Goud verkopen in Assen

Bij ons kunt u eenvoudig vanuit huis met een taxatiepakket of op afspraak bij onze locatie in Assen uw goud & zilver verkopen voor de hoogste prijs

De actuele goudprijzen

€28.82
Per gram voor 14 karaat
€36.95
Per gram voor 18 karaat
€45.13
Per gram voor 22 karaat
€49.27
Per gram voor 24 karaat
14k
18k
22k
24k
hero hero
  • Hoogste prijs garantie
  • 100% verzekerd
  • Gratis parkeren
  • Directe betaling

Goud verkopen Assen

Voor de verkoop van goud in Assen bent u bij Goudonline.nl op de juiste plek. U verkoopt uw goud bij ons zowel online als fysiek in Assen. Gaat u voor snelheid en gemak? Dan kunt uw goud verkopen door middel van het aanvragen het taxatiepakket op onze website. Verkoopt u uw goud toch liever fysiek. Dan is het mogelijk om een afspraak te maken op onze verkooplocatie in Assen.

Goud inwisselen in Assen: hoe gaat het in zijn werk?

Goud verkopen in Assen: hoe werkt dat eigenlijk? Zoals gezegd, hebben we daar bij Goudonline.nl twee verschillende manieren voor. De snelste manier is de goud verkoop via de online weg. Doet u dat liever niet? Dan zijn wij op afspraak te bereiken op onze verkooplocatie in Assen, waarbij u uw goud niet opstuurt via een taxatiepakket, maar gewoon bij ons langs kunt brengen. In het verdere traject van de goud inkoop, verschillen beide werkwijzen verder weinig van elkaar. Zowel bij de online als bij de fysieke manier van verkopen, gaan onze taxateurs met het goud aan de slag, waarna u een voorstel van ons ontvangt. Gaat u akkoord? Dan betalen we u direct uit.

Op afspraak goud verkopen in Assen

Het online verkopen van goud en de fysieke verkoop kennen bij Goudonline.nl een groot aantal overeenkomsten. Toch zitten er ook verschillen tussen beide manieren van goudverkoop in Assen. Zo is het op onze fysieke verkooplocatie in Assen alleen mogelijk om op afspraak goud te verkopen, waar dit online kan wanneer u dat wilt. Hierdoor zal de verkoop op de fysieke manier iets langer duren dan op de online manier. Kiest u er toch voor om uw goud in Assen langs te komen brengen? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice, waarna we samen met u zullen kijken naar een geschikt moment.

Online goud inkoop

De online manier van goud verkopen gaat een stuk sneller dan de fysieke weg. Als u besluit uw goud online te verkopen, begint dit met het aanvragen van een taxatiepakket. Zodra dit taxatiepakket bij u is aangekomen, stuurt u uw goud met behulp van dit pakket geheel veilig en verzekerd naar ons toe. Wanneer uw goudproducten bij ons is aangekomen, is het tijd voor de volgende stap: de taxatie van het goud. Aan de hand van deze taxatie ontvangt u van ons een offerte in de mail, waarna u kan bepalen of u akkoord gaat met het voorstel dat wij doen. Als u akkoord gaat, betalen wij u binnen 24 uur uit.

Wat voor goud kan ik verkopen in Assen?

U kunt met tal van verschillende producten terecht voor de goud verkoop in Assen. Wilt u bijvoorbeeld oud goud verkopen, gouden ringen verkopen, gouden kettingen verkopen of andere gouden sieraden verkopen? Dan bent u bij Goudonline.nl op de juiste plek. Ook gouden munten, goudbaren of tafelgoud nemen wij graag van u over.

Twijfelt u of uw product geschikt is voor onze vrijblijvende goudtaxatie? Neem dan, voordat u een afspraak maakt of een taxatiepakket aanvraagt, gerust even contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u graag verder.

Voor de goud verkoop in Assen kunt u met verschillende goudproducten bij ons terecht? Zo kunt u bijvoorbeeld oud goud bij ons verkopen, gouden ringen verkopen, gouden kettingen verkopen, maar ook gouden sieraden verkopen. Voor de verkoop van al deze soorten goud, bent u bij Goudonline in Assen aan het juiste adres. Ook gouden munten, goudbaren of tafelgoud nemen wij graag van u over.

Goud verkopen in Assen

Wilt u uw goud verkopen op onze fysieke locatie in Assen? Ons adres is Overcingellaan 17 9401 LA Assen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met onze klantenservice, dan kijken we samen met u welk moment hiervoor het beste uitkomt.

Zo taxeren wij uw goud

Bereken de waarde

Bereken de waarde
14k
18k
22k
24k
€28.82
Per gram voor 14 karaat
€36.95
Per gram voor 18 karaat
€45.13
Per gram voor 22 karaat
€49.27
Per gram voor 24 karaat

*prijs gebaseerd op de actuele goudkoers

Waarom Goudonline.nl

  • Hoogste prijs garantie
  • 100% verzekerd
  • Gratis parkeren
  • Directe betaling

Klantervaringen:

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00

location

Locatie Assen

Overcingellaan 17
9401 LA Assen

Telefoon : 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met:

trustpilot.png
postnl.png
stopheling.png
mvjv.png

Call Now Button