1 troy ounce zilveren Philharmoniker munt

 35,33

Neem contact met ons op

Betaalmethode Betaalmethode Betaalmethode
  • Altijd verzekerd onderweg!
  • Haal uw bestelling op afspraak af bij 1 van onze 11 locaties!
  • Terugkoopgarantie op alle producten uit het assortiment.

1 troy ounce zilveren Philharmoniker munt kopen

De 1 troy ounce zilveren Philharmoniker munt is na het succes van de gouden variant in 2008 voor het eerst uitgebracht door de smelter Austrian Mint in Wenen. Deze munt is dan ook een van de gangbaarste beleggingsmunten in Europa. De 1 troy ounce zilveren Philharmoniker munt weegt 31,1034768 gram en bestaat uit 99,99% puur zilver. In Europa is de gouden Philharmoniker een wettig betaalmiddel met een nominale waarde van 1.5 euro. Echter wordt de munt wereldwijd altijd verhandeld voor de zilverprijs.

Waarom de gouden Philharmoniker 1 troy ounce kopen?

Internationaal gezien zijn de beleggingsmunten van Philharmoniker (dus ook de 1 troy ounce zilveren Philharmoniker munt) een van de meest gangbare beleggingsmunten die er zijn. Deze munt staat wereldwijd bekend om de betrouwbaarheid en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Deze munt is dan ook overal in de wereld zeer goed verhandelbaar. Ook wordt deze munt verhandeld onder de margeregeling terwijl zilverbaren met 21% btw zijn belast. Dit maakt de munt ook zeer interessant voor de particuliere belegger.

Terugkoopgarantie zilveren Philharmoniker Goudonline.nl

Bij Goudonline.nl staan wij achter onze producten. Daarnaast begrijpen wij ook dat u op een dag uw zilverenmunten ook weer makkelijk wilt kunnen verkopen. Daarom bieden wij op al onze producten ongeacht de koers, een terugkoopgarantie. Ook de zilveren Philharmoniker 1 troy ounce munt valt onder deze garantie. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u uw zilverenmunten weer makkelijk aan ons kunt verkopen tegen een scherpe prijs.

Ontwerper zilveren Philharmoniker 1 troy ounce

De Philmarmoniker munt is ontworpen door Thomas Pesendorfer. De zilveren Philharmoniker 1 troy ounce munt heeft een gladde rand In tegenstelling tot de gouden variant die een gekartelde rand heeft. De munt heeft een diameter van 37mm.

 

Ontwerp

Ontwerp van 1 troy ounce zilveren Philharmoniker munt

Voorzijde

Op de voorzijde van de zilveren Philharmoniker 1 troy ounce munt staat bovenaan de tekst WIENER PHILHARMONIKER. Daaronder instrumenten die gebruikt worden door het bekende Wiener Philharmoniker Orkest.

Ontwerp van 1 troy ounce zilveren Philharmoniker munt

Achterzijde

Op de achterzijde van de gouden Philharmoniker 1 troy ounce munt staat bovenaan de munt REPUBLIK ÖSTERREICH afgebeeld met daaronder de orgel van de Wiener Philharmoniker orkest. Onderaan de orgel staat de tekst 1 UNZE FEINSILBER wat staat voor 99,99% puur zilver. Aan de onderkant van de munt wordt de nominale waarde van 1,5 euro weergegeven met daarboven het jaar van uitgifte.

Plus- en minpunten

  • Mooi product tegen inflatie.
  • LBMA-geaccrediteerd.
  • Wereldwijd erkend & verhandelbaar.
  • Marge regel (btw voordeel) van toepassing.
  • Oudere jaartallen kunnen krasjes hebben.

Specificaties

Gewicht

1 troy ounce

Fabrikant

Philharmoniker

Certificaat

Niet van toepassing

Materiaal

Zilver

Gehalte

99,99%

BTW tarief

Marge

Afmeting

37 x 3,2 mm

Jaar van uitgave

divers

Reviews

Gerelateerde producten

1 troy ounce zilveren Maple Leaf munt 2023

 35,30

1 - 2 weken levertijd

Nederlandse zilveren gulden munten (100 stuks)

 536,31

2 op voorraad

1 troy ounce zilveren Krugerrand munt 2023

 35,36

1 - 2 weken levertijd