Goudbaren

Goudbaren verkopen

Wanneer u goudbaren heeft en u wilt uw goud verkopen, dan bent u bij Goudonline.nl aan het juiste adres. Goudbaren verkopen doet u gemakkelijk en snel. Daarnaast garanderen wij ook nog eens de hoogste goudprijs voor uw goudbaar. Deze prijs kunnen wij u bieden, omdat wij geen dure winkelpanden hebben en hierdoor onze kosten laag houden.

Goudbaren verkopen bij Goudonline.nl

Goudbaren verkopen gaat bij ons volgens een vaste werkwijze. Allereerst kunt u een gratis taxatiepakket aanvragen. Het taxatiepakket is geheel vrijblijvend en bevat een handig stappenplan, een taxatieformulier, een sealbag en een beveiligde retourenvelop. Uw goud is altijd volledig verzekerd naar ons onderweg met een track en trace code via PostNL, zodat u zorgeloos uw goudbaren naar ons op kan sturen. Nadat het taxatiepakket bij ons is aangekomen, ontfermen onze specialisten zich over de taxatie van uw goud. Vervolgens stellen wij voor u een offerte op, die u per e-mail van ons ontvangt. Daarna bepaalt u of u akkoord gaat met de taxatie en betalen wij binnen 24 uur uit.

Goudbaren verkopen: wat is mijn goudbaar waard?

Wij begrijpen het als u het fijn vindt om van tevoren een idee te krijgen van de waarde van uw goudbaar. Daarom hebben wij een handige goudprijs calculator, waarmee u snel een inschatting kan maken van de waarde van uw goudbaar. U hoeft enkel het aantal gram en het aantal karaat van uw goudbaar in te vullen (een goudbaar is altijd 24 karaat), waarna de calculator u met één druk op de knop een inschatting geeft van de waarde van uw goud. Dit is de marktwaarde van uw goud. In de offerte die u van ons krijgt na het taxeren ontvangt u ons bod.

Welke goudbaren kan ik verkopen?

Goudbaren komen in vele soorten en maten. Bij Goudonline.nl zijn uw goudbaren in ieder geval automatisch verzekerd tot €1.000. De verzekering is hierbij gratis inbegrepen. Mocht het zo zijn dat uw goud meer waard is, dan kunt u een extra taxatiepakket aanvragen. U kunt dan uw goud verspreid over 2 pakketten naar ons toezenden. U kunt contact opnemen met onze klantenservice als uw goudbaar meer waard is dan €2.000. Wij beschikken over verzekerde oplossingen tot €50.000. U kunt dus ook veilig uw Combibaar verkopen.

Naast dat wij verschillende maten goudbaren inkopen kopen wij goudbaren in van alle producenten. Denk hierbij aan de volgende merken:

  • Heraeus goudbaren
  • Umicore Goudbaren
  • Perth Mint Goudbaren
  • Royal Mint Goudbaren
  • Valcambi Goudbaren
  • Pamp Suisse Goudbaren
  • C. Hafner goudbaren

Bij Goudonline.nl kunt u, naast goudbaren, ook gouden munten verkopen en gouden sieraden verkopen, zoals kettingen en ringen. Heeft u vragen over de verkoop van uw goudbaar of andere producten? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice of maak een afspraak bij één van onze verkooplocaties in Groningen, Utrecht of Zwolle.

Taxatiepakket aanvragen

Hiermee kunt u via elk PostNL-punt kosteloos en volledig verzekerd uw goud naar ons verzenden voor een gratis taxatie.
  • Per taxatiepakket kunt u 30 gram goud verzekerd versturen.

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met:

trustpilot.png
postnl.png
stopheling.png
mvjv.png

Zo werkt Goudonline.nl

1

Bestel uw gratis taxatiepakket

Hiermee kunt u zonder verzendkosten uw goud naar ons verzenden.

Lees meer
2

Verzekerd verzenden

Uw goud is altijd volledig verzekerd naar ons onderweg met track and trace via PostNL.

Lees meer
3

Betaling binnen 24 uur

Wij taxeren het, bieden u de hoogste prijs en betalen binnen 24 uur uit.

Lees meer

Klantervaringen:

Veelgestelde vragen

Is goud versturen per post wel veilig?

Jazeker! Wij hebben een samenwerking met PostNL. Dit houdt in dat uw goud niet in de brievenbus hoeft, maar dat u gratis via elk PostNL-punt uw goud aangetekend naar ons kunt verzenden. U krijgt van PostNL een verzendbewijs(kwitantie) met het gewicht erop. Met dit verzendbewijs is uw goud automatisch verzekerd tot €1.000 per taxatiepakket. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Wanneer de zending bij ons binnenkomt, tekenen wij voor ontvangst.

Krijg ik mijn goud terug als ik mij bedenk?

Zeker! Bij Goudonline.nl kunt u altijd het goud wat u niet aan ons wilt verkopen terugvragen. Na de taxatie heeft u 5 dagen retourrecht (bedenktijd). Hier brengen wij enkel de verzendkosten en verzekerkosten (€18,00) voor in rekeningen.

Wat gebeurt er als mijn goud kwijtraakt?

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot €1.000. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Door onze samenwerking met PostNL wordt uw taxatiepakket veilig en aangetekend per pakketpost aan ons verstuurd. Mocht in het meest onwaarschijnlijke geval uw zending toch kwijtraken, dan vergoeden wij de schade onder de volgende voorwaarden:

De verzekerde kan een PostNL verzendbewijs (kwitantie) aantonen. Op deze kwitantie staat het gewicht dat door PostNL bij de verzending is geregistreerd. Goudonline.nl keert altijd de taxatiewaarde op basis van dit gewicht minus taxatiepakket uit. Wij gaan hierbij altijd uit van 14 karaat tenzij u kan aantonen dat het om een hoger karaat gaat, dan wordt de taxatiewaarde uitgekeerd op basis van dat karaat. Om hiervoor in aanmerking te komen hebben wij foto’s nodig van de keurtekens die op het voorwerp staan.

Is mijn goud ook verzekerd als het meer waard is dan €1.000?

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot €1.000. Deze verzekering is gratis inbegrepen. Indien uw goud meer dan €1.000 waard is, kunt u een extra taxatiepakket aanvragen en uw goud verspreid over 2 pakketten naar ons toezenden.

Als uw goud een hogere waarde heeft dan €2.000 kunt u via onze klantenservice een verzekerd transport aanvragen. Wij beschikken over verzekerde oplossingen tot €50.000. Er is dus altijd een gepast transport voor uw goud.

Twijfelt u over de waarde van uw goud? Gebruik dan onze calculator of neem contact op met de klantenservice zodat u zeker weet dat u goud volledig verzekerd is.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00

location

Locatie Groningen

Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen

Telefoon: 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

location

Locatie Utrecht

Computerweg 22
3542 DR Utrecht

Telefoon: 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

location

Locatie Zwolle

Zwartewaterallee 44-48
8031 DX Zwolle

Telefoon: 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Call Now Button