Wij kopen uw goud & zilver!

Bij ons kunt u eenvoudig vanuit huis met een taxatiepakket of op afspraak bij een van onze locaties uw goud & zilver verkopen voor de hoogste prijs

De actuele goudprijzen

€28.14
Per gram voor 14 karaat
€36.09
Per gram voor 18 karaat
€40.11
Per gram voor 20 karaat
€48.12
Per gram voor 24 karaat
14k
18k
20k
24k
hero hero
  • Hoogste prijs garantie
  • 100% verzekerd
  • 5 dagen retourrecht
  • Betaling binnen 24 uur

Zo werkt Goudonline.nl

1

Bestel uw gratis taxatiepakket

Hiermee kunt u zonder verzendkosten uw goud naar ons verzenden.

2

Verzekerd verzenden

Uw goud is altijd volledig verzekerd naar ons onderweg met track and trace via PostNL.

3

Betaling binnen 24 uur

Wij taxeren het, bieden u de hoogste prijs en betalen binnen 24 uur uit.

Goud verkopen bij Goudonline.nl

Heeft u gouden voorwerpen thuis liggen die u van plan bent te in te ruilen? Dan bent u bij Goudonline.nl aan het juiste adres. Bij ons verkoopt u uw goud op een makkelijke, veilige en discrete manier. Maar hoe werkt het nu eigenlijk, dat goud verkopen? Wat voor goud kunt u inwisselen en misschien nog wel belangrijker: tegen welke goudprijs?

Goud verkopen doet u bij Goudonline.nl eenvoudig, veilig en snel. Als u besluit uw goud te verkopen via Goudonline.nl, kunt bij ons een taxatiepakket aanvragen. Na uw aanvraag krijgt u het pakket geheel kosteloos bij u thuis gestuurd. Met het taxatiepakket stuurt u uw goudproducten volledig vrijblijvend naar onze goudspecialisten.

Zodra uw zending bij ons aankomt, taxeren onze goudspecialisten uw producten op zuiverheid en gewicht. Als dit is vastgesteld, sturen wij u een offerte via de mail. Gaat u akkoord met de prijs van uw goud inkoop? Dan betalen we u binnen 24 uur uit.

Veilige goud inkoop bij Goudonline.nl

Bij het goud inruilen bij Goudonline.nl staat veiligheid op de eerste plek. Bij het opsturen van uw taxatiepakket is de verzending tot 1000 euro dan ook volledig verzekerd. Het kan natuurlijk voorkomen dat de zending meer waard is dan 1000 euro. In dat geval vraagt u eenvoudig meerdere pakketten aan en kunt u uw producten verspreid verzenden.

Goud inwisselen: wat kan ik verkopen?

Goud is er natuurlijk in vele soorten en maten. U kunt voor het inruilen van al deze producten bij Goudonline.nl terecht. Bij Goudonline.nl kopen namelijk wij een breed scala aan gouden voorwerpen in. Wilt u bijvoorbeeld gouden ringen verkopen, gouden kettingen verkopen of andere gouden sieraden verkopen? Dan bent u bij Goudonline.nl op de juiste plek. Ook gouden munten, goudbaren of tafelgoud nemen wij graag van u over.
Bent u er niet helemaal zeker van of uw product geschikt is voor onze vrijblijvende goudtaxatie? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u graag verder.

Goud verkopen: tegen welke prijs?

Bij de goud inkoop Goudonline.nl wisselt u uw goud gegarandeerd in tegen de hoogste goudprijs. Hoe wij dit doen? Wij werken grotendeels online en  hebben geen dure winkelpanden, waardoor we u bij onze goud inkoop de hoogste prijs kunnen aanbieden.
Wilt u weten hoeveel u goud waard is? Met onze calculator berekent u gemakkelijk en snel de waarde van uw te verkopen goud per gram op basis van de actuele goudkoers. Deze waarde is naast de hoogte van de goudkoers afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst vragen we u het gewicht van uw in te ruilen goud in te vullen.
Verder is de goudprijs van het aantal karaat van belang. Weet u al hoeveel karaat uw goud is? Klik het aantal dan aan in de calculator en de prijs van uw goud zal worden berekend. Weet u nog niet hoeveel karaat uw goud is? Om erachter te komen welk karaat goud u heeft kunt u kijken naar de persstempels die in het goud geslagen zijn. Ziet u hier bijvoorbeeld ‘585’ staan? Dan weet u dat u te maken heeft met 14 karaat goud. Staat er ‘750’ in? Dan heeft u 18 karaat goud.

Vragen over de goud verkoop

Bent u geïnteresseerd om uw goud bij ons te verkopen, maar zit u toch nog met een aantal vragen? U kunt in dat geval altijd even een kijkje nemen tussen onze veelgestelde vragen. Vindt u daar niet het antwoord dat u zocht? Geen probleem! Onze klantenservice is op verschillende manieren te bereiken en staat altijd voor u klaar. U kunt ook een afspraak maken bij één van onze verkooplocaties in Groningen, Utrecht of Zwolle.

Zo taxeren wij uw goud

Bereken de waarde

Bereken de waarde
14k
18k
20k
24k
€28.14
Per gram voor 14 karaat
€36.09
Per gram voor 18 karaat
€40.11
Per gram voor 20 karaat
€48.12
Per gram voor 24 karaat

*prijs gebaseerd op de actuele goudkoers

Taxatiepakket aanvragen

Hiermee kunt u via elk PostNL-punt kosteloos en volledig verzekerd uw goud naar ons verzenden voor een gratis taxatie.
  • Per taxatiepakket kunt u 30 gram goud verzekerd versturen.

Waarom Goudonline.nl

  • Hoogste prijs garantie
  • 100% verzekerd
  • 5 dagen retourrecht
  • Betaling binnen 24 uur

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met:

trustpilot.png
postnl.png
stopheling.png
mvjv.png

Klantervaringen:

Veelgestelde vragen

Is goud versturen per post wel veilig?

Jazeker! Wij hebben een samenwerking met PostNL. Dit houdt in dat uw goud niet in de brievenbus hoeft, maar dat u gratis via elk PostNL-punt uw goud aangetekend naar ons kunt verzenden. U krijgt van PostNL een verzendbewijs(kwitantie) met het gewicht erop. Met dit verzendbewijs is uw goud automatisch verzekerd tot €1.000 per taxatiepakket. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Wanneer de zending bij ons binnenkomt, tekenen wij voor ontvangst.

Krijg ik mijn goud terug als ik mij bedenk?

Zeker! Bij Goudonline.nl kunt u altijd het goud wat u niet aan ons wilt verkopen terugvragen. Na de taxatie heeft u 5 dagen retourrecht (bedenktijd). Hier brengen wij enkel de verzendkosten en verzekerkosten (€18,00) voor in rekeningen.

Wat gebeurt er als mijn goud kwijtraakt?

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot €1.000. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Door onze samenwerking met PostNL wordt uw taxatiepakket veilig en aangetekend per pakketpost aan ons verstuurd. Mocht in het meest onwaarschijnlijke geval uw zending toch kwijtraken, dan vergoeden wij de schade onder de volgende voorwaarden:

De verzekerde kan een PostNL verzendbewijs (kwitantie) aantonen. Op deze kwitantie staat het gewicht dat door PostNL bij de verzending is geregistreerd. Goudonline.nl keert altijd de taxatiewaarde op basis van dit gewicht minus taxatiepakket uit. Wij gaan hierbij altijd uit van 14 karaat tenzij u kan aantonen dat het om een hoger karaat gaat, dan wordt de taxatiewaarde uitgekeerd op basis van dat karaat. Om hiervoor in aanmerking te komen hebben wij foto’s nodig van de keurtekens die op het voorwerp staan.

Is mijn goud ook verzekerd als het meer waard is dan €1.000?

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot €1.000. Deze verzekering is gratis inbegrepen. Indien uw goud meer dan €1.000 waard is, kunt u een extra taxatiepakket aanvragen en uw goud verspreid over 2 pakketten naar ons toezenden.

Als uw goud een hogere waarde heeft dan €2.000 kunt u via onze klantenservice een verzekerd transport aanvragen. Wij beschikken over verzekerde oplossingen tot €50.000. Er is dus altijd een gepast transport voor uw goud.

Twijfelt u over de waarde van uw goud? Gebruik dan onze calculator of neem contact op met de klantenservice zodat u zeker weet dat u goud volledig verzekerd is.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00

location

Locatie Groningen

Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen

Telefoon: 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

location

Locatie Utrecht

Computerweg 22
3542 DR Utrecht

Telefoon: 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

location

Locatie Zwolle

Zwartewaterallee 44-48
8031 DX Zwolle

Telefoon: 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Call Now Button