Goud verkopen in Utrecht

Goud verkopen in Utrecht

Verkoop eenvoudig uw gouden sieraden, munten & baren voor de hoogste prijs! Plan een vrijblijvende taxatie in bij één van onze locaties of stuur uw goud 100% verzekerd naar ons toe met ons taxatiepakket.

Hoogste prijsgarantie
Altijd de hoogste prijs voor uw goud!
Vrijblijvende taxatie
Onze taxaties zijn gratis en vrijblijvend!
Direct op uw rekening
Tevreden? Dan betalen wij direct uit!
Wij kopen ook zilver
Neem uw zilveren items ook mee.
Al meer dan 5000 taxaties verricht!
Goud verkopen in Utrecht
Kies het karaat
Vul hier het gewicht in gram in

Klantervaringen

Goud verkopen Utrecht

Bent u woonachtig in de omgeving van Utrecht en heeft u goud dat u wilt verkopen? Bij Goudonline doet u dit op twee verschillende manieren. De eenvoudigste manier is een bezoek aan onze fysieke verkooplocatie in Utrecht. Lukt het niet om bij ons langs te komen? Dan kunt u uw goud ook online verkopen, door middel van het aanvragen van ons taxatiepakket.

Goud verkopen in Utrecht: hoe werkt het?

Goud verkopen in de regio Utrecht doet u op twee verschillende wijzen: online via onze website of fysiek op de verkooplocatie in Utrecht. Hoewel online verkopen ook mogelijk is, is de eenvoudigste manier de goud verkoop op onze fysieke locatie in Utrecht. Hierbij levert u uw goud rechtstreeks aan ons af, waardoor het aanvragen van een taxatiepakket niet nodig is. Het vervolg van de fysieke goud verkoop in Utrecht verloopt vervolgens hetzelfde als bij de online verkoop.

Op afspraak goud inwisselen in Utrecht

Wanneer u ervoor kiest om uw goud fysiek bij ons te verkopen, maakt u eenvoudig een afspraak via onze klantenservice. Zodra we samen met u een geschikt moment hebben gevonden, bent u welkom op onze locatie aan de Computerweg 22 in Utrecht. Wanneer wij uw goud van u hebben ontvangen, gaan onze taxateurs op de locatie zelf aan de slag met de taxatie, waarna u een voorstel van ons ontvangt. Hierbij geldt: gaat u akkoord, betalen we u direct uit, gaat u niet akkoord krijgt u uw goudproducten kosteloos weer terug.

Online goud inkoop

Mocht het u niet lukken om bij ons langs te komen, dan kunt u uw goud in Utrecht ook online bij ons verkopen. In dat geval stuurt u ons uw goudproducten vrijblijvend op, waarna wij uw zending zullen keuren en taxeren. Om de verzending 100% veilig en vertrouwd te laten verkopen, verzend u uw goudproducten met ons speciale taxatiepakket, dat tot 1000 euro in zijn geheel verzekerd is. Eenmaal aangekomen, gaan onze goudspecialisten met uw pakket aan de slag. Hieruit volgt een offerte, die wij u via de mail zullen sturen. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan betalen we u binnen 24 uur uit. Zo niet, dan sturen wij uw goud geheel kosteloos weer retour.

Wat voor goud kan ik verkopen in Utrecht?

Bij Goudonline kopen we een breed assortiment aan goudproducten in. Ook bij het goud verkopen in Utrecht, kunt u dus met een groot aantal producten bij ons terecht. Wilt u bijvoorbeeld gouden kettingen verkopen, gouden ringen verkopenof andere gouden sieraden verkopen? Dan bent u bij Goudonline.nl op de juiste plek. Ook gouden munten en goudbarenkopen we graag van u in.

Twijfelt u of uw product geschikt is voor onze vrijblijvende goudtaxatie? Neem dan, voordat u een afspraak maakt of een taxatiepakket aanvraagt, gerust even contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u graag verder.

Bent u niet woonachtig in de omgeving van Almere? U kunt bij Goudonline terecht voor de goudverkoop in de volgende plaatsen:

Zilver verkopen in Utrecht

Wilt u geen goud, maar zilver verkopen in Utrecht? Ook dan bent u bij Goudonline op de juiste plek. U kunt bij ons in Utrecht onder andere zilveren munten verkopen, zilverbaren verkopen en zilver bestek/tafelzilver verkopen. Net als bij de verkoop van goud, heeft u ook bij de verkoop van zilver twee opties: online of een bezoek aan onze verkooplocatie in Utrecht. Kiest u voor de online optie? Dan stuurt u de zilverproducten al vanaf 250 gram naar ons op!

Zo taxeren wij uw goud

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik hoeveel karaat mijn goud is?

De zuiverheid van uw goud wordt aangeduid in “karaat”. Hoe zuiverder uw goud, hoe hoger het karaat. Bij puur goud spreekt men van 24 karaat, welk staat voor 99,99% fijn goud. De karaat aanduiding treft u door middel van een persstempel (in geval van 24 karaat “999”) op uw gouden voorwerp. Hieronder zetten we de verschillende aanduidingen voor u uiteen:

8 karaat: 33,3% zuiver goud (aangeduid met 333)
14 karaat: 58,5% zuiver goud (aangeduid met 585)
18 karaat: 75,0% zuiver goud (aangeduid met 750)
20 karaat: 83,3% zuiver goud (aangeduid met 833)
21,6 karaat: 90,0% zuiver goud (aangeduid met 900)
22 karaat: 91,6% zuiver goud (aangeduid met 916)
24 karaat: 99,99% zuiver goud (aangeduid met 999)

Meest voorkomende waardes:

Sieraden bestaan bijna altijd uit 8, 14, of 18 karaat goud. Puur goud tref je eigenlijk alleen aan bij gouden baren en munten. Als u het aantal karaat zelf heeft kunnen vaststellen, dan kunt u de geschatte waarde van uw goud eenvoudig berekenen met onze calculator.

Heeft u nog vragen over het goudgehalte? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

Voor zowel advies, inkoop als verkoop werken wij uitsluitend op afspraak. Wij bewaren onze voorraad op een externe beveiligde locatie. U kunt zowel telefonisch als per mail hier een afspraak maken.

Hoe kan ik verkopen?

Wij werken uitsluitend op afspraak!  U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken bij 1 van onze 11 locaties. Kijk op goud verkopen voor alle mogelijkheden.

 

Terugkoopgarantie

Bij Goudonline.nl bieden wij op alle producten die bij ons zijn gekocht ongeacht de koers een terugkoopgarantie. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u uw edelmetaal weer makkelijk kunt verkopen tegen een scherpe prijs.

Hoe snel krijg ik uitbetaald?

Indien u langskomt met uw edelmetaal vindt uitbetaling direct plaats na de taxatie. Bij een taxatiepakket 24 uur na de ontvangstbevestiging die iedereen van ons ontvangt per mail als het pakketje binnen is.

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:30 tot 17:30

Locatie Utrecht

Locatie Utrecht

Computerweg 22
3542 DR Utrecht

Telefoon

085 – 7732733

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:30 – 17:30

Om het kantoor te bezoeken is een afspraak vereist en de voorraad wordt bewaard op een externe beveiligde locatie.

© Copyright Goudonline.nl 2024
Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen