Umicore goudbaar 50 gram

 3.675,21

3 - 5 werkdagen levertijd

Betaalmethode Betaalmethode Betaalmethode
  • Altijd verzekerd onderweg!
  • Haal uw bestelling op afspraak af bij 1 van onze 11 locaties!
  • Terugkoopgarantie op alle producten uit het assortiment.

Umicore goudbaar 50 gram kopen

Met de Umicore goudbaar 50 gram kiest u voor een goudbaar die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.  De gecertificeerde Umicore goudbaar 50 gram is, samen met de 31,1 (troy ounce) en 100 gram, in Nederland, België en Luxemburg de populairste baar uit de Umicore serie. De Umicore goudbaar 50 gram is een middelgrote baar met een goede prijs per gram verhouding die zowel door de kleine als de grote belegger veel wordt aangeschaft.

Waarom 50 gram goudbaar van Umicore kopen?

Umicore is een internationale marktleider, opgericht in 1806, die London Bullion Market Association (LBMA) gecertificeerde zilver- en goudbaren levert. Het LBMA Good Delivery keurmerk is wereldwijd erkend en zeer betrouwbaar. Alle goudbaren van Umicore zijn voorzien van een uniek serienummer –  zowel op de goudbaar als op het bijbehorende certificaat –  waardoor ze makkelijk op echtheid te controleren zijn. De Umicore goudbaar 50 gram kunt u hierdoor wereldwijd verhandelen. Alle goudbaren van Umicore bezitten het keurmerk ’Umicore Feingold 999,9’, wat inhoudt dat de baren over een zuiverheid van 99,99% puur goud beschikken. Hierdoor zijn de goudbaren van Umicore vrijgesteld van btw, omdat deze in de categorie beleggingsgoud vallen.

Terugkoopgarantie Umicore 50 gram goudbaar Goudonline.nl

Bij Goudonline.nl staan wij achter onze producten. Daarnaast begrijpen wij dat u op een dag uw goudbaren ook weer makkelijk wilt kunnen verkopen. Daarom bieden we op al onze producten ongeacht de koers een terugkoopgarantie. Ook de Umicore goudbaar 50 gram valt onder deze garantie. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u uw goudbaar weer makkelijk aan ons kunt verkopen tegen een scherpe prijs.

Ontwerp

Ontwerp van Umicore goudbaar 50 gram

Voorzijde

Op de voorkant van de Umicore goudbaar 50 gram staat  het gewicht (50 gram), gehalte (999,9) en het baar nummer. Elke baar heeft een unieke baar nummer.  Rechtsboven bevindt zich het logo van Umicore.

Ontwerp van Umicore goudbaar 50 gram

Achterzijde

Op de achterkant van de Umicore goudbaar 50 gram  staat Safe – Certified – Sustainable. Verder een verwijzing naar goodgold.com wat  staat voor goed goud. Dit betekend dat deze  goudbaar gemaakt is van goud gewonnen uit duurzame bronnen.

Plus- en minpunten

  • Vrijgesteld van btw.
  • Mooie prijs per gram.
  • Inclusief LBMA certificaat.
  • Wereldwijd erkend & verhandelbaar.

Specificaties

Gewicht

50 gram

Fabrikant

Umicore

Certificaat

Ja

Materiaal

Goud

Gehalte

99,99%

BTW tarief

0%

Afmeting

46 x 26 x 2,3 mm

Jaar van uitgave

divers

Reviews

Gerelateerde producten

Umicore goudbaar 1000 gram

 71.910,92

3 - 5 werkdagen levertijd

Umicore goudbaar 31,1 gram

 2.295,05

3 - 5 werkdagen levertijd

Umicore goudbaar 5 gram

 410,72

3 - 5 werkdagen levertijd

Umicore goudbaar 10 gram

 771,87

7 op voorraad