Hoe werkt Goudonline.nl

Vraag een gratis taxatie aan

U ontvangt ons taxatiepakket thuis, hiermee kunt u uw goud vrijblijvend en volledig verzekerd naar onze goudspecialisten sturen. Wij taxeren uw goud kosteloos en er zit altijd een retourrecht op van 5 dagen. U bent dus niets verplicht!

Vraag een gratis taxatie aan

2
DSC06972.jpg

Verpak uw gouden voorwerpen

Het taxatiepakket bevat een stappenplan, taxatieformulier, sealbag en een beveiligde retourenvelop. In ons stappenplan leest u hoe u eenvoudig uw goud veilig en verzekerd kunt verpakken.

3
Screenshot-2020-12-21-at-09.50.17.png

Verzekerde verzending

Bij Goudonline.nl is de verzending van uw goud altijd automatisch verzekerd tot 30 gram per taxatiepakket. Deze verzekering is gratis inbegrepen. Indien uw goud meer weegt dan 30 gram, kunt u een extra taxatiepakket aanvragen en uw goud verspreid over 2 pakketten naar ons zenden. Door onze samenwerking met PostNL kunt u het taxatiepakket via elk PostNL-punt altijd gratis naar ons verzenden.

 

4
hero-go.jpg

Taxatie

Eerst wordt door onze goudspecialisten de zuiverheid van het goud gemeten, het aantal karaat. Vervolgens wordt uw goud gewogen op speciale weegschalen. Deze meetinstrumenten zijn voorzien van een certificaat en goedgekeurd voor gebruik als goudweegschaal binnen de EU. Onze weegschalen worden met regelmaat door een onafhankelijke partij geijkt. Benieuwd hoe wij uw goud taxeren? Kijk op onze pagina Goud taxeren.

5
Uitbetalen-bewerkt.jpg

Betaling binnen 24 uur

Zodra wij het karaat en gewicht hebben vastgesteld, ontvangt u per email een offerte. Indien u akkoord bent met de taxatie, betalen wij u binnen 24 uur uit, met uitzondering van weekenden en feestdagen.

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met:

trustpilot.png
postnl.png
stopheling.png
mvjv.png

Waarom Goudonline.nl

info

Online & eenvoudig:

Eenvoudiger, discreter, veiliger en vooral plezieriger.

Lees meer
info

Hoogste prijs garantie:

Wij bieden gegarandeerd u de hoogste prijs!

Lees meer
info

Goedgekeurde weegschalen:

Gecertificeerde weegschalen goedgekeurd voor gebruik binnen de EU.

Lees meer
info

Geen verzendkosten:

Het verzenden van uw goud is altijd gratis via PostNL of door verzekerd transport.

Lees meer
info

Volledig verzekerd:

Uw goud is onderweg naar ons altijd volledig verzekerd.

Lees meer
info

5 dagen retourrecht:

Niet goed, goud terug.

Lees meer

Klantervaringen:

Veelgestelde vragen

Is goud versturen per post wel veilig?

Jazeker! Wij hebben een samenwerking met PostNL. Dit houdt in dat uw goud niet in de brievenbus hoeft, maar dat u gratis via elk PostNL-punt uw goud aangetekend naar ons kunt verzenden. U krijgt van PostNL een verzendbewijs(kwitantie) met het gewicht erop. Met dit verzendbewijs is uw goud automatisch verzekerd tot 30 gram per taxatiepakket. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Wanneer de zending bij ons binnenkomt, tekenen wij voor ontvangst.

Krijg ik mijn goud terug als ik mij bedenk?

Zeker! Bij Goudonline.nl kunt u altijd het goud wat u niet aan ons wilt verkopen terugvragen. Na de taxatie heeft u 5 dagen retourrecht (bedenktijd). Hier brengen wij enkel de verzendkosten en verzekerkosten (€18,00) voor in rekeningen.

Wat gebeurt er als mijn goud kwijtraakt?

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot 30 gram. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Door onze samenwerking met PostNL wordt uw taxatiepakket veilig en aangetekend per pakketpost aan ons verstuurd. Mocht in het meest onwaarschijnlijke geval uw zending toch kwijtraken, dan vergoeden wij de schade onder de volgende voorwaarden:

De verzekerde kan een PostNL verzendbewijs (kwitantie) aantonen. Op deze kwitantie staat het gewicht dat door PostNL bij de verzending is geregistreerd. Goudonline.nl keert altijd de taxatiewaarde op basis van dit gewicht minus taxatiepakket uit. Wij gaan hierbij altijd uit van 14 karaat tenzij u kan aantonen dat het om een hoger karaat gaat, dan wordt de taxatiewaarde uitgekeerd op basis van dat karaat. Om hiervoor in aanmerking te komen hebben wij foto’s nodig van de keurtekens die op het voorwerp staan.

Is mijn goud ook verzekerd als het meer weegt dan 30 gram

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot 30 gram goud. Deze verzekering is gratis inbegrepen. Indien uw goud meer dan 30 gram weegt, kunt u een extra taxatiepakket aanvragen en uw goud verspreid over 2 pakketten naar ons toezenden of een afspraak inplannen om langs te komen op 1 van onze locaties voor een vrijblijvende taxatie.

Twijfelt u over de waarde van uw goud? Gebruik dan onze calculator of neem contact op met de klantenservice zodat u zeker weet dat u goud volledig verzekerd is.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00

location

Locatie Groningen

Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen

Telefoon: 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

location

Locatie Utrecht

Computerweg 22
3542 DR Utrecht

Telefoon: 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

location

Locatie Zwolle

Zwartewaterallee 44-48
8031 DX Zwolle

Telefoon: 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

location

Locatie Assen

Overcingellaan 17
9401 LA Assen

Telefoon: 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Call Now Button