Goudprijs 22 karaat

Goudprijs per gram 22 karaat

Bent u nog in het bezit van 22 karaat goud dat niet meer gebruikt wordt? Verkoop uw goud  makkelijk en snel bij Goudonline.nl. Wij bieden u altijd de hoogste goudprijs. Goudonline.nl koopt goud in alle soorten en maten of het nu sieraden zijn of bijvoorbeeld munten of goudbaren. Bereken de actuele 22 karaat goudprijs met behulp van onze calculator. Om de waarde van uw goud te weten te komen hoeft u alleen het gewicht en de puurheid van uw goud in te vullen. U krijgt dan van ons direct de waarde te weten.

22 Karaat goud herkennen

Om de waarde van uw goud goed te kunnen berekenen is het van belang om te weten hoe puur uw goud is en hoeveel goud u heeft. De puurheid van goud wordt uitgedrukt in karaat. Om duidelijk te maken hoe puur het goud is wordt in elk gouden product een teken gestempeld. Dit is het zogenaamde keurteken. Staat er ‘916’ op uw gouden stuk? Dan is uw goud 22 karaat.

Wat is 22 karaat goud?

Goud bestaat in veel verschillende zuiverheden. Dit kan verschillen tussen 8 en 24 karaat waarbij 8 karaat het minst zuiver is en 24 karaat “puur” goud is. Wanneer u 22 karaat goud heeft ziet u hierin een stempel met de aanduiding ‘916’. Dit betekent dat uw goud bestaat uit 916 duizendsten goud. De overige 84 duizendsten van de inhoud bestaat uit andere materialen zoals koper, zilver of nikkel. In vergelijking tot andere goudsoorten zoals 14 karaat en 18 karaat is dit dus nog zuiverder en dus waardevoller, alleen 24 karaat goud is zuiverder. 

22 Karaat goud verkopen bij Goudonline.nl

Bij Goudonline.nl kunt u tegen de beste prijs uw 22 karaat gouden sieraden verkopen zoals armbanden, ringen of kettingen. Deze prijs kunnen wij u bieden omdat wij alleen online opereren. Hiermee besparen we kosten en daar profiteert u van. Meer weten over Goudonline.nl en hoe het werkt? Klik hier of vraag een gratis taxatiepakket aan. 

Wat wij uitbetalen:

€37.82
Per gram voor 22 karaat
Wat kan ik aan jullie verkopen?

Taxatiepakket aanvragen

Het taxatiepakket is vrijblijvend. Hiermee kunt u via elk PostNL punt kosteloos en volledig verzekerd uw goud naar ons verzenden voor een gratis taxatie.
  • Per taxatiepakket kunt u 30 gram goud verzekerd versturen. Meer dan 2 nodig? Plan dan een verzekerd transport in via onze klantenservice.

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met:

trustpilot.png
postnl.png
stopheling.png
mvjv.png

Zo werkt Goudonline.nl

1

Vraag een gratis taxatie aan

U ontvangt ons taxatiepakket thuis om uw goud vrijblijvend en kosteloos naar onze goudspecialisten te sturen.

Lees meer
2

Verzekerd verzenden

Uw goud wordt altijd volledig verzekerd naar ons verstuurd. U kunt het taxatiepakket gratis verzenden via PostNL

Lees meer
3

Betaling binnen 24 uur

Indien u onze taxatie accepteert dan wordt er binnen 24 uur uitbetaalt. Toch niet tevreden? Dan sturen wij uw goud gratis retour.

Lees meer

Klantervaringen:

Veelgestelde vragen

Is goud versturen per post wel veilig?

Jazeker! Wij hebben een samenwerking met PostNL. Dit houdt in dat uw goud niet in de brievenbus hoeft, maar dat u gratis via elk PostNL-punt uw goud aangetekend naar ons kunt verzenden. U krijgt van PostNL een verzendbewijs(kwitantie) met het gewicht erop. Met dit verzendbewijs is uw goud automatisch verzekerd tot €1.000 per taxatiepakket. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Wanneer de zending bij ons binnenkomt, tekenen wij voor ontvangst.

Krijg ik mijn goud terug als ik mij bedenk?

Bij Goudonline.nl kunt u altijd het goud wat u niet aan ons wilt verkopen terugvragen. Na de taxatie heeft u 5 dagen retourrecht (bedenktijd). Hier brengen wij geen retourkosten voor in rekening. Voor de voorwerpen die niet van goud blijken te zijn brengen wij wel retourkosten in rekening.

Wat gebeurt er als mijn goud kwijtraakt?

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot €1.000. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Door onze samenwerking met PostNL wordt uw taxatiepakket veilig en aangetekend per pakketpost aan ons verstuurd. Mocht in het meest onwaarschijnlijke geval uw zending toch kwijtraken, dan vergoeden wij de schade onder de volgende voorwaarden:

De verzekerde kan een PostNL verzendbewijs (kwitantie) aantonen. Op deze kwitantie staat het gewicht dat door PostNL bij de verzending is geregistreerd. Goudonline.nl keert altijd dit gewicht (minus envelop) vermenigvuldigd met de dagprijs van 14-karaats goud uit. Indien de verzekerde kan aantonen dat het om een hoger karaat gaat, dan krijgt de verzekerde uiteraard het gewicht vermenigvuldigd met die dagprijs uitgekeerd. Om hiervoor in aanmerking te komen hebben wij foto’s nodig van de keurtekens die op het voorwerp staan.

Is mijn goud ook verzekerd als het meer waard is dan €1.000?

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot €1.000. Deze verzekering is gratis inbegrepen. Indien uw goud meer dan €1.000 waard is, kunt u een extra taxatiepakket aanvragen en uw goud verspreid over 2 pakketten naar ons toezenden.

Als uw goud een hogere waarde heeft dan €2.000 kunt u via onze klantenservice een verzekerd transport aanvragen. Wij beschikken over verzekerde oplossingen tot €50.000. Er is dus altijd een gepast transport voor uw goud.

Twijfelt u over de waarde van uw goud? Gebruik dan onze calculator of neem contact op met de klantenservice zodat u zeker weet dat u goud volledig verzekerd is.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00

Contact

Contact

Goudonline.nl
Antwoordnummer: 97494
9749 ZX Matsloot