, 14, of 18 karaat goud. Puur goud tref je eigenlijk alleen aan bij gouden baren en munten. Als u het aantal karaat zelf heeft kunnen vaststellen, dan kunt u de geschatte waarde van uw goud eenvoudig berekenen met onze calculator.

Heeft u nog vragen over het goudgehalte? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

Voor zowel advies, inkoop als verkoop werken wij uitsluitend op afspraak. Wij bewaren onze voorraad op een externe beveiligde locatie. U kunt zowel telefonisch als per mail hier een afspraak maken.

Hoe kan ik verkopen?

Wij werken uitsluitend op afspraak!  U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken bij 1 van onze 11 locaties. Kijk op goud verkopen voor alle mogelijkheden.

 

Terugkoopgarantie

Bij Goudonline.nl bieden wij op alle producten die bij ons zijn gekocht ongeacht de koers een terugkoopgarantie. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u uw edelmetaal weer makkelijk kunt verkopen tegen een scherpe prijs.

Hoe snel krijg ik uitbetaald?

Indien u langskomt met uw edelmetaal vindt uitbetaling direct plaats na de taxatie. Bij een taxatiepakket 24 uur na de ontvangstbevestiging die iedereen van ons ontvangt per mail als het pakketje binnen is.

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:30 tot 17:30

Locatie Amsterdam

Locatie Amsterdam

Hullenbergweg 278
1101 BV Amsterdam

Telefoon

085 – 7732733

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:30 – 17:30

Om het kantoor te bezoeken is een afspraak vereist en de voorraad wordt bewaard op een externe beveiligde locatie.

© Copyright Goudonline.nl 2023
Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen