1 troy ounce zilveren Maple Leaf munt 2023

 33,25

1 - 2 weken levertijd

Betaalmethode Betaalmethode Betaalmethode
  • Altijd verzekerd onderweg!
  • Haal uw bestelling op afspraak af bij 1 van onze 11 locaties!
  • Terugkoopgarantie op alle producten uit het assortiment.

1 troy ounce zilveren Maple Leaf munt 2023 kopen

De 1 troy ounce zilveren Maple Leaf munt is een munt die wereldwijd door zilverbeleggers wordt aangeschaft. Door de gunstige prijs, hoge zuiverheid, veiligheidskenmerken en unieke design behoort deze munt tot de absolute top van internationale beleggingsmunten. De 1 troy ounce zilveren Maple Leaf wordt sinds 1988 geproduceerd in Canada door de Royal Canadian mint. De 1 troy ounce zilveren maple leaf munt weegt omgerekend: 31,1034768 gram. Alle zilveren Maple Leaf munten bestaan uit 99,99% puur zilver. In eigenland (Canada) heeft de munt een nominale waarde van 5 Canadese dollars. Wereldwijd wordt de munt verhandeld voor de zilverprijs.

Waarom de zilveren Maple Leaf 1 troy ounce kopen?

De zilveren Maple leaf 1 troy ounce is wereldwijd erkende beleggingsmunt die voldoet aan de hoogste veiligheids, kwaliteits en duurzaamheidseisen. Tevens bevat de munt unieke veiligheidskenmerken waardoor de munt makkelijk op echtheid te controleren hierdoor is deze munt wereldwijd verhandelbaar. Aangezien de zilveren Maple Leaf munt een investeringsmunt is betaal je btw verrekend in de handelsmarge. Dit zorg voor een zeer gunstige prijs per gram verhouding. Dit maakt deze munt zeer aantrekkelijk voor de particulier belegger.

Terugkoopgarantie zilveren Maple Leaf Goudonline.nl

Bij Goudonline.nl staan wij achter onze producten. Daarnaast begrijpen wij ook dat u op een dag uw zilverenmunten ook weer makkelijk wilt kunnen verkopen. Daarom bieden wij op al onze producten ongeacht de koers, een terugkoopgarantie. Ook de zilveren Maple Leaf 1 troy ounce valt onder deze garantie. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u uw zilverenmunten weer makkelijk aan ons kunt verkopen tegen een scherpe prijs.

Ontwerp

Ontwerp van 1 troy ounce zilveren Maple Leaf munt 2023

Voorzijde

De Maple Leaf munt heeft een diameter van 38 mm en is 3.15 mm dik en heeft een gekartelde rand. Op de voorzijde van de zilveren Maple Leaf 1 troy ounce staat het nationale symbool van Canada, de esdoornblad. Ook wordt het gewicht van de munt aangeven met 1OZ wat 1 troy ounce betekend. De cijfers 9999 geven het zilvergehalte aan namelijk 99,99% puur zilver. Ook staat zowel in het Engels ’fine silver’ als in het Frans ‘argent pur’ wat in het Nederlands puur zilver betekend. Rechts onder het esdoornblad is het veiligheidsembleem afgebeeld. Dit embleem wordt sinds 2013 met een laser erin gegraveerd zodat de munt moeilijk te vervalsen is. De munt wordt sinds 2018 voorzien van een mintshield. Dit is een oppervlaktebescherming om witte vlekken te voorkomen.

Ontwerp van 1 troy ounce zilveren Maple Leaf munt 2023

Achterzijde

Op de achterzijde van de zilveren Maple Leaf 1 troy ounce staat het portret van Koningin Elizabeth II, de waarde in Canadese dollars en het jaartal waarin de munt is uitgebracht. Sinds 2015 worden zowel op de voor- als de achterzijde van de munt radial lines aangebracht.

Plus- en minpunten

  • Populaire onder particulier belegger.
  • LBMA-geaccrediteerd.
  • Wereldwijd erkend & verhandelbaar.
  • Marge regel (btw voordeel) van toepassing

Specificaties

Gewicht

1 troy ounce

Fabrikant

Maple Leaf

Certificaat

Niet van toepassing

Materiaal

Zilver

Gehalte

99,99%

BTW tarief

Marge

Afmeting

38 x 3,11 mm

Jaar van uitgave

divers

Reviews

Gerelateerde producten

Nederlandse zilveren gulden munten (100 stuks)

 505,12

2 op voorraad

1 troy ounce zilveren Krugerrand munt 2023

 33,30

1 - 2 weken levertijd

1 troy ounce zilveren Philharmoniker munt

 33,28

Neem contact met ons op