1 troy ounce zilveren Krugerrand munt 2023

 36,11

1 - 2 weken levertijd

Betaalmethode Betaalmethode Betaalmethode
  • Altijd verzekerd onderweg!
  • Haal uw bestelling op afspraak af bij 1 van onze 11 locaties!
  • Terugkoopgarantie op alle producten uit het assortiment.

1 troy ounce zilveren Krugerrand munt 2023 kopen

De 1 troy ounce zilveren Krugerrand is wereldwijd bekend als een betrouwbare gunstig geprijsde zilveren beleggingsmunt. De zilveren Krugerrand 1 troy ounce werd voor het eerst uitgebracht in  2017 door de South-African Mint in samenwerking met de Rand Refinery als jubileum voor hun bekende gouden munt. De 1 troy ounce zilveren Krugerrand is omgerekend 31,1034768 gram. In tegenstelling tot sommige andere beleggingsmunten is dit geen wettig betaalmiddel. Deze munt wordt wereldwijd verhandeld voor de zilverprijs.

Waarom de zilveren Krugerrand 1 troy ounce kopen?

Internationaal gezien is de zilveren Krugerrand 1 troy ounce een van de meest gangbare beleggingsmunt die er is. Deze munt is wereldwijd erkend, betrouwbaar en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Hierdoor is de munt makkelijk te controleren op echtheid en is deze in elk land verhandelbaar. Door de hoge zuiverhuid en de gunstige prijs is deze munt wereldwijd zeer populair bij beleggers.

Terugkoopgarantie zilveren Krugerrand Goudonline.nl

Bij Goudonline.nl staan wij achter onze producten. Daarnaast begrijpen wij ook dat u op een dag uw zilverenmunten ook weer makkelijk wilt kunnen verkopen. Daarom bieden wij op al onze producten ongeacht de koers, een terugkoopgarantie. Ook de zilveren Krugerrand 1 troy ounce valt onder deze garantie. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u uw goudenmunt weer makkelijk aan ons kunt verkopen tegen een scherpe prijs.

Oorsprong naam zilveren Krugerrand 1 troy ounce

De naam Krugerrand is een mix van twee woorden Kruger en rand. Kruger is de achternaam van Paul Kruger, een voormalig president van Zuid-Afrika en rand de naam van de lokale Zuid-Afrikaanse valuta. Verder is de munt voorzien van een kartelrand. De munt is geslagen in .999 fijnzilver.

Ontwerp

Ontwerp van 1 troy ounce zilveren Krugerrand munt 2023

Voorzijde

Op de voorzijde van de zilveren Krugerrand 1 troy ounce staat de tekst Krugerrand met daaronder een afbeelding van een springbok, het nationale symbool van Zuid-Afrika. Het jaartal is opgesplitst en staat zowel links als rechts van de springbok. Onderaan de munt bevindt zich de tekst: FYNSILWER 1OZ FINE SILVER wat refereert naar het gewicht van 31,1034768 gram in puur 99,99% zilver.

Ontwerp van 1 troy ounce zilveren Krugerrand munt 2023

Achterzijde

Op de achterzijde van de zilveren Krugerrand 1 troy ounce staat het portret van Paul Kruger gemaakt door Otto Schulz. Om het portret heen staat SUID-AFRIKA & SOUTH AFRIKA.

Plus- en minpunten

  • Zeer populair onder particuliere belegger.
  • LBMA-geaccrediteerd.
  • Wereldwijd erkend & verhandelbaar.
  • Marge regel (btw voordeel) van toepassing.

Specificaties

Gewicht

1 troy ounce

Fabrikant

Krugerrand

Certificaat

Niet van toepassing

Materiaal

Zilver

Gehalte

99,99%

BTW tarief

Marge

Afmeting

38 x 3 mm

Jaar van uitgave

divers

Reviews

Gerelateerde producten

1 troy ounce zilveren Philharmoniker munt

 36,08

Neem contact met ons op

Nederlandse zilveren gulden munten (100 stuks)

 547,66

2 op voorraad

1 troy ounce zilveren Maple Leaf munt 2023

 36,05

1 - 2 weken levertijd