Goudprijs 18 Karaat

Actuele goudprijs 18k

Heeft u 18 karaat goud dat u wilt verkopen? Bij Goudonline.nl verkoopt u eenvoudig en snel uw 18 karaat goud in alle soorten en maten. U kunt bij ons onder andere uw gouden munten verkopen, gouden ring verkopen en andere gouden sieraden verkopen. Als u wilt weten welke tegen wat de actuele goudprijs per gram is waartegen u uw goudproducten kunt verkopen, kunt u de waarde eenvoudig berekenen met onze calculator. Het is heel simpel: u vult het gewicht en het aantal karaat van uw goudproduct in en de calculator berekent voor u de actuele goudprijs van uw 18k goud.

Hoe herken je 18 karaat goud?

In de calculator kunt u eenvoudig aangeven hoeveel karaat uw goudproduct is. Weet u nog niet hoeveel karaat uw goud is?  Geen zorgen; u kunt dit gemakkelijk zelf herkennen Het is in zo’n geval goed om eens te kijken naar de persstempel die op uw product staat. Deze stempel geeft aan hoeveel karaat een goudproduct is. Staat er ‘750’ in uw ‘goudkeur’? Dan weet u dat het om 18 karaat goud gaat. 

Wat is 18 karaat goud?

Goud is onder te verdelen in verschillende zuiverheden. Deze zuiverheden variëren van 8 tot 24 karaat. Niet alle goudsoorten bevatten namelijk evenveel puur goud. Zoals gezegd kunt u 18 karaat goud herkennen aan de ‘750’ in het goudkeur. Maar wat betekent dat nou eigenlijk? De ‘750’ in uw persstempel betekent dat uw goud voor 75,0% bestaat uit puur goud. Het overige deel bestaat uit andere metalen. Hierbij kan gedacht worden aan koper, nikkel of zilver. Goud bestaat ook in andere karaten. De prijzen van de andere goudsoorten vindt u hier:

Verkoop uw 18 karaat goud bij Goudonline.nl

Bij Goudonline.nl verkoopt u uw 18 karaat goudproducten veilig, snel en voor de hoogste goudprijs. Heeft u 18 karaat goud liggen en heeft u interesse gekregen op dit te verkopen? Bekijk dan snel hoe Goudonline.nl werkt en vraag uw gratis taxatiepakket aan.

Actuele goudprijs 18 karaat goud per gram:

€36.75
Per gram voor 18 karaat

Taxatiepakket aanvragen

Hiermee kunt u via elk PostNL-punt kosteloos en volledig verzekerd uw goud naar ons verzenden voor een gratis taxatie.
  • Per taxatiepakket kunt u 30 gram goud verzekerd versturen.

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met:

trustpilot.png
postnl.png
stopheling.png
mvjv.png

Zo werkt Goudonline.nl

1

Bestel uw gratis taxatiepakket

Hiermee kunt u zonder verzendkosten uw goud naar ons verzenden.

Lees meer
2

Verzekerd verzenden

Uw goud is altijd volledig verzekerd naar ons onderweg met track and trace via PostNL.

Lees meer
3

Betaling binnen 24 uur

Wij taxeren het, bieden u de hoogste prijs en betalen binnen 24 uur uit.

Lees meer

Klantervaringen:

Veelgestelde vragen

Is goud versturen per post wel veilig?

Jazeker! Wij hebben een samenwerking met PostNL. Dit houdt in dat uw goud niet in de brievenbus hoeft, maar dat u gratis via elk PostNL-punt uw goud aangetekend naar ons kunt verzenden. U krijgt van PostNL een verzendbewijs(kwitantie) met het gewicht erop. Met dit verzendbewijs is uw goud automatisch verzekerd tot €1.000 per taxatiepakket. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Wanneer de zending bij ons binnenkomt, tekenen wij voor ontvangst.

Krijg ik mijn goud terug als ik mij bedenk?

Zeker! Bij Goudonline.nl kunt u altijd het goud wat u niet aan ons wilt verkopen terugvragen. Na de taxatie heeft u 5 dagen retourrecht (bedenktijd). Hier brengen wij enkel de verzendkosten en verzekerkosten (€18,00) voor in rekeningen.

Wat gebeurt er als mijn goud kwijtraakt?

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot €1.000. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Door onze samenwerking met PostNL wordt uw taxatiepakket veilig en aangetekend per pakketpost aan ons verstuurd. Mocht in het meest onwaarschijnlijke geval uw zending toch kwijtraken, dan vergoeden wij de schade onder de volgende voorwaarden:

De verzekerde kan een PostNL verzendbewijs (kwitantie) aantonen. Op deze kwitantie staat het gewicht dat door PostNL bij de verzending is geregistreerd. Goudonline.nl keert altijd de taxatiewaarde op basis van dit gewicht minus taxatiepakket uit. Wij gaan hierbij altijd uit van 14 karaat tenzij u kan aantonen dat het om een hoger karaat gaat, dan wordt de taxatiewaarde uitgekeerd op basis van dat karaat. Om hiervoor in aanmerking te komen hebben wij foto’s nodig van de keurtekens die op het voorwerp staan.

Is mijn goud ook verzekerd als het meer waard is dan €1.000?

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot €1.000. Deze verzekering is gratis inbegrepen. Indien uw goud meer dan €1.000 waard is, kunt u een extra taxatiepakket aanvragen en uw goud verspreid over 2 pakketten naar ons toezenden.

Als uw goud een hogere waarde heeft dan €2.000 kunt u via onze klantenservice een verzekerd transport aanvragen. Wij beschikken over verzekerde oplossingen tot €50.000. Er is dus altijd een gepast transport voor uw goud.

Twijfelt u over de waarde van uw goud? Gebruik dan onze calculator of neem contact op met de klantenservice zodat u zeker weet dat u goud volledig verzekerd is.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00

location

Locatie Groningen

Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen

Telefoon: 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

location

Locatie Utrecht

Computerweg 22
3542 DR Utrecht

Telefoon: 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

location

Locatie Zwolle

Zwartewaterallee 44-48
8031 DX Zwolle

Telefoon: 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Call Now Button