Goud verkopen


Heeft u gouden voorwerpen thuis liggen die u van plan bent te verkopen? Dan bent u bij Goudonline aan het juiste adres. Bij ons verkoopt u uw goud op een makkelijke, veilige en discrete manier. Maar hoe werkt het nou eigenlijk, dat goud online verkopen? Wat kunt u precies verkopen en misschien nog wel belangrijker: tegen welke prijs?

Goud verkopen bij Goudonline.nl

Goud verkopen doet u bij Goudonline.nl eenvoudig, veilig en snel. Als u besluit uw goud te verkopen via Goudonline.nl, kunt bij ons een taxatiepakket aanvragen. Na uw aanvraag krijgt u het pakket geheel kosteloos bij u thuisgestuurd. Met het taxatiepakket stuurt u uw goudproducten volledig vrijblijvend naar onze goudspecialisten. 

Zodra uw zending bij ons aankomt, taxeren onze goudspecialisten uw producten op zuiverheid en gewicht. Als dit is vastgesteld, sturen wij u een offerte via de mail. Gaat u akkoord met de taxatie? Dan betalen we u binnen 24 uur uit. Verkoopt u uw goud toch liever niet? Dan sturen we uw producten gratis terug.

Veilige goud inkoop bij Goudonline.nl

Bij de goud inkoop van Goudonline.nl staat veiligheid voorop. Bij het opsturen van uw taxatiepakket is de verzending tot 1000 euro dan ook volledig verzekerd. Het kan natuurlijk voorkomen dat de zending meer waard is dan 1000 euro. In dat geval vraagt u eenvoudig een tweede pakket aan en kunt u uw producten verspreid verzenden.

Wat voor goud kan ik verkopen?

Goud is er natuurlijk in vele soorten en maten. U kunt met al deze producten bij Goudonline.nl terecht. Bij Goudonline.nl kopen namelijk wij een breed scala aan gouden voorwerpen in. Wilt u bijvoorbeeld gouden ringen verkopen, gouden kettingen verkopen of andere gouden sieraden verkopen? Dan bent u bij Goudonline.nl op de juiste plek. Ook gouden munten, goudbaren of tafelgoud nemen wij graag van u over.
Bent u er niet helemaal zeker van of uw product geschikt is voor onze vrijblijvende goudtaxatie? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u graag verder.

Goud inwisselen: tegen welke prijs?

Bij Goudonline.nl wisselt u uw goud gegarandeerd in tegen de hoogste goudprijs. Hoe wij dit doen? We werken 100% online en hebben dus geen fysieke winkel. Hierdoor kunnen we u de hoogste prijs aanbieden.
Wilt u weten hoeveel u goud waard is? Met onze goudprijs calculator berekent u gemakkelijk en snel de waarde van uw goud. Deze waarde is afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst vragen we u het gewicht in gram van uw goudproducten in te vullen.
Verder is de goudprijs van het aantal karaat van belang. Weet u al hoeveel karaat uw goud is? Klik het aantal dan aan in de calculator en de prijs van uw goud zal worden berekend. Weet u nog niet hoeveel karaat uw goud is? Om erachter te komen welk karaat goud u heeft kunt u kijken naar de persstempels die in het goud geslagen zijn. Ziet u hier bijvoorbeeld ‘585’ staan? Dan weet u dat u te maken heeft met 14 karaat goud. Staat er ‘750’ in? Dan heeft u 18 karaat goud.

Vragen over de goud verkoop

Bent u geïnteresseerd om uw goud bij ons te verkopen, maar zit u toch nog met een aantal vragen? U kunt in dat geval altijd even een kijkje nemen tussen onze veelgestelde vragen. Vindt u daar niet het antwoord dat u zocht? Geen probleem! Onze klantenservice is op verschillende manieren te bereiken en staat altijd voor u klaar.

Wat wij uitbetalen:

€24.20
Per gram voor 14 karaat
€30.81
Per gram voor 18 karaat
€34.31
Per gram voor 20 karaat
€41.37
Per gram voor 24 karaat
14k
18k
20k
24k
Wat kan ik aan jullie verkopen?

Taxatiepakket aanvragen

Het taxatiepakket is vrijblijvend. Hiermee kunt u via elk PostNL punt kosteloos en volledig verzekerd uw goud naar ons verzenden voor een gratis taxatie.
  • Per taxatiepakket kunt u 30 gram goud verzekerd versturen. Meer dan 2 nodig? Plan dan een verzekerd transport in via onze klantenservice.

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met:

trustpilot.png
postnl.png
stopheling.png
mvjv.png

Zo werkt Goudonline.nl

1

Vraag een gratis taxatie aan

U ontvangt ons taxatiepakket thuis om uw goud vrijblijvend en kosteloos naar onze goudspecialisten te sturen.

Lees meer
2

Verzekerd verzenden

Uw goud wordt altijd volledig verzekerd naar ons verstuurd. U kunt het taxatiepakket gratis verzenden via PostNL

Lees meer
3

Betaling binnen 24 uur

Indien u onze taxatie accepteert dan wordt er binnen 24 uur uitbetaalt. Toch niet tevreden? Dan sturen wij uw goud gratis retour.

Lees meer

Klantervaringen:

Veelgestelde vragen

Is goud versturen per post wel veilig?

Jazeker! Wij hebben een samenwerking met PostNL. Dit houdt in dat uw goud niet in de brievenbus hoeft, maar dat u gratis via elk PostNL-punt uw goud aangetekend naar ons kunt verzenden. U krijgt van PostNL een verzendbewijs(kwitantie) met het gewicht erop. Met dit verzendbewijs is uw goud automatisch verzekerd tot €1.000 per taxatiepakket. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Wanneer de zending bij ons binnenkomt, tekenen wij voor ontvangst.

Krijg ik mijn goud terug als ik mij bedenk?

Bij Goudonline.nl kunt u altijd het goud wat u niet aan ons wilt verkopen terugvragen. Na de taxatie heeft u 5 dagen retourrecht (bedenktijd). Hier brengen wij geen retourkosten voor in rekening. Voor de voorwerpen die niet van goud blijken te zijn brengen wij wel retourkosten in rekening.

Wat gebeurt er als mijn goud kwijtraakt?

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot €1.000. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Door onze samenwerking met PostNL wordt uw taxatiepakket veilig en aangetekend per pakketpost aan ons verstuurd. Mocht in het meest onwaarschijnlijke geval uw zending toch kwijtraken, dan vergoeden wij de schade onder de volgende voorwaarden:

De verzekerde kan een PostNL verzendbewijs (kwitantie) aantonen. Op deze kwitantie staat het gewicht dat door PostNL bij de verzending is geregistreerd. Goudonline.nl keert altijd dit gewicht (minus envelop) vermenigvuldigd met de dagprijs van 14-karaats goud uit. Indien de verzekerde kan aantonen dat het om een hoger karaat gaat, dan krijgt de verzekerde uiteraard het gewicht vermenigvuldigd met die dagprijs uitgekeerd. Om hiervoor in aanmerking te komen hebben wij foto’s nodig van de keurtekens die op het voorwerp staan.

Is mijn goud ook verzekerd als het meer waard is dan €1.000?

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot €1.000. Deze verzekering is gratis inbegrepen. Indien uw goud meer dan €1.000 waard is, kunt u een extra taxatiepakket aanvragen en uw goud verspreid over 2 pakketten naar ons toezenden.

Als uw goud een hogere waarde heeft dan €2.000 kunt u via onze klantenservice een verzekerd transport aanvragen. Wij beschikken over verzekerde oplossingen tot €50.000. Er is dus altijd een gepast transport voor uw goud.

Twijfelt u over de waarde van uw goud? Gebruik dan onze calculator of neem contact op met de klantenservice zodat u zeker weet dat u goud volledig verzekerd is.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00

Contact

Contact

Goudonline.nl
Antwoordnummer: 97494
9749 ZX Matsloot