Goud verkopen in Groningen

Goud verkopen in Groningen

Verkoop eenvoudig uw gouden sieraden, munten & baren voor de hoogste prijs! Plan een vrijblijvende taxatie in bij één van onze locaties of stuur uw goud 100% verzekerd naar ons toe met ons taxatiepakket.

300+ 5 sterren reviews
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4!
Vrijblijvende taxatie
Onze taxaties zijn gratis en vrijblijvend!
Direct op uw rekening
Tevreden? Dan betalen wij direct uit!
Wij kopen ook zilver
Neem uw zilveren items ook mee.
Al meer dan 5000 taxaties verricht!
Goud verkopen in Groningen
Kies het karaat
Vul hier het gewicht in gram in

Klantervaringen

Goud verkopen Groningen

Woont u in Groningen en bent u van plan goud te verkopen? Dan bent u Goudonline.nl aan het juiste adres. U maakt bij ons zeer eenvoudig een afspraak voor een bezoek aan onze verkooplocatie in Groningen. Lukt dit niet, dan is het ook altijd mogelijk om uw goud in Groningen te verkopen door online een taxatiepakket aan te vragen.

Goud verkopen in Groningen: hoe werkt het?

Goud verkopen vanuit Groningen doet u bij ons op twee manieren: online of fysiek. Wanneer het u niet lukt om bij ons langs te komen, is het dus toch nog mogelijk om uw goud bij ons te verkopen. Hierbij stuurt u uw goud op met het taxatiepakket, in plaats van dat u het rechtstreeks aflevert aan onze goud inkoop locatie in Groningen. Het verkooptraject is vervolgens vergelijkbaar met dat van de fysieke verkoop. Onze goudtaxateurs gaan met uw levering aan de slag, waarna u van ons een voorstel ontvangt. Zowel bij de online verkoop als de verkoop op locatie, is de taxatie geheel vrijblijvend.

Op afspraak goud inwisselen in Groningen

Wanneer u goud wilt verkopen en woonachtig bent in de buurt van Groningen, is het het eenvoudigst om even bij ons langs te komen. Via onze klantenservice maakt u eenvoudig afspraak, waarbij we samen met u zullen kijken welk moment het beste uitkomt. Wanneer de afspraak is gemaakt, kunt u uw goudproducten meenemen naar onze verkooplocatie aan de Leonard Springerlaan in Groningen. Hier gaan onze goudspecialisten aan de slag met de taxatie van uw goud, waarna u van ons een voorstel voor de verkoop ontvangt. Het mooie is: wanneer u akkoord gaat met de verkoop wordt u meteen uitbetaald. Verkoopt u uw goud na de taxatie toch liever niet? Geen probleem, in dat geval neemt u uw goud gewoon weer mee naar huis.

Online goud inkoop

We kunnen ons voorstellen dat het u niet altijd lukt om tijdens kantooruren bij ons langs te komen. In dat geval is er ook nog de mogelijkheid om uw goud online bij ons te verkopen. Als u besluit uw goud online te verkopen, begint u met het aanvragen van het taxatiepakket. Met dit pakket krijgt u de mogelijkheid om uw goud volledig vrijblijvend, veilig en verzekerd op te sturen naar onze goudspecialisten. Als wij uw goud hebben ontvangen, gaan zij direct aan de slag met het taxeren van de zuiverheid en het gewicht. Hierna ontvangt u van ons een offerte via de mail, waarna u de keuze heeft om akkoord te gaan of toch af te zien van de verkoop. Gaat u akkoord? Dan betalen we u binnen 24 uur uit.

Wat voor goud kan ik verkopen in Groningen?

U kunt met tal van verschillende producten terecht voor de goud verkoop in Groningen. Wilt u bijvoorbeeld gouden ringen verkopen, gouden kettingen verkopen of andere gouden sieraden verkopen? Dan bent u bij Goudonline.nl op de juiste plek. Ook gouden munten, goudbaren of tafelgoud nemen wij graag van u over.

Twijfelt u of uw product geschikt is voor onze vrijblijvende goudtaxatie? Neem dan, voordat u een afspraak maakt of een taxatiepakket aanvraagt, gerust even contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u graag verder.

Bent u niet woonachtig in de omgeving van Groningen? U kunt bij Goudonline terecht voor de goudverkoop in de volgende plaatsen:

Bekijk onze pagina voor zowel goud kopen als goud verkopen voor meer informatie.

Zilver verkopen in Groningen

Wilt u geen goud, maar zilver verkopen in Groningen? Ook dan bent u bij Goudonline op de juiste plek. U kunt bij ons in Groningen onder andere zilveren munten verkopen, zilverbaren verkopen en zilver bestek/tafelzilver verkopen. Net als bij de verkoop van goud, heeft u ook bij de verkoop van zilver twee opties: online of een bezoek aan onze verkooplocatie in Groningen. Kiest u voor de online optie? Dan stuurt u de zilverproducten al vanaf 250 gram naar ons op!

Zo taxeren wij uw goud

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik hoeveel karaat mijn goud is?

De zuiverheid van uw goud wordt aangeduid in “karaat”. Hoe zuiverder uw goud, hoe hoger het karaat. Bij puur goud spreekt men van 24 karaat, welk staat voor 99,99% fijn goud. De karaat aanduiding treft u door middel van een persstempel (in geval van 24 karaat “999”) op uw gouden voorwerp. Hieronder zetten we de verschillende aanduidingen voor u uiteen:

8 karaat: 33,3% zuiver goud (aangeduid met 333)
14 karaat: 58,5% zuiver goud (aangeduid met 585)
18 karaat: 75,0% zuiver goud (aangeduid met 750)
20 karaat: 83,3% zuiver goud (aangeduid met 833)
21,6 karaat: 90,0% zuiver goud (aangeduid met 900)
22 karaat: 91,6% zuiver goud (aangeduid met 916)
24 karaat: 99,99% zuiver goud (aangeduid met 999)

Meest voorkomende waardes:

Sieraden bestaan bijna altijd uit 8, 14, of 18 karaat goud. Puur goud tref je eigenlijk alleen aan bij gouden baren en munten. Als u het aantal karaat zelf heeft kunnen vaststellen, dan kunt u de geschatte waarde van uw goud eenvoudig berekenen met onze calculator.

Heeft u nog vragen over het goudgehalte? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

Voor zowel advies, inkoop als verkoop werken wij uitsluitend op afspraak. Wij bewaren onze voorraad op een externe beveiligde locatie. U kunt zowel telefonisch als per mail hier een afspraak maken.

Hoe kan ik verkopen?

Wij werken uitsluitend op afspraak!  U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken bij 1 van onze 11 locaties. Kijk op goud verkopen voor alle mogelijkheden.

 

Terugkoopgarantie

Bij Goudonline.nl bieden wij op alle producten die bij ons zijn gekocht ongeacht de koers een terugkoopgarantie. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u uw edelmetaal weer makkelijk kunt verkopen tegen een scherpe prijs.

Hoe snel krijg ik uitbetaald?

Indien u langskomt met uw edelmetaal vindt uitbetaling direct plaats na de taxatie. Bij een taxatiepakket 24 uur na de ontvangstbevestiging die iedereen van ons ontvangt per mail als het pakketje binnen is.

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:30 tot 17:30

Locatie Groningen

Locatie Groningen

Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen

Telefoon

085 – 7732733

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:30 – 17:30

Om het kantoor te bezoeken is een afspraak vereist en de voorraad wordt bewaard op een externe beveiligde locatie.

© Copyright Goudonline.nl 2024
Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen