Gouden munten

Gouden munten verkopen

Heeft u gouden munten thuis liggen die u graag wil verkopen? Bij Goudonline.nl verkoopt u uw gouden munten op een snelle, eenvoudige en veilige manier. We kopen een groot aantal verschillende soorten munten in, waar u bij ons gegarandeerd de hoogste prijs voor ontvangt.

Gouden munten verkopen bij Goudonline.nl

Het verkopen van gouden munten is bij Goudonline heel eenvoudig. Om te beginnen vraagt u een gratis taxatiepakket aan, waarmee u uw goud geheel vrijblijvend naar ons opstuurt. Nadat onze goudspecialisten het aantal karaat, het gewicht en de waarde van uw gouden munten hebben bepaald, ontvangt u van ons een offerte, waarna u bepaalt of u akkoord gaat met de verkoop van uw product. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan betalen wij u binnen 24 uur uit. Verkoopt u uw gouden munten na taxatie toch liever niet? Dan sturen we uw pakket gratis retour.

Gouden munten verkopen: wat is mijn munt waard?

Doordat wij bij Goudonline geheel online te werk gaan, kunnen wij u standaard de hoogste prijs voor uw gouden munten bieden. Voordat u uw munten opstuurt ter taxatie, kunt de prijs van uw gouden munten inschatten met onze goudprijs calculator. Door het aantal gram en het aantal karaat van uw gouden munten in te vullen, krijgt u snel en eenvoudig een beeld van de waarde van uw zending.

Welke gouden munten kan ik verkopen?

U kunt bij Goudonline terecht voor de verkoop voor een groot aantal verschillende munten. De staat van uw items doet hierbij niet ter zake. De munten kunnen kapot, bekrast, beschadigd, oud of nieuw zijn; ongeacht de staat zullen wij uw sieraden kopen. Hieronder vindt u een overzicht van de gouden munten die wij inkopen. Staat uw gouden munt niet in het overzicht of twijfelt u of uw gouden munt in aanmerking komt voor de vrijblijvende taxatie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Wij kopen onder andere de volgende gouden munten:

  • Beleggingsmunten
  • Antieke munten
  • Jubileummunten
  • Maple leaf
  • Krugerrand
  • American Eagle
  • Gouden Vijfje
  • Gouden Tientje

Taxatiepakket aanvragen

Het taxatiepakket is vrijblijvend. Hiermee kunt u via elk PostNL punt kosteloos en volledig verzekerd uw goud naar ons verzenden voor een gratis taxatie.
  • Per taxatiepakket kunt u 30 gram goud verzekerd versturen. Meer dan 2 nodig? Plan dan een verzekerd transport in via onze klantenservice.

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met:

trustpilot.png
postnl.png
stopheling.png
mvjv.png

Zo werkt Goudonline.nl

1

Vraag een gratis taxatie aan

U ontvangt ons taxatiepakket thuis om uw goud vrijblijvend en kosteloos naar onze goudspecialisten te sturen.

Lees meer
2

Verzekerd verzenden

Uw goud wordt altijd volledig verzekerd naar ons verstuurd. U kunt het taxatiepakket gratis verzenden via PostNL.

Lees meer
3

Betaling binnen 24 uur

Indien u onze taxatie accepteert dan wordt er binnen 24 uur uitbetaalt. Toch niet tevreden? Dan sturen wij uw goud gratis retour.

Lees meer

Klantervaringen:

Veelgestelde vragen

Is goud versturen per post wel veilig?

Jazeker! Wij hebben een samenwerking met PostNL. Dit houdt in dat uw goud niet in de brievenbus hoeft, maar dat u gratis via elk PostNL-punt uw goud aangetekend naar ons kunt verzenden. U krijgt van PostNL een verzendbewijs(kwitantie) met het gewicht erop. Met dit verzendbewijs is uw goud automatisch verzekerd tot €1.000 per taxatiepakket. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Wanneer de zending bij ons binnenkomt, tekenen wij voor ontvangst.

Krijg ik mijn goud terug als ik mij bedenk?

Bij Goudonline.nl kunt u altijd het goud wat u niet aan ons wilt verkopen terugvragen. Na de taxatie heeft u 5 dagen retourrecht (bedenktijd). Hier brengen wij geen retourkosten voor in rekening. Voor de voorwerpen die niet van goud blijken te zijn brengen wij wel retourkosten in rekening.

Wat gebeurt er als mijn goud kwijtraakt?

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot €1.000. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Door onze samenwerking met PostNL wordt uw taxatiepakket veilig en aangetekend per pakketpost aan ons verstuurd. Mocht in het meest onwaarschijnlijke geval uw zending toch kwijtraken, dan vergoeden wij de schade onder de volgende voorwaarden:

De verzekerde kan een PostNL verzendbewijs (kwitantie) aantonen. Op deze kwitantie staat het gewicht dat door PostNL bij de verzending is geregistreerd. Goudonline.nl keert altijd dit gewicht (minus envelop) vermenigvuldigd met de dagprijs van 14-karaats goud uit. Indien de verzekerde kan aantonen dat het om een hoger karaat gaat, dan krijgt de verzekerde uiteraard het gewicht vermenigvuldigd met die dagprijs uitgekeerd. Om hiervoor in aanmerking te komen hebben wij foto’s nodig van de keurtekens die op het voorwerp staan.

Is mijn goud ook verzekerd als het meer waard is dan €1.000?

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot €1.000. Deze verzekering is gratis inbegrepen. Indien uw goud meer dan €1.000 waard is, kunt u een extra taxatiepakket aanvragen en uw goud verspreid over 2 pakketten naar ons toezenden.

Als uw goud een hogere waarde heeft dan €2.000 kunt u via onze klantenservice een verzekerd transport aanvragen. Wij beschikken over verzekerde oplossingen tot €50.000. Er is dus altijd een gepast transport voor uw goud.

Twijfelt u over de waarde van uw goud? Gebruik dan onze calculator of neem contact op met de klantenservice zodat u zeker weet dat u goud volledig verzekerd is.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00

Contact

Contact

Goudonline.nl
Antwoordnummer: 97494
9749 ZX Matsloot