Goud verkopen in Groningen

Bij ons kunt u eenvoudig vanuit huis met een taxatiepakket of op afspraak bij onze locatie in Groningen uw goud & zilver verkopen voor de hoogste prijs

hero hero
  • Hoogste prijs garantie
  • 100% verzekerd
  • Gratis parkeren
  • Directe betaling

Zo werkt Goudonline.nl

1

Maak een afspraak

Dit kan via 085-7732733

2

Bezoek ons

U kunt gratis parkeren en de koffie staat klaar.

3

Directe betaling

Wij taxeren het en betalen u direct uit.

Goud verkopen Groningen

Woont u in Groningen en bent u van plan goud te verkopen? Dan bent u Goudonline.nl aan het juiste adres. De snelste en eenvoudigste manier is het verkopen van uw goud door het online aanvragen van ons taxatiepakket. Verkoopt u uw goud liever fysiek? Dan is het ook mogelijk om een afspraak te maken op onze verkooplocatie in Groningen.

Goud verkopen in Groningen: hoe werkt het?

Goud verkopen vanuit Groningen doet u bij ons op twee manieren: online of fysiek. Verkoopt u uw goud liever niet via de online weg? Dan is het ook mogelijk om uw goudproducten op onze locatie in Groningen te verkopen. Hierbij verstuurt u uw goud niet op met het taxatiepakket, maar levert u het rechtstreeks af aan onze goud inkoop locatie in Groningen. Het verkooptraject is vervolgens vergelijkbaar met dat van de online verkoop. Onze goudtaxateurs gaan ter plekke met uw levering aan de slag, waarna u van ons een voorstel ontvangt. Ook bij de verkoop op locatie, is de taxatie geheel vrijblijvend. Gaat u akkoord met de verkoop, dan betalen we u ook in dit geval binnen 24 uur uit.

Op afspraak goud inwisselen in Groningen

De online verkoop en de fysieke verkoop in Groningen kennen een hoop overeenkomsten. Beide verkooptrajecten zijn in vele opzichten dan ook vrijwel hetzelfde. Toch zitten er ook verschillen tussen de online verkoop en de verkoop op de fysieke locatie in Groningen. Zo is het op onze verkooplocatie alleen mogelijk om op afspraak goud te verkopen, online daarentegen kunt u altijd direct uw goud verkopen. Als u voor een afspraak in Groningen kiest, kunt u contact met onze klantenservice opnemen. We zullen dan samen met u kijken naar een geschikt moment.

Online goud inkoop

De snelste en eenvoudigste manier van goud verkopen, is via onze website. Als u besluit uw goud online te verkopen, begint u met het aanvragen van het taxatiepakket. Met dit pakket krijgt u de mogelijkheid om uw goud volledig vrijblijvend, veilig en verzekerd op te sturen naar onze goudspecialisten. Als wij uw goud hebben ontvangen, gaan zij direct aan de slag met het taxeren van de zuiverheid en het gewicht. Hierna ontvangt u van ons een offerte via de mail, waarna u de keuze heeft om akkoord te gaan of toch af te zien van de verkoop. Gaat u akkoord? Dan betalen we u binnen 24 uur uit.

Wat voor goud kan ik verkopen in Groningen?

U kunt met tal van verschillende producten terecht voor de goud verkoop in Groningen. Wilt u bijvoorbeeld gouden ringen verkopen, gouden kettingen verkopen of andere gouden sieraden verkopen? Dan bent u bij Goudonline.nl op de juiste plek. Ook gouden munten, goudbaren of tafelgoud nemen wij graag van u over.

Twijfelt u of uw product geschikt is voor onze vrijblijvende goudtaxatie? Neem dan, voordat u een afspraak maakt of een taxatiepakket aanvraagt, gerust even contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u graag verder.

Zo taxeren wij uw goud

Bereken de waarde

Bereken de waarde
14k
18k
20k
24k
€29.51
Per gram voor 14 karaat
€37.82
Per gram voor 18 karaat
€42.02
Per gram voor 20 karaat
€50.43
Per gram voor 24 karaat

*prijs gebaseerd op de actuele goudkoers

Taxatiepakket aanvragen

Hiermee kunt u via elk PostNL-punt kosteloos en volledig verzekerd uw goud naar ons verzenden voor een gratis taxatie.
  • Per taxatiepakket kunt u 30 gram goud verzekerd versturen.

Waarom Goudonline.nl

  • Hoogste prijs garantie
  • 100% verzekerd
  • 5 dagen retourrecht
  • Betaling binnen 24 uur

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met:

trustpilot.png
postnl.png
stopheling.png
mvjv.png

Klantervaringen:

Veelgestelde vragen

Is goud versturen per post wel veilig?

Jazeker! Wij hebben een samenwerking met PostNL. Dit houdt in dat uw goud niet in de brievenbus hoeft, maar dat u gratis via elk PostNL-punt uw goud aangetekend naar ons kunt verzenden. U krijgt van PostNL een verzendbewijs(kwitantie) met het gewicht erop. Met dit verzendbewijs is uw goud automatisch verzekerd tot €1.000 per taxatiepakket. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Wanneer de zending bij ons binnenkomt, tekenen wij voor ontvangst.

Krijg ik mijn goud terug als ik mij bedenk?

Zeker! Bij Goudonline.nl kunt u altijd het goud wat u niet aan ons wilt verkopen terugvragen. Na de taxatie heeft u 5 dagen retourrecht (bedenktijd). Hier brengen wij enkel de verzendkosten voor in rekeningen.

Wat gebeurt er als mijn goud kwijtraakt?

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot €1.000. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Door onze samenwerking met PostNL wordt uw taxatiepakket veilig en aangetekend per pakketpost aan ons verstuurd. Mocht in het meest onwaarschijnlijke geval uw zending toch kwijtraken, dan vergoeden wij de schade onder de volgende voorwaarden:

De verzekerde kan een PostNL verzendbewijs (kwitantie) aantonen. Op deze kwitantie staat het gewicht dat door PostNL bij de verzending is geregistreerd. Goudonline.nl keert altijd de taxatiewaarde op basis van dit gewicht minus taxatiepakket uit. Wij gaan hierbij altijd uit van 14 karaat tenzij u kan aantonen dat het om een hoger karaat gaat, dan wordt de taxatiewaarde uitgekeerd op basis van dat karaat. Om hiervoor in aanmerking te komen hebben wij foto’s nodig van de keurtekens die op het voorwerp staan.

Is mijn goud ook verzekerd als het meer waard is dan €1.000?

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot €1.000. Deze verzekering is gratis inbegrepen. Indien uw goud meer dan €1.000 waard is, kunt u een extra taxatiepakket aanvragen en uw goud verspreid over 2 pakketten naar ons toezenden.

Als uw goud een hogere waarde heeft dan €2.000 kunt u via onze klantenservice een verzekerd transport aanvragen. Wij beschikken over verzekerde oplossingen tot €50.000. Er is dus altijd een gepast transport voor uw goud.

Twijfelt u over de waarde van uw goud? Gebruik dan onze calculator of neem contact op met de klantenservice zodat u zeker weet dat u goud volledig verzekerd is.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00

location

MyOffice Groningen Stadspark

Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen

Telefoon : 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Maandag: 10:00 – 17:00
Vrijdag: 10:00 – 17:00