Gouden sieraden

Gouden sieraden verkopen

Als u gouden sieraden wil verkopen, bent u bij Goudonline.nl op de juiste plek. U verkoopt uw gouden sieraden bij ons volledig online, op een snelle en veilige manier. Wilt u uw gouden ring verkopen, gouden armband verkopen of gouden ketting verkopen? Geen probleem; u kunt bij ons met verschillende soorten gouden sieraden terecht, waar u bovendien de hoogste prijs voor ontvangt.

Gouden sieraden verkopen bij Goudonline.nl

Het verkopen van uw gouden sieraden begint met het aanvragen van een gratis taxatiepakket. Met dit taxatiepakket kunt u uw goud geheel vrijblijvend naar ons opsturen voor een gratis taxatie. Op het moment dat onze goudspecialisten de waarde van uw gouden sieraden hebben bepaald, ontvangt u van ons een offerte. Als u akkoord bent dan betalen wij binnen 24 uur uit.

Gouden sieraden verkopen: welke prijs krijg ik voor mijn sieraden?

Als u overweegt uw gouden sieraden bij ons te verkopen, kunt u zelf berekenen welke prijs u hiervoor kunt ontvangen. Door het gewicht en het aantal karaat van uw sieraden in onze calculator in te voeren, krijgt u eenvoudig en snel een inschatting van de door u te ontvangen goudprijs. Eén ding staat hierbij vast, doordat we bij Goudonline.nl voor een groot deel online werken en geen dure winkelpanden hebben, kunnen wij u gegarandeerd de hoogste prijs aanbieden.

Wat voor gouden sieraden kan ik verkopen?

Zoals gezegd, kunt u bij ons terecht voor de verkoop van een groot aantal verschillende gouden sieraden. Van gouden ringen tot gouden kettingen, van gouden armbanden tot oorbellen; we kopen bij Goudonline.nl verschillende soorten gouden sieraden in. De staat van uw gouden sieraden maakt hierbij niet uit; of de sieraden nu oud, nieuw, onbeschadigd of bekrast zijn doet voor ons niet ter zake.

Hieronder vindt u een greep uit de soorten sieraden die wij bij Goudonline.nl inkopen. 

Gouden ringen: Trouwringen, jubileumringen, verlovingsringen, zegelringen, luxe en designerringen, antieke ringen.

Gouden armbanden: Bangles, bedelarmbanden, parelarmbanden, schakelarmbanden, tennisarmbanden, gevlochten armbanden, graveerarmbanden, vriendschapsarmbanden, luxe en designer armbanden.

Gouden oorbellen: Oorhangers, oorringen, oorknoppen, creolen, luxe en designer oorbellen, piercings en antieke oorbellen. 

Gouden kettingen: Slangenkettingen, chokerkettingen, schakelkettingen, jubileumkettingen, vriendschapskettingen, parelkettingen, antieke kettingen, luxe en designerkettingen. 

Gouden broches: Sierspelden, luxe en designer broches, antieke broches. 

Staat uw gouden sieraad niet in het overzicht of twijfelt u of uw sieraad in aanmerking komt voor de vrijblijvende taxatie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of maak een afspraak bij één van onze verkooplocaties in Groningen, Utrecht of Zwolle.

Taxatiepakket aanvragen

Hiermee kunt u via elk PostNL-punt kosteloos en volledig verzekerd uw goud naar ons verzenden voor een gratis taxatie.
  • Per taxatiepakket kunt u 30 gram goud verzekerd versturen.

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met:

trustpilot.png
postnl.png
stopheling.png
mvjv.png

Zo werkt Goudonline.nl

1

Bestel uw gratis taxatiepakket

Hiermee kunt u zonder verzendkosten uw goud naar ons verzenden.

Lees meer
2

Verzekerd verzenden

Uw goud is altijd volledig verzekerd naar ons onderweg met track and trace via PostNL.

Lees meer
3

Betaling binnen 24 uur

Wij taxeren het, bieden u de hoogste prijs en betalen binnen 24 uur uit.

Lees meer

Klantervaringen:

Veelgestelde vragen

Is goud versturen per post wel veilig?

Jazeker! Wij hebben een samenwerking met PostNL. Dit houdt in dat uw goud niet in de brievenbus hoeft, maar dat u gratis via elk PostNL-punt uw goud aangetekend naar ons kunt verzenden. U krijgt van PostNL een verzendbewijs(kwitantie) met het gewicht erop. Met dit verzendbewijs is uw goud automatisch verzekerd tot 30 gram per taxatiepakket. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Wanneer de zending bij ons binnenkomt, tekenen wij voor ontvangst.

Krijg ik mijn goud terug als ik mij bedenk?

Zeker! Bij Goudonline.nl kunt u altijd het goud wat u niet aan ons wilt verkopen terugvragen. Na de taxatie heeft u 5 dagen retourrecht (bedenktijd). Hier brengen wij enkel de verzendkosten en verzekerkosten (€18,00) voor in rekeningen.

Wat gebeurt er als mijn goud kwijtraakt?

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot 30 gram. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Door onze samenwerking met PostNL wordt uw taxatiepakket veilig en aangetekend per pakketpost aan ons verstuurd. Mocht in het meest onwaarschijnlijke geval uw zending toch kwijtraken, dan vergoeden wij de schade onder de volgende voorwaarden:

De verzekerde kan een PostNL verzendbewijs (kwitantie) aantonen. Op deze kwitantie staat het gewicht dat door PostNL bij de verzending is geregistreerd. Goudonline.nl keert altijd de taxatiewaarde op basis van dit gewicht minus taxatiepakket uit. Wij gaan hierbij altijd uit van 14 karaat tenzij u kan aantonen dat het om een hoger karaat gaat, dan wordt de taxatiewaarde uitgekeerd op basis van dat karaat. Om hiervoor in aanmerking te komen hebben wij foto’s nodig van de keurtekens die op het voorwerp staan.

Is mijn goud ook verzekerd als het meer weegt dan 30 gram

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot 30 gram goud. Deze verzekering is gratis inbegrepen. Indien uw goud meer dan 30 gram weegt, kunt u een extra taxatiepakket aanvragen en uw goud verspreid over 2 pakketten naar ons toezenden of een afspraak inplannen om langs te komen op 1 van onze locaties voor een vrijblijvende taxatie.

Twijfelt u over de waarde van uw goud? Gebruik dan onze calculator of neem contact op met de klantenservice zodat u zeker weet dat u goud volledig verzekerd is.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00

location

Locatie Groningen

Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen

Telefoon: 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

location

Locatie Utrecht

Computerweg 22
3542 DR Utrecht

Telefoon: 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

location

Locatie Zwolle

Zwartewaterallee 44-48
8031 DX Zwolle

Telefoon: 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

location

Locatie Assen

Overcingellaan 17
9401 LA Assen

Telefoon: 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Call Now Button