Goud verkopen in Groningen

Bij ons kunt u eenvoudig vanuit huis met een taxatiepakket of op afspraak bij onze locatie in Groningen vrijblijvend uw goud & zilver laten taxeren

De actuele goudprijzen

€29,89
Per gram voor 14 karaat
€38.33
Per gram voor 18 karaat
€46.81
Per gram voor 22 karaat
€51.11
Per gram voor 24 karaat
14k
18k
22k
24k
hero hero
  • Hoogste prijs garantie
  • Vrijblijvende taxatie
  • Gratis parkeren
  • Direct uitbetaald

Goud verkopen Groningen

Woont u in Groningen en bent u van plan goud te verkopen? Dan bent u Goudonline.nl aan het juiste adres. U maakt bij ons zeer eenvoudig een afspraak voor een bezoek aan onze verkooplocatie in Groningen. Lukt dit niet, dan is het ook altijd mogelijk om uw goud in Groningen te verkopen door online een taxatiepakket aan te vragen.

Goud verkopen in Groningen: hoe werkt het?

Goud verkopen vanuit Groningen doet u bij ons op twee manieren: online of fysiek. Wanneer het u niet lukt om bij ons langs te komen, is het dus toch nog mogelijk om uw goud bij ons te verkopen. Hierbij stuurt u uw goud op met het taxatiepakket, in plaats van dat u het rechtstreeks aflevert aan onze goud inkoop locatie in Groningen. Het verkooptraject is vervolgens vergelijkbaar met dat van de fysieke verkoop. Onze goudtaxateurs gaan met uw levering aan de slag, waarna u van ons een voorstel ontvangt. Zowel bij de online verkoop als de verkoop op locatie, is de taxatie geheel vrijblijvend. 

Op afspraak goud inwisselen in Groningen

Wanneer u goud wilt verkopen en woonachtig bent in de buurt van Groningen, is het het eenvoudigst om even bij ons langs te komen. Via onze klantenservice maakt u eenvoudig afspraak, waarbij we samen met u zullen kijken welk moment het beste uitkomt. Wanneer de afspraak is gemaakt, kunt u uw goudproducten meenemen naar onze verkooplocatie aan de Leonard Springerlaan in Groningen. Hier gaan onze goudspecialisten aan de slag met de taxatie van uw goud, waarna u van ons een voorstel voor de verkoop ontvangt. Het mooie is: wanneer u akkoord gaat met de verkoop wordt u meteen uitbetaald. Verkoopt u uw goud na de taxatie toch liever niet? Geen probleem, in dat geval neemt u uw goud gewoon weer mee naar huis.

Online goud inkoop

We kunnen ons voorstellen dat het u niet altijd lukt om tijdens kantooruren bij ons langs te komen. In dat geval is er ook nog de mogelijkheid om uw goud online bij ons te verkopen. Als u besluit uw goud online te verkopen, begint u met het aanvragen van het taxatiepakket. Met dit pakket krijgt u de mogelijkheid om uw goud volledig vrijblijvend, veilig en verzekerd op te sturen naar onze goudspecialisten. Als wij uw goud hebben ontvangen, gaan zij direct aan de slag met het taxeren van de zuiverheid en het gewicht. Hierna ontvangt u van ons een offerte via de mail, waarna u de keuze heeft om akkoord te gaan of toch af te zien van de verkoop. Gaat u akkoord? Dan betalen we u binnen 24 uur uit.

Wat voor goud kan ik verkopen in Groningen?

U kunt met tal van verschillende producten terecht voor de goud verkoop in Groningen. Wilt u bijvoorbeeld gouden ringen verkopen, gouden kettingen verkopen of andere gouden sieraden verkopen? Dan bent u bij Goudonline.nl op de juiste plek. Ook gouden munten, goudbaren of tafelgoud nemen wij graag van u over.

Twijfelt u of uw product geschikt is voor onze vrijblijvende goudtaxatie? Neem dan, voordat u een afspraak maakt of een taxatiepakket aanvraagt, gerust even contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u graag verder.

Zo taxeren wij uw goud

Bereken de waarde

Bereken de waarde
14k
18k
22k
24k
€29.00
Per gram voor 14 karaat
€38.33
Per gram voor 18 karaat
€46.81
Per gram voor 22 karaat
€51.11
Per gram voor 24 karaat

*prijs gebaseerd op de actuele goudkoers

Waarom Goudonline.nl

  • Hoogste prijs garantie
  • 100% verzekerd
  • Gratis parkeren
  • Directe betaling

Klantervaringen:

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00

location

Locatie Groningen

Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen

Telefoon : 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met:

trustpilot.png
postnl.png
stopheling.png
mvjv.png

Call Now Button