Umicore goudbaar 20 gram

 1.484,52

3 - 5 werkdagen levertijd

Betaalmethode Betaalmethode Betaalmethode
  • Altijd verzekerd onderweg!
  • Haal uw bestelling op afspraak af bij 1 van onze 11 locaties!
  • Terugkoopgarantie op alle producten uit het assortiment.

Umicore goudbaar 20 gram kopen

De gecertificeerde Umicore goudbaar 20 gram is een goede bescherming tegen inflatie. Met de 20 gram goudbaar van Umicore kiest u voor een betrouwbare leverancier die al sinds 1806 zilver- en goudbaren slaat van de hoogste kwaliteit. De Umicore goudbaar 20 gram is door de goede prijs per gram-verhouding een van de populairste goudbaren in Nederland, België en Luxemburg.

Waarom 20 gram goudbaar van Umicore kopen?

De smelterij van Umicore is London Bullion Market Association (LBMA) geaccrediteerd. De Umicore goudbaar 20 gram is door deze LBMA Good Delivery-status wereldwijd erkend en voldoet hierbij aan de hoogste kwaliteitsnormen. Alle goudbaren van Umicore zijn voorzien van een uniek serienummer – zowel op de goudbaar zelf, als op het bijbehorende certificaat – waardoor ze makkelijk op echtheid te controleren zijn. De Umicore goudbaar 20 gram kunt u hierdoor ook in het buitenland zeer makkelijk verkopen. Verder bezit de Umicore goudbaar 20 gram ook het keurmerk ‘Umicore Feingold 999,9’ wat inhoudt dat deze goudbaar bestaat uit 99,99% puur goud. Hierdoor valt deze goudbaar in de categorie beleggingsgoud en is deze vrijgesteld van btw.

Terugkoopgarantie 20 gram goud Goudonline.nl

Bij Goudonline.nl staan wij achter onze producten. Daarnaast begrijpen wij dat u op een dag uw goudbaren ook weer makkelijk wilt kunnen verkopen. Daarom bieden wij op al onze producten – ongeacht de koers – een terugkoopgarantie. Ook de Umicore goudbaar 20 gram valt onder deze garantie. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u uw goudbaar weer makkelijk aan ons kunt verkopen tegen een scherpe prijs.

Ontwerp

Ontwerp van Umicore goudbaar 20 gram

Voorzijde

Op de voorkant van de Umicore goudbaar 20 gram staat  het gewicht (20 gram), gehalte (999,9) en het baar nummer. Elke baar heeft een unieke baar nummer.  Rechtsboven bevindt zich het logo van Umicore.

Ontwerp van Umicore goudbaar 20 gram

Achterzijde

Op de achterkant van de Umicore goudbaar 20 gram  staat Safe – Certified – Sustainable. Verder een verwijzing naar goodgold.com wat  staat voor goed goud. Dit betekend dat deze  goudbaar gemaakt is van goud gewonnen uit duurzame bronnen.

Plus- en minpunten

  • Vrijgesteld van btw.
  • Goede prijs per gram.
  • Inclusief LBMA certificaat.
  • Wereldwijd erkend & verhandelbaar.

Specificaties

Gewicht

20 gram

Fabrikant

Umicore

Certificaat

Ja

Materiaal

Goud

Gehalte

99,99%

BTW tarief

0%

Afmeting

39 x 22 x 1,3 mm

Jaar van uitgave

divers

Reviews

Gerelateerde producten

Umicore goudbaar 1000 gram

 70.776,29

3 - 5 werkdagen levertijd

Umicore goudbaar 31,1 gram

 2.258,84

3 - 5 werkdagen levertijd

Umicore goudbaar 100 gram

 7.185,66

3 - 5 werkdagen levertijd

Goudbaar 1 gram diverse producenten

 97,57

1 op voorraad