Goud verkopen in Utrecht

Bij ons kunt u eenvoudig vanuit huis met een taxatiepakket of op afspraak bij onze locatie in Utrecht uw goud & zilver verkopen voor de hoogste prijs

hero hero
  • Hoogste prijs garantie
  • 100% verzekerd
  • Gratis parkeren
  • Directe betaling

Zo werkt Goudonline.nl

1

Maak een afspraak

Dit kan via 085-7732733

2

Bezoek ons

U kunt gratis parkeren en de koffie staat klaar

3

Directe betaling

Wij taxeren het en betalen u direct uit.

Goud verkopen Utrecht

Bent u woonachtig in de omgeving van Utrecht en heeft u goud dat u wilt verkopen? Bij Goudonline doet u dit op twee verschillende manieren. De snelste weg is de online verkoop, door middel van het aanvragen van ons taxatiepakket. Verkoopt u uw goud liever niet online? Dan is het mogelijk om op afspraak onze fysieke goudverkoop locatie in Utrecht te bezoeken.

Goud verkopen in Utrecht: hoe werkt het?

Goud verkopen in de regio Utrecht doet u op twee verschillende wijzen: online via onze website of fysiek op de verkooplocatie in Utrecht. Hoewel online de makkelijkste en de snelste manier is, kopen wij uw goud ook in op onze fysieke locatie in Utrecht. Hierbij levert u uw goud rechtstreeks aan ons af, waardoor het aanvragen van een taxatiepakket niet nodig is. Het vervolg van de fysieke goud verkoop in Utrecht verloopt vervolgens hetzelfde als bij de online verkoop. De taxateurs gaan op de locatie zelf aan de slag, waarna u ook hier een voorstel van ons ontvangt. Ook hierbij geldt: gaat u akkoord, betalen we u binnen 24 uur uit, gaat u niet akkoord krijgt u uw goudproducten kosteloos weer terug.

Op afspraak goud inwisselen in Utrecht

De online en de offline verkoop vertonen een groot aantal gelijkenissen, al zitten er ook een aantal kleine verschillen in beide verkoopprocessen. Kiest u ervoor om uw goud op de fysieke locatie in Utrecht te verkopen? Dan is dit alleen mogelijk als u een afspraak bij ons heeft gemaakt, waar u uw goud online altijd direct kunt verkopen. Als u voor de offline optie gaat en ervoor kiest om uw goud in Utrecht zelf te verkopen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice, dan zullen we samen met u kijken naar een geschikt moment.

Online goud inkoop

Kiest u ervoor om uw goud via de online manier te verkopen? Dan stuurt u ons uw goudproducten vrijblijvend op, waarna wij uw zending zullen keuren en taxeren. Om de verzending 100% veilig en vertrouwd te laten verkopen, verzend u uw goudproducten met ons speciale taxatiepakket, dat tot 1000 euro in zijn geheel verzekerd is. Eenmaal aangekomen, gaan onze goudspecialisten met uw pakket aan de slag. Hieruit volgt een offerte, die wij u via de mail zullen sturen. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan betalen we u binnen 24 uur uit. Zo niet, dan sturen wij uw goud geheel kosteloos weer retour.

Wat voor goud kan ik verkopen in Utrecht?

Bij Goudonline kopen we een breed assortiment aan goudproducten in. Ook bij het goud verkopen in Utrecht, kunt u dus met een groot aantal producten bij ons terecht. Wilt u bijvoorbeeld gouden kettingen verkopen, gouden ringen verkopen of andere gouden sieraden verkopen? Dan bent u bij Goudonline.nl op de juiste plek. Ook gouden munten en goudbaren kopen we graag van u in.

Twijfelt u of uw product geschikt is voor onze vrijblijvende goudtaxatie? Neem dan, voordat u een afspraak maakt of een taxatiepakket aanvraagt, gerust even contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u graag verder.

Zo taxeren wij uw goud

Bereken de waarde

Bereken de waarde
14k
18k
20k
24k
€29.51
Per gram voor 14 karaat
€37.82
Per gram voor 18 karaat
€42.02
Per gram voor 20 karaat
€50.43
Per gram voor 24 karaat

*prijs gebaseerd op de actuele goudkoers

Taxatiepakket aanvragen

Hiermee kunt u via elk PostNL-punt kosteloos en volledig verzekerd uw goud naar ons verzenden voor een gratis taxatie.
  • Per taxatiepakket kunt u 30 gram goud verzekerd versturen.

Waarom Goudonline.nl

  • Hoogste prijs garantie
  • 100% verzekerd
  • 5 dagen retourrecht
  • Betaling binnen 24 uur

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met:

trustpilot.png
postnl.png
stopheling.png
mvjv.png

Klantervaringen:

Veelgestelde vragen

Is goud versturen per post wel veilig?

Jazeker! Wij hebben een samenwerking met PostNL. Dit houdt in dat uw goud niet in de brievenbus hoeft, maar dat u gratis via elk PostNL-punt uw goud aangetekend naar ons kunt verzenden. U krijgt van PostNL een verzendbewijs(kwitantie) met het gewicht erop. Met dit verzendbewijs is uw goud automatisch verzekerd tot €1.000 per taxatiepakket. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Wanneer de zending bij ons binnenkomt, tekenen wij voor ontvangst.

Krijg ik mijn goud terug als ik mij bedenk?

Zeker! Bij Goudonline.nl kunt u altijd het goud wat u niet aan ons wilt verkopen terugvragen. Na de taxatie heeft u 5 dagen retourrecht (bedenktijd). Hier brengen wij enkel de verzendkosten voor in rekeningen.

Wat gebeurt er als mijn goud kwijtraakt?

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot €1.000. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Door onze samenwerking met PostNL wordt uw taxatiepakket veilig en aangetekend per pakketpost aan ons verstuurd. Mocht in het meest onwaarschijnlijke geval uw zending toch kwijtraken, dan vergoeden wij de schade onder de volgende voorwaarden:

De verzekerde kan een PostNL verzendbewijs (kwitantie) aantonen. Op deze kwitantie staat het gewicht dat door PostNL bij de verzending is geregistreerd. Goudonline.nl keert altijd de taxatiewaarde op basis van dit gewicht minus taxatiepakket uit. Wij gaan hierbij altijd uit van 14 karaat tenzij u kan aantonen dat het om een hoger karaat gaat, dan wordt de taxatiewaarde uitgekeerd op basis van dat karaat. Om hiervoor in aanmerking te komen hebben wij foto’s nodig van de keurtekens die op het voorwerp staan.

Is mijn goud ook verzekerd als het meer waard is dan €1.000?

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot €1.000. Deze verzekering is gratis inbegrepen. Indien uw goud meer dan €1.000 waard is, kunt u een extra taxatiepakket aanvragen en uw goud verspreid over 2 pakketten naar ons toezenden.

Als uw goud een hogere waarde heeft dan €2.000 kunt u via onze klantenservice een verzekerd transport aanvragen. Wij beschikken over verzekerde oplossingen tot €50.000. Er is dus altijd een gepast transport voor uw goud.

Twijfelt u over de waarde van uw goud? Gebruik dan onze calculator of neem contact op met de klantenservice zodat u zeker weet dat u goud volledig verzekerd is.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00

location

MyOffice Utrecht

Computerweg 22
3542 DR Utrecht

Telefoon : 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Dinsdag: 10:00 – 17:00
Woensdag: 10:00 – 17:00