Goud verkopen in Apeldoorn

Goud verkopen in Apeldoorn

Verkoop eenvoudig uw gouden sieraden, munten & baren voor de hoogste prijs! Plan een vrijblijvende taxatie in bij één van onze locaties of stuur uw goud 100% verzekerd naar ons toe met ons taxatiepakket.

300+ 5 sterren reviews
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4!
Vrijblijvende taxatie
Onze taxaties zijn gratis en vrijblijvend!
Direct op uw rekening
Tevreden? Dan betalen wij direct uit!
Wij kopen ook zilver
Neem uw zilveren items ook mee.
Al meer dan 5000 taxaties verricht!
Goud verkopen in Apeldoorn
Kies het karaat
Vul hier het gewicht in gram in

Klantervaringen

Goud verkopen Apeldoorn

Bent u woonachtig in of rond Apeldoorn en zoekt u naar een plek om uw goud te verkopen? Dan bent u bij Goudonline.nl aan het juiste adres. U verkoopt uw goud in Apeldoorn makkelijk, snel en voor de allerhoogste goudprijs. De eenvoudigste manier van goud verkopen is via een bezoek aan onze fysieke verkooplocatie in Apeldoorn. Mocht dit u niet lukken, dan kunt u uw goud in Apeldoorn ook online aan ons verkopen door middel van het aanvragen van een gratis taxatiepakket.

Goud inwisselen in Apeldoorn: hoe werkt het?

Goud verkopen in Apeldoorn doet u via Goudonline.nl eenvoudig en snel. Beide manieren, zowel de online goud verkoop als de goud inkoop in Apeldoorn zelf, zijn in vele opzichten met elkaar te vergelijken, maar verschillen op een aantal punten van elkaar. Waar u bij de online verkoop uw goud via het taxatiepakket naar ons opstuurt, kunt u dit bij de fysieke verkoop in Apeldoorn bij ons langsbrengen. Vanaf dit punt, wanneer wij uw goud hebben ontvangen, verlopen beide verkooptrajecten vrijwel hetzelfde. Onze goudspecialisten gaan met de taxatie aan de slag, waarna u van ons een voorstel krijg. Wanneer u akkoord gaat met dit voorstel, wordt u meteen door ons uitbetaald. Gaat u niet akkoord? Dan krijgt u uw goud gewoon weer terug.

Goud verkopen in Apeldoorn: op afspraak

Wanneer u in de buurt van Apeldoorn woont, is het het eenvoudigst om voor de verkoop van uw goud even bij ons langs te komen. In dat geval kunt een afspraak met ons maken voor een bezoek aan onze verkooplocatie. Wij zijn te vinden in de Boogschutterstraat 1-43, 7324AE in Apeldoorn. U kunt contact opnemen met onze klantenservice, waarna we samen met u zullen kijken naar een geschikt moment. Zodra de afspraak staat, kunt u uw goudproducten bij ons langsbrengen. Onze goudspecialisten zullen er vervolgens ter plekke mee aan de slag gaan. Hierna ontvangt u van ons een offerte. Gaat u akkoord met de verkoop? Dan wordt u direct uitbetaald? Verkoopt u uw goud toch liever niet? Dan neemt u het gewoon weer mee naar huis.

Online goud inkoop

Werkt u overdag of woont u niet in de buurt van Apeldoorn? Dan kunt u uw goud ook online bij ons verkopen. Zoals gezegd, begint dit met het aanvragen van een gratis taxatiepakket. Met dit pakket stuurt u uw te verkopen goud zonder verzendkosten én volledig verzekerd naar ons toe. Wanneer uw goud door onze goudspecialisten is ontvangen en de taxatie is voltooid, ontvangt u van ons de offerte via de mail. Als u akkoord gaat, betalen we u binnen 24 uur uit. Gaat u na de taxatie en de offerte toch niet akkoord met de goud verkoop? Dan sturen we uw goud op dezelfde manier, geheel kosteloos weer naar u terug.

Goud inkoop Apeldoorn: wat kan ik verkopen?

Wanneer u goud wilt verkopen in Apeldoorn, kunt u met tal van verschillende goudproducten bij ons terecht. Wilt u bijvoorbeeld oud goud verkopen, gouden ringen verkopen, gouden kettingen verkopen of andere gouden sieraden verkopen? Dan bent u bij Goudonline.nl op de juiste plek. Ook gouden munten, goudbaren of tafelgoud nemen wij graag van u over.

Twijfelt u of uw product geschikt is voor onze vrijblijvende goudtaxatie? Neem dan, voordat u een afspraak maakt of een taxatiepakket aanvraagt, gerust even contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u graag verder.

Goud verkopen in Apeldoorn

Wilt u uw goud verkopen op onze fysieke locatie in Apeldoorn? Ons adres is Boogschutterstraat 1-43, 7324AE in Apeldoorn. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met onze klantenservice, dan kijken we samen met u welk moment hiervoor het beste uitkomt.

Bent u niet woonachtig in de omgeving van Apeldoorn? U kunt bij Goudonline terecht voor de goudverkoop in de volgende plaatsen:

Zilver verkopen in Apeldoorn

Wilt u geen goud, maar zilver verkopen in Apeldoorn? Ook dan bent u bij Goudonline op de juiste plek. U kunt bij ons in Apeldoorn onder andere zilveren munten verkopen, zilverbaren verkopen en zilver bestek/tafelzilver verkopen. Net als bij de verkoop van goud, heeft u ook bij de verkoop van zilver twee opties: online of een bezoek aan onze verkooplocatie in Apeldoorn. Kiest u voor de online optie? Dan stuurt u de zilverproducten al vanaf 250 gram naar ons op!

Zo taxeren wij uw goud

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik hoeveel karaat mijn goud is?

De zuiverheid van uw goud wordt aangeduid in “karaat”. Hoe zuiverder uw goud, hoe hoger het karaat. Bij puur goud spreekt men van 24 karaat, welk staat voor 99,99% fijn goud. De karaat aanduiding treft u door middel van een persstempel (in geval van 24 karaat “999”) op uw gouden voorwerp. Hieronder zetten we de verschillende aanduidingen voor u uiteen:

8 karaat: 33,3% zuiver goud (aangeduid met 333)
14 karaat: 58,5% zuiver goud (aangeduid met 585)
18 karaat: 75,0% zuiver goud (aangeduid met 750)
20 karaat: 83,3% zuiver goud (aangeduid met 833)
21,6 karaat: 90,0% zuiver goud (aangeduid met 900)
22 karaat: 91,6% zuiver goud (aangeduid met 916)
24 karaat: 99,99% zuiver goud (aangeduid met 999)

Meest voorkomende waardes:

Sieraden bestaan bijna altijd uit 8, 14, of 18 karaat goud. Puur goud tref je eigenlijk alleen aan bij gouden baren en munten. Als u het aantal karaat zelf heeft kunnen vaststellen, dan kunt u de geschatte waarde van uw goud eenvoudig berekenen met onze calculator.

Heeft u nog vragen over het goudgehalte? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

Voor zowel advies, inkoop als verkoop werken wij uitsluitend op afspraak. Wij bewaren onze voorraad op een externe beveiligde locatie. U kunt zowel telefonisch als per mail hier een afspraak maken.

Hoe kan ik verkopen?

Wij werken uitsluitend op afspraak!  U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken bij 1 van onze 11 locaties. Kijk op goud verkopen voor alle mogelijkheden.

 

Terugkoopgarantie

Bij Goudonline.nl bieden wij op alle producten die bij ons zijn gekocht ongeacht de koers een terugkoopgarantie. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u uw edelmetaal weer makkelijk kunt verkopen tegen een scherpe prijs.

Hoe snel krijg ik uitbetaald?

Indien u langskomt met uw edelmetaal vindt uitbetaling direct plaats na de taxatie. Bij een taxatiepakket 24 uur na de ontvangstbevestiging die iedereen van ons ontvangt per mail als het pakketje binnen is.

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:30 tot 17:30

Locatie Apeldoorn

Locatie Apeldoorn

Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn

Telefoon

085-1060354

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:30 – 17:30

Om het kantoor te bezoeken is een afspraak vereist en de voorraad wordt bewaard op een externe beveiligde locatie.

© Copyright Goudonline.nl 2024
Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen