Goud verkopen in Leeuwarden

Goud verkopen in Leeuwarden

Verkoop eenvoudig uw gouden sieraden, munten & baren voor de hoogste prijs! Plan een vrijblijvende taxatie in bij één van onze locaties of stuur uw goud 100% verzekerd naar ons toe met ons taxatiepakket.

300+ 5 sterren reviews
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4!
Vrijblijvende taxatie
Onze taxaties zijn gratis en vrijblijvend!
Direct op uw rekening
Tevreden? Dan betalen wij direct uit!
Wij kopen ook zilver
Neem uw zilveren items ook mee.
Al meer dan 5000 taxaties verricht!
Goud verkopen in Leeuwarden
Kies het karaat
Vul hier het gewicht in gram in

Klantervaringen

Goud verkopen Leeuwarden

Bent u in Leeuwarden op zoek naar een plek om uw goud te verkopen? Dan is Goudonline.nl de plek die u zoekt. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van talloze verschillende soorten goud. En het mooie is: voor de verkoop van goud in Leeuwarden bieden wij twee mogelijkheden. Allereerst kunt u bij ons een afspraak maken om ons te bezoeken op de verkooplocatie in Leeuwarden. Mocht dit niet lukken, dan kunt u uw goud via Goudonline.nl ook altijd online verkopen.

Goud verkopen in Leeuwarden: hoe werkt het?

Zoals gezegd: goud verkopen in Leeuwarden doet u bij ons op twee manieren: online of fysiek. De fysieke goudverkoop in Leeuwarden heeft als voordeel dat u uw goud zelf bij ons langs kunt komen brengen. Echter, wanneer dit niet lukt, kunt u bij ons ook online een taxatiepakket aanvragen, waarmee u uw goudproducten vanuit Leeuwarden geheel veilig naar ons opstuurt. Wanneer wij uw goud hebben ontvangen, zullen we de producten taxeren. Als we de waarde van uw goud hebben vastgesteld, ontvangt u van ons een voorstel voor de goudverkoop.

Op afspraak goud inwisselen in Leeuwarden

Goud verkopen in Leeuwarden gaat het makkelijkst via onze fysieke verkooplocatie. Wanneer u goud wilt verkopen in Leeuwarden, kunt u dus ook het beste even bij ons langskomen. Wij zijn te vinden op François HaverSchmidtwei 2 in Leeuwarden. Wanneer u bij ons langs wilt komen, kunt u via onze klantenservice even een afspraak met ons maken, dan zoeken we samen met u een geschikt moment uit. Als u voor de fysieke goudverkoop in Leeuwarden kiest, gaan onze goudspecialisten meteen met de taxatie van uw goud aan de slag. U ontvangt van ons dan ook direct een voorstel. Dit voorstel is in alle gevallen geheel vrijblijvend. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan betalen we u direct uit. Zo niet, dan neemt u uw goudproducten gewoon weer mee naar huis.

Online goud inkoop

De snelste en eenvoudigste manier van goud verkopen in Leeuwarden is op de fysieke wijze, maar we kunnen ons voorstellen dat het lastig kan zijn om tijdens kantooruren bij ons langs te komen. In dat geval kunt u uw goud in Leeuwarden dus ook nog altijd op de online manier bij ons verkopen. Dit begint met het aanvragen van het al eerder genoemde taxatiepakket. Met dit pakket kunt u uw goudproducten geheel veilig, verzekerd en vrijblijvend naar ons opsturen. Net als bij de fysieke verkoop, gaan onze specialisten vervolgens aan de slag met de taxatie van uw goud.

Wat voor goud kan ik verkopen in Leeuwarden?

U kunt met tal van verschillende producten terecht voor de goud verkoop in Leeuwarden. Wilt u bijvoorbeeld gouden ringen verkopen, gouden kettingen verkopen of andere gouden sieraden verkopen? Dan bent u bij Goudonline.nl op de juiste plek. Ook gouden munten, goudbaren of tafelgoud nemen wij graag van u over.

Twijfelt u of uw product geschikt is voor onze vrijblijvende goudtaxatie? Neem dan, voordat u een afspraak maakt of een taxatiepakket aanvraagt, gerust even contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u graag verder.

Bent u niet woonachtig in de omgeving van Leeuwarden? U kunt bij Goudonline terecht voor de goudverkoop in de volgende plaatsen:

Zilver verkopen in Leeuwarden

Wilt u geen goud, maar zilver verkopen in Leeuwarden? Ook dan bent u bij Goudonline op de juiste plek. U kunt bij ons in Leeuwarden onder andere zilveren munten verkopen, zilverbaren verkopen en zilver bestek/tafelzilver verkopen. Net als bij de verkoop van goud, heeft u ook bij de verkoop van zilver twee opties: online of een bezoek aan onze verkooplocatie in Leeuwarden. Kiest u voor de online optie? Dan stuurt u de zilverproducten al vanaf 250 gram naar ons op!

Zo taxeren wij uw goud

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik hoeveel karaat mijn goud is?

De zuiverheid van uw goud wordt aangeduid in “karaat”. Hoe zuiverder uw goud, hoe hoger het karaat. Bij puur goud spreekt men van 24 karaat, welk staat voor 99,99% fijn goud. De karaat aanduiding treft u door middel van een persstempel (in geval van 24 karaat “999”) op uw gouden voorwerp. Hieronder zetten we de verschillende aanduidingen voor u uiteen:

8 karaat: 33,3% zuiver goud (aangeduid met 333)
14 karaat: 58,5% zuiver goud (aangeduid met 585)
18 karaat: 75,0% zuiver goud (aangeduid met 750)
20 karaat: 83,3% zuiver goud (aangeduid met 833)
21,6 karaat: 90,0% zuiver goud (aangeduid met 900)
22 karaat: 91,6% zuiver goud (aangeduid met 916)
24 karaat: 99,99% zuiver goud (aangeduid met 999)

Meest voorkomende waardes:

Sieraden bestaan bijna altijd uit 8, 14, of 18 karaat goud. Puur goud tref je eigenlijk alleen aan bij gouden baren en munten. Als u het aantal karaat zelf heeft kunnen vaststellen, dan kunt u de geschatte waarde van uw goud eenvoudig berekenen met onze calculator.

Heeft u nog vragen over het goudgehalte? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

Voor zowel advies, inkoop als verkoop werken wij uitsluitend op afspraak. Wij bewaren onze voorraad op een externe beveiligde locatie. U kunt zowel telefonisch als per mail hier een afspraak maken.

Hoe kan ik verkopen?

Wij werken uitsluitend op afspraak!  U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken bij 1 van onze 11 locaties. Kijk op goud verkopen voor alle mogelijkheden.

 

Terugkoopgarantie

Bij Goudonline.nl bieden wij op alle producten die bij ons zijn gekocht ongeacht de koers een terugkoopgarantie. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u uw edelmetaal weer makkelijk kunt verkopen tegen een scherpe prijs.

Hoe snel krijg ik uitbetaald?

Indien u langskomt met uw edelmetaal vindt uitbetaling direct plaats na de taxatie. Bij een taxatiepakket 24 uur na de ontvangstbevestiging die iedereen van ons ontvangt per mail als het pakketje binnen is.

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:30 tot 17:30

Locatie Leeuwarden

Locatie Leeuwarden

François HaverSchmidtwei 2
8914 BC Leeuwarden

Telefoon

085-0486304

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:30 – 17:30

Om het kantoor te bezoeken is een afspraak vereist en de voorraad wordt bewaard op een externe beveiligde locatie.

© Copyright Goudonline.nl 2024
Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen