Goud verkopen in Groningen

Bij ons kunt u eenvoudig vanuit huis met een taxatiepakket of op afspraak bij onze locatie in Groningen uw goud & zilver verkopen voor de hoogste prijs

De actuele goudprijzen

€28.14
Per gram voor 14 karaat
€36.09
Per gram voor 18 karaat
€40.11
Per gram voor 20 karaat
€48.12
Per gram voor 24 karaat
14k
18k
20k
24k
hero hero
  • Hoogste prijs garantie
  • 100% verzekerd
  • Gratis parkeren
  • Directe betaling

Goud verkopen Groningen

Woont u in Groningen en bent u van plan goud te verkopen? Dan bent u Goudonline.nl aan het juiste adres. De snelste en eenvoudigste manier is het verkopen van uw goud door het online aanvragen van ons taxatiepakket. Verkoopt u uw goud liever fysiek? Dan is het ook mogelijk om een afspraak te maken op onze verkooplocatie in Groningen.

Goud verkopen in Groningen: hoe werkt het?

Goud verkopen vanuit Groningen doet u bij ons op twee manieren: online of fysiek. Verkoopt u uw goud liever niet via de online weg? Dan is het ook mogelijk om uw goudproducten op onze locatie in Groningen te verkopen. Hierbij verstuurt u uw goud niet op met het taxatiepakket, maar u komt dan langs op onze goud inkoop locatie in Groningen. Het verkooptraject is vervolgens vergelijkbaar met dat van de online verkoop. Onze goudtaxateurs gaan ter plekke uw goud taxeren, waarna u van ons direct dit uitkomst hoort. Ook bij de verkoop op locatie, is de taxatie geheel vrijblijvend. Gaat u akkoord met de uitkomst van de taxatie, dan betalen we u direct uit.

Op afspraak goud inwisselen in Groningen

De online verkoop en de fysieke verkoop in Groningen kennen een hoop overeenkomsten. Beide verkooptrajecten zijn in vele opzichten dan ook vrijwel hetzelfde. Toch zitten er ook verschillen tussen de online verkoop en de verkoop op de fysieke locatie in Groningen. Zo is het op onze verkooplocatie alleen mogelijk om op afspraak goud te verkopen, online daarentegen kunt u altijd direct uw goud verkopen. Als u voor een afspraak in Groningen kiest, kunt u contact met onze klantenservice opnemen. We zullen dan samen met u kijken naar een geschikt moment.

Online goud inkoop

De snelste en eenvoudigste manier van goud verkopen, is via onze website. Als u besluit uw goud online te verkopen, begint u met het aanvragen van het taxatiepakket. Met dit pakket krijgt u de mogelijkheid om uw goud volledig vrijblijvend, veilig en verzekerd op te sturen naar onze goudspecialisten. Als wij uw goud hebben ontvangen, gaan zij direct aan de slag met het taxeren van de zuiverheid en het gewicht. Hierna ontvangt u van ons een offerte via de mail, waarna u de keuze heeft om akkoord te gaan of toch af te zien van de verkoop. Gaat u akkoord? Dan betalen we u binnen 24 uur uit.

Wat voor goud kan ik verkopen in Groningen?

U kunt met tal van verschillende producten terecht voor de goud verkoop in Groningen. Wilt u bijvoorbeeld oud goud verkopen, gouden ringen verkopen, gouden kettingen verkopen of andere gouden sieraden verkopen? Dan bent u bij Goudonline.nl op de juiste plek. Ook gouden munten, goudbaren of tafelgoud nemen wij graag van u over.

Twijfelt u of uw product geschikt is voor onze vrijblijvende goudtaxatie? Neem dan, voordat u een afspraak maakt of een taxatiepakket aanvraagt, gerust even contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u graag verder.

Goud inkoop Groningen

Wilt u uw goud verkopen op onze fysieke locatie in Groningen? Ons adres is Leonard Springerlaan 35 9727 KB Groningen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met onze klantenservice, dan kijken we samen met u welk moment hiervoor het beste uitkomt.

 

Zo taxeren wij uw goud

Bereken de waarde

Bereken de waarde
14k
18k
20k
24k
€28.14
Per gram voor 14 karaat
€36.09
Per gram voor 18 karaat
€40.11
Per gram voor 20 karaat
€48.12
Per gram voor 24 karaat

*prijs gebaseerd op de actuele goudkoers

Waarom Goudonline.nl

  • Hoogste prijs garantie
  • 100% verzekerd
  • Gratis parkeren
  • Directe betaling

Klantervaringen:

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00

location

Locatie Groningen

Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen

Telefoon : 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met:

trustpilot.png
postnl.png
stopheling.png
mvjv.png

Call Now Button