Goud verkopen in Utrecht

Bij ons kunt u eenvoudig vanuit huis met een taxatiepakket of op afspraak bij onze locatie in Utrecht uw goud & zilver verkopen voor de hoogste prijs

De actuele goudprijzen

€28.14
Per gram voor 14 karaat
€36.09
Per gram voor 18 karaat
€40.11
Per gram voor 20 karaat
€48.12
Per gram voor 24 karaat
14k
18k
20k
24k
hero hero
  • Hoogste prijs garantie
  • 100% verzekerd
  • Gratis parkeren
  • Directe betaling

Goud verkopen Utrecht

Bent u woonachtig in de omgeving van Utrecht en heeft u goud dat u wilt verkopen? Bij Goudonline doet u dit op twee verschillende manieren. De snelste weg is de online verkoop, door middel van het aanvragen van ons taxatiepakket. Verkoopt u uw goud liever niet online? Dan is het mogelijk om op afspraak onze fysieke goudverkoop locatie in Utrecht te bezoeken.

Goud verkopen in Utrecht: hoe werkt het?

Goud verkopen in de regio Utrecht doet u op twee verschillende wijzen: online via onze website of fysiek op de verkooplocatie in Utrecht. Hoewel online de makkelijkste en de snelste manier is, kopen wij uw goud ook in op onze fysieke locatie in Utrecht. Hierbij levert u uw goud rechtstreeks aan ons af, waardoor het aanvragen van een taxatiepakket niet nodig is. Het vervolg van de fysieke goud verkoop in Utrecht verloopt als volgt: De taxateurs taxeren het goud waar u bij bent, vervolgens krijgt u een aanbod. Gaat u akkoord, dan betalen we u direct uit, gaat u niet akkoord krijgt u uw goudproducten direct weer mee.

Op afspraak goud inwisselen in Utrecht

De online en de offline verkoop vertonen een groot aantal gelijkenissen, al zitten er ook een aantal kleine verschillen in beide verkoopprocessen. Kiest u ervoor om uw goud op de fysieke locatie in Utrecht te verkopen? Dan is dit alleen mogelijk als u een afspraak bij ons heeft gemaakt, waar u uw goud online altijd direct kunt verkopen. Als u voor de offline optie gaat en ervoor kiest om uw goud in Utrecht zelf te verkopen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Online goud inkoop Utrecht

Kiest u ervoor om uw goud via de online manier te verkopen? Dan stuurt u ons uw goudproducten vanuit heel Nederland – zo ook Utrecht – vrijblijvend op, waarna wij uw zending zullen keuren en taxeren. Om de verzending 100% veilig en vertrouwd te laten verkopen, verzend u uw goudproducten met ons speciale taxatiepakket, dat tot 1000 euro in zijn geheel verzekerd is. Eenmaal aangekomen, gaan onze goudspecialisten met uw pakket aan de slag. Hieruit volgt een offerte, die wij u via de mail zullen sturen. Gaat u akkoord met ons voorstel voor de goud inkoop? Dan betalen we u binnen 24 uur uit. Zo niet, dan sturen wij uw goud geheel kosteloos weer retour.

Wat voor goud kan ik verkopen in Utrecht?

Bij Goudonline kopen we een breed assortiment aan goudproducten in. Ook bij het goud verkopen in Utrecht, kunt u dus met een groot aantal producten bij ons terecht. Wilt u bijvoorbeeld gouden kettingen verkopen, gouden ringen verkopen of andere gouden sieraden verkopen? Dan bent u bij Goudonline.nl op de juiste plek. Ook oud goud, gouden munten en goudbaren kopen we graag van u in.

Twijfelt u of uw product geschikt is voor onze vrijblijvende goudtaxatie? Neem dan, voordat u een afspraak maakt of een taxatiepakket aanvraagt, gerust even contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u graag verder.

Goud inkoop Utrecht

Wilt u uw goud verkopen op onze fysieke locatie in Utrecht? Wij zijn te vinden aan de Computerweg 22, 3542 DR Utrecht. U kunt contact opnemen met onze klantenservice, dan zullen we samen met u kijken naar een geschikt moment. 

Zo taxeren wij uw goud

Bereken de waarde

Bereken de waarde
14k
18k
20k
24k
€28.14
Per gram voor 14 karaat
€36.09
Per gram voor 18 karaat
€40.11
Per gram voor 20 karaat
€48.12
Per gram voor 24 karaat

*prijs gebaseerd op de actuele goudkoers

Waarom Goudonline.nl

  • Hoogste prijs garantie
  • 100% verzekerd
  • Gratis parkeren
  • Directe betaling

Klantervaringen:

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00

location

Locatie Utrecht

Computerweg 22
3542 DR Utrecht

Telefoon : 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met:

trustpilot.png
postnl.png
stopheling.png
mvjv.png

Call Now Button