Goudprijs 14 karaat

Actuele goudprijs 14 karaat

Wilt u 14 karaat goud verkopen? Dan bent u bij Goudonline.nl aan het juiste adres. Als u wilt weten hoeveel uw 14 karaat goud waard is, berekent u met onze calculator snel en eenvoudig de actuele goudwaarde van uw product. Het gaat hierbij om de goudprijs per gram. Door simpelweg in te vullen hoeveel gram uw 14 karaat goud, berekent de calculator meteen uw actuele prijs.

Hoe herken je 14 karaat goud?

Als u weet hoeveel karaat uw goudproduct is, kunt u dat in de calculator kunt u eenvoudig aangeven. Weet u nog niet hoeveel karaat uw goud is? Geen probleem; u kunt dit gemakkelijk zelf herkennen. Alle gouden sieraden en voorwerpen zijn namelijk voorzien van een persstempel. Deze ‘goudkeur’ staat voor het aantal karaat van uw goudproduct. Ziet u in deze stempel ‘585’ staan? Dan weet u dat het gaat om 14 karaat goud.

Wat is 14 karaat goud?

U weet nu hoe u 14 karaat goud moet herkennen, maar wat is het nu eigenlijk precies? En waar staat die ‘585’ in het goudkeur dan voor? Het aantal karaat staat voor de zuiverheid van een goudproduct. Bevat uw gouden sieraad een ‘999’ keurmerk? Dan heeft u te maken met goud van het zuiverste soort, bestaande uit 99,9% puur goud. In het geval van 14 karaat goud, bestaat uw goudproduct voor 58,5% uit goud. Vandaar de ‘585’ in het goudkeur. Het resterende gedeelte van het goud bestaat meestal uit andere metalen als koper, nikkel en zilver.

Verkoop uw 14 karaat goud bij Goudonline.nl

U verkoopt bij Goudonline.nl onder andere uw 14 karaat kettingen, ringen, horloges en armbanden. Doordat wij volledig online, zonder fysieke winkel, te werk gaan, kunnen wij de hoogste goudprijs voor uw 14 karaat goud bieden. Heeft u interesse gekregen in de verkoop van uw goud? Bekijk dan snel hoe Goudonline.nl werkt en vraag uw gratis taxatiepakket aan.

Wat wij uitbetalen:

€24.20
Per gram voor 14 karaat
Wat kan ik aan jullie verkopen?

Taxatiepakket aanvragen

Het taxatiepakket is vrijblijvend. Hiermee kunt u via elk PostNL punt kosteloos en volledig verzekerd uw goud naar ons verzenden voor een gratis taxatie.
  • Per taxatiepakket kunt u 30 gram goud verzekerd versturen. Meer dan 2 nodig? Plan dan een verzekerd transport in via onze klantenservice.

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met:

trustpilot.png
postnl.png
stopheling.png
mvjv.png

Zo werkt Goudonline.nl

1

Vraag een gratis taxatie aan

U ontvangt ons taxatiepakket thuis om uw goud vrijblijvend en kosteloos naar onze goudspecialisten te sturen.

Lees meer
2

Verzekerd verzenden

Uw goud wordt altijd volledig verzekerd naar ons verstuurd. U kunt het taxatiepakket gratis verzenden via PostNL

Lees meer
3

Betaling binnen 24 uur

Indien u onze taxatie accepteert dan wordt er binnen 24 uur uitbetaalt. Toch niet tevreden? Dan sturen wij uw goud gratis retour.

Lees meer

Klantervaringen:

Veelgestelde vragen

Is goud versturen per post wel veilig?

Jazeker! Wij hebben een samenwerking met PostNL. Dit houdt in dat uw goud niet in de brievenbus hoeft, maar dat u gratis via elk PostNL-punt uw goud aangetekend naar ons kunt verzenden. U krijgt van PostNL een verzendbewijs(kwitantie) met het gewicht erop. Met dit verzendbewijs is uw goud automatisch verzekerd tot €1.000 per taxatiepakket. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Wanneer de zending bij ons binnenkomt, tekenen wij voor ontvangst.

Krijg ik mijn goud terug als ik mij bedenk?

Bij Goudonline.nl kunt u altijd het goud wat u niet aan ons wilt verkopen terugvragen. Na de taxatie heeft u 5 dagen retourrecht (bedenktijd). Hier brengen wij geen retourkosten voor in rekening. Voor de voorwerpen die niet van goud blijken te zijn brengen wij wel retourkosten in rekening.

Wat gebeurt er als mijn goud kwijtraakt?

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot €1.000. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Door onze samenwerking met PostNL wordt uw taxatiepakket veilig en aangetekend per pakketpost aan ons verstuurd. Mocht in het meest onwaarschijnlijke geval uw zending toch kwijtraken, dan vergoeden wij de schade onder de volgende voorwaarden:

De verzekerde kan een PostNL verzendbewijs (kwitantie) aantonen. Op deze kwitantie staat het gewicht dat door PostNL bij de verzending is geregistreerd. Goudonline.nl keert altijd dit gewicht (minus envelop) vermenigvuldigd met de dagprijs van 14-karaats goud uit. Indien de verzekerde kan aantonen dat het om een hoger karaat gaat, dan krijgt de verzekerde uiteraard het gewicht vermenigvuldigd met die dagprijs uitgekeerd. Om hiervoor in aanmerking te komen hebben wij foto’s nodig van de keurtekens die op het voorwerp staan.

Is mijn goud ook verzekerd als het meer waard is dan €1.000?

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot €1.000. Deze verzekering is gratis inbegrepen. Indien uw goud meer dan €1.000 waard is, kunt u een extra taxatiepakket aanvragen en uw goud verspreid over 2 pakketten naar ons toezenden.

Als uw goud een hogere waarde heeft dan €2.000 kunt u via onze klantenservice een verzekerd transport aanvragen. Wij beschikken over verzekerde oplossingen tot €50.000. Er is dus altijd een gepast transport voor uw goud.

Twijfelt u over de waarde van uw goud? Gebruik dan onze calculator of neem contact op met de klantenservice zodat u zeker weet dat u goud volledig verzekerd is.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00

Contact

Contact

Goudonline.nl
Antwoordnummer: 97494
9749 ZX Matsloot