Zilver verkopen

Bij ons kunt u eenvoudig vanuit huis met een taxatiepakket of op afspraak bij onze locaties vrijblijvend uw zilver laten taxeren.

  • Hoogste prijs garantie
  • Vrijblijvende taxatie
  • 15 jaar ervaring
  • Direct uitbetaald

Kies het zilvergehalte
Vul hier het gewicht in gram in
Maak een afspraak

*prijs gebaseerd op de actuele goudkoers

per gram voor
hero

Klantervaringen


Zilver verkopen

Bij Goudonline.nl kunt u niet alleen terecht voor de verkoop van goud; ook wanneer u zilver wilt verkopen, bent u bij ons aan het juiste adres. U verkoopt bij ons verschillende soorten op een veilige en eenvoudige manier. Maar hoe werkt de zilver verkoop dan eigenlijk, wat voor zilver kunt u inwisselen en als u zilver wil verkopen; waar doet u dat dan precies? We leggen het u graag uit!

Ziver verkopen: hoe werkt het?

Wanneer u zilver wil verkopen, heeft u hier bij Goudonline.nl twee opties voor. De meest eenvoudige manier is de zilver verkoop op een van onze fysieke verkooplocaties in het land. Mocht het u niet lukken om uw zilveren voorwerpen tijdens kantooruren bij ons langs te brengen, kunt u uw zilver ook online bij ons verkopen. In dat geval stuurt u uw zilver geheel veilig en vrijblijvend naar ons op met behulp van ons taxatiepakket. Beide verkoopmethoden – online en fysiek – verlopen vervolgens op een vergelijkbare manier. Wanneer wij uw te verkopen zilver hebben ontvangen, taxeren wij uw producten, waarna u van ons een aanbod voor de verkoop ontvangt.

Zilver inwisselen op locatie

Zoals gezegd, is de zilver verkoop op locatie onze meest eenvoudige verkoopmogelijkheid. Wij zijn te bezoeken op verschillende zilver verkoop locaties, van Groningen tot Almere, van Leeuwarden tot Utrecht. Wanneer u kiest voor de zilver verkoop op locatie, kunt u zelf uw zilver bij ons langs komen brengen en bent u dus niet afhankelijk van het taxatiepakket. Wel vragen wij u, wanneer u uw zilver op locatie komt inwisselen, om even een afspraak te maken. Dit kunt u doen door contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen dan samen met u kijken naar een geschikt moment voor de zilver verkoop. Extra voordeel van de zilver verkoop op locatie is: wanneer u na taxatie akkoord gaat met ons voorstel, krijgt u het bedrag direct uitbetaald. Gaat u toch niet akkoord? Ook dat is geen probleem; in dat geval neemt u uw zilverproducten gewoon weer mee naar huis.

Online zilver verkopen

Aangezien we begrijpen dat het niet altijd eenvoudig zal zijn om tijdens kantooruren bij ons langs te komen, bieden wij naast de fysieke zilver verkoop nog een andere optie: de online verkoop van zilver. Wanneer u ervoor kiest om uw zilver online aan ons te verkopen, vraagt u het eerdergenoemde taxatiepakket aan, waarna u uw zilverproducten naar ons verzend. U kunt uw zilver al vanaf 250 gram naar ons opsturen. Als wij het zilver hebben ontvangen, gaan onze specialisten aan de slag met de taxatie van uw producten. Op basis hiervan zullen wij u per mail een voorstel doen voor de verkoop. Gaat u akkoord? Dan betalen we u binnen 24 uur uit. Zo niet, dan sturen we uw zilver gewoon weer naar u terug.

Wat voor zilver kan ik verkopen?

U kunt met tal van verschillende zilveren producten bij ons terecht voor de zilver verkoop. Wilt u bijvoorbeeld zilveren munten verkopen, zilverbaren verkopen of zilver bestek/tafelzilver verkopen? Dan bent u bij Goudonline.nl op de juiste plek. Ook verschillende soorten antiek zilver nemen wij graag van u over.

Twijfelt u of uw product geschikt is voor onze vrijblijvende taxatie? Neem dan, voordat u een afspraak maakt of een taxatiepakket aanvraagt, gerust even contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u graag verder.

Zo taxeren wij uw zilver

Waarom Goudonline.nl

  • Hoogste prijs garantie
  • 100% verzekerd
  • Gratis parkeren
  • Directe betaling

Veelgestelde vragen

Is goud versturen per post wel veilig?

Jazeker! Wij hebben een samenwerking met PostNL. Dit houdt in dat uw goud niet in de brievenbus hoeft, maar dat u gratis via elk PostNL-punt uw goud per pakketpost met track & trace naar ons antwoordnummer kunt verzenden. U krijgt van PostNL een verzendbewijs(kwitantie) met het gewicht erop. Met dit verzendbewijs is uw goud automatisch verzekerd tot 30 gram per taxatiepakket. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen.

Krijg ik mijn goud terug als ik mij bedenk?

Zeker! Bij Goudonline.nl kunt u altijd het goud wat u niet aan ons wilt verkopen terugvragen. Na de taxatie heeft u 5 dagen retourrecht (bedenktijd). Hier brengen wij enkel de verzendkosten en verzekerkosten (€18,00) voor in rekeningen.

Wat gebeurt er als mijn goud kwijtraakt?

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot 30 gram. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Door onze samenwerking met PostNL wordt uw taxatiepakket veilig per pakketpost aan ons verstuurd. Mocht in het meest onwaarschijnlijke geval uw zending toch kwijtraken, dan vergoeden wij de schade onder de volgende voorwaarden:

De verzekerde kan een PostNL verzendbewijs (kwitantie) aantonen. Op deze kwitantie staat het gewicht dat door PostNL bij de verzending is geregistreerd. Goudonline.nl keert altijd de taxatiewaarde op basis van dit gewicht minus taxatiepakket uit. Wij gaan hierbij altijd uit van 14 karaat tenzij u kan aantonen dat het om een hoger karaat gaat, dan wordt de taxatiewaarde uitgekeerd op basis van dat karaat. Om hiervoor in aanmerking te komen hebben wij foto’s nodig van de keurtekens die op het voorwerp staan.

Is mijn goud ook verzekerd als het meer weegt dan 30 gram

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot 30 gram goud. Deze verzekering is gratis inbegrepen. Indien uw goud meer dan 30 gram weegt, kunt u een extra taxatiepakket aanvragen en uw goud verspreid over 2 pakketten naar ons toezenden of een afspraak inplannen om langs te komen op 1 van onze locaties voor een vrijblijvende taxatie.

Twijfelt u over de waarde van uw goud? Gebruik dan onze calculator of neem contact op met de klantenservice zodat u zeker weet dat u goud volledig verzekerd is.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Om uw veiligheid en om transparantie te waarborgen werken wij samen met:

trustpilot.png
postnl.png
stopheling.png
mvjv.png

Call Now Button