Goud verkopen in Assen

Goud verkopen in Assen

Verkoop eenvoudig uw gouden sieraden, munten & baren voor de hoogste prijs! Plan een vrijblijvende taxatie in bij één van onze locaties of stuur uw goud 100% verzekerd naar ons toe met ons taxatiepakket.

Hoogste prijsgarantie
Altijd de hoogste prijs voor uw goud!
Vrijblijvende taxatie
Onze taxaties zijn gratis en vrijblijvend!
Direct op uw rekening
Tevreden? Dan betalen wij direct uit!
Wij kopen ook zilver
Neem uw zilveren items ook mee.
Al meer dan 5000 taxaties verricht!
Goud verkopen in Assen
Kies het karaat
Vul hier het gewicht in gram in

Klantervaringen

Goud verkopen Assen

Voor de verkoop van goud in Assen bent u bij Goudonline.nl op de juiste plek. Goud verkopen doet u bij ons op twee manieren. Allereerst is het bij ons mogelijk om uw goud te verkopen op onze fysieke verkooplocatie in Assen. Wanneer het u niet lukt om bij ons langs te komen, kunt uw goud ook verkopen door middel van het aanvragen het taxatiepakket op onze website.

Goud inwisselen in Assen: hoe gaat het in zijn werk?

Goud verkopen in Assen: hoe werkt dat eigenlijk? Zoals gezegd, hebben we daar bij Goudonline.nl twee verschillende manieren voor. De eenvoudigste manier van goud verkopen, is een bezoekje aan onze fysieke verkooplocatie, waarbij u uw goud niet opstuurt via een taxatiepakket, maar gewoon bij ons langs kunt brengen. In het verdere traject van de goud inkoop, verschillen beide werkwijzen verder weinig van elkaar. Zowel bij de online als bij de fysieke manier van verkopen, gaan onze taxateurs met het goud aan de slag, waarna u een offerte van ons ontvangt. Gaat u akkoord? Dan betalen we u direct uit.

Op afspraak goud verkopen in Assen

Mocht u enigszins in de buurt van Assen wonen, kunt u voor het verkopen van uw goud het beste even bij ons langskomen. Wanneer u ervoor kiest om uw goud in Assen zelf bij ons te verkopen, kunt u eenvoudig een bezoekafspraak maken via onze klantenservice, waarbij we samen met u zullen kijken naar een geschikt moment. Zodra de afspraak staat, bent u welkom om uw goudproducten op onze verkooplocatie aan ons te overhandigen. Hier zullen onze taxateurs aan de slag gaan met de taxatie, waarna u ter plekke nog een voorstel van ons ontvangt. Zoals gezegd, betalen we u direct uit als u akkoord gaat met de verkoop. Verkoopt u uw goud toch liever niet? Dan neemt u uw goud gewoon weer mee naar huis.

Online goud inkoop

Ondanks het feit dat een bezoek aan onze verkooplocatie de eenvoudigste manier is, kunnen we ons voorstellen dat het niet altijd lukt om bij ons langs te komen. Als u besluit uw goud online te verkopen, begint dit met het aanvragen van een taxatiepakket. Zodra dit taxatiepakket bij u is aangekomen, stuurt u uw goud met behulp van dit pakket geheel veilig en verzekerd naar ons toe. Wanneer uw goudproducten bij ons zijn aangekomen en de taxatie is voltooid, ontvangt u van ons een offerte in de mail. Als u akkoord gaat, betalen wij u binnen 24 uur uit. Zo niet, dan sturen we uw goud kosteloos weer naar u terug.

Wat voor goud kan ik verkopen in Assen?

Voor de goud verkoop in Assen kunt u met verschillende goudproducten bij ons terecht? Zo kunt u bijvoorbeeld oud goudbij ons verkopen, gouden ringen verkopen, gouden kettingen verkopen, maar ook gouden sieraden verkopen. Voor de verkoop van al deze soorten goud, bent u bij Goudonline in Assen aan het juiste adres. Ook gouden munten, goudbaren of tafelgoud nemen wij graag van u over.

Twijfelt u of uw product geschikt is voor onze vrijblijvende goudtaxatie? Neem dan, voordat u een afspraak maakt of een taxatiepakket aanvraagt, gerust even contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u graag verder.

Goud verkopen in Assen

Wilt u uw goud verkopen op onze fysieke locatie in Assen? Ons adres is Overcingellaan 17 9401 LA Assen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met onze klantenservice, dan kijken we samen met u welk moment hiervoor het beste uitkomt.

Bent u niet woonachtig in de omgeving van Assen? U kunt bij Goudonline terecht voor de goudverkoop in de volgende plaatsen:

Zilver verkopen in Assen

Wilt u geen goud, maar zilver verkopen in Assen? Ook dan bent u bij Goudonline op de juiste plek. U kunt bij ons in Assen onder andere zilveren munten verkopen, zilverbaren verkopen en zilver bestek/tafelzilver verkopen. Net als bij de verkoop van goud, heeft u ook bij de verkoop van zilver twee opties: online of een bezoek aan onze verkooplocatie in Assen. Kiest u voor de online optie? Dan stuurt u de zilverproducten al vanaf 250 gram naar ons op!

Zo taxeren wij uw goud

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik hoeveel karaat mijn goud is?

De zuiverheid van uw goud wordt aangeduid in “karaat”. Hoe zuiverder uw goud, hoe hoger het karaat. Bij puur goud spreekt men van 24 karaat, welk staat voor 99,99% fijn goud. De karaat aanduiding treft u door middel van een persstempel (in geval van 24 karaat “999”) op uw gouden voorwerp. Hieronder zetten we de verschillende aanduidingen voor u uiteen:

8 karaat: 33,3% zuiver goud (aangeduid met 333)
14 karaat: 58,5% zuiver goud (aangeduid met 585)
18 karaat: 75,0% zuiver goud (aangeduid met 750)
20 karaat: 83,3% zuiver goud (aangeduid met 833)
21,6 karaat: 90,0% zuiver goud (aangeduid met 900)
22 karaat: 91,6% zuiver goud (aangeduid met 916)
24 karaat: 99,99% zuiver goud (aangeduid met 999)

Meest voorkomende waardes:

Sieraden bestaan bijna altijd uit 8, 14, of 18 karaat goud. Puur goud tref je eigenlijk alleen aan bij gouden baren en munten. Als u het aantal karaat zelf heeft kunnen vaststellen, dan kunt u de geschatte waarde van uw goud eenvoudig berekenen met onze calculator.

Heeft u nog vragen over het goudgehalte? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

Voor zowel advies, inkoop als verkoop werken wij uitsluitend op afspraak. Wij bewaren onze voorraad op een externe beveiligde locatie. U kunt zowel telefonisch als per mail hier een afspraak maken.

Hoe kan ik verkopen?

Wij werken uitsluitend op afspraak!  U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken bij 1 van onze 11 locaties. Kijk op goud verkopen voor alle mogelijkheden.

 

Terugkoopgarantie

Bij Goudonline.nl bieden wij op alle producten die bij ons zijn gekocht ongeacht de koers een terugkoopgarantie. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u uw edelmetaal weer makkelijk kunt verkopen tegen een scherpe prijs.

Hoe snel krijg ik uitbetaald?

Indien u langskomt met uw edelmetaal vindt uitbetaling direct plaats na de taxatie. Bij een taxatiepakket 24 uur na de ontvangstbevestiging die iedereen van ons ontvangt per mail als het pakketje binnen is.

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:30 tot 17:30

Locatie Assen

Locatie Assen

Overcingellaan 17
9401 LA Assen

Telefoon

085 – 7732733

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:30 – 17:30

Om het kantoor te bezoeken is een afspraak vereist en de voorraad wordt bewaard op een externe beveiligde locatie.

© Copyright Goudonline.nl 2024
Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen