Goud verkopen in Almere

Goud verkopen in Almere

Verkoop eenvoudig uw gouden sieraden, munten & baren voor de hoogste prijs! Plan een vrijblijvende taxatie in bij één van onze locaties of stuur uw goud 100% verzekerd naar ons toe met ons taxatiepakket.

300+ 5 sterren reviews
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4!
Vrijblijvende taxatie
Onze taxaties zijn gratis en vrijblijvend!
Direct op uw rekening
Tevreden? Dan betalen wij direct uit!
Wij kopen ook zilver
Neem uw zilveren items ook mee.
Al meer dan 5000 taxaties verricht!
Goud verkopen in Almere
Kies het karaat
Vul hier het gewicht in gram in

Klantervaringen

Goud verkopen Almere

Woont u in de omgeving van Almere en heeft u goud dat u wilt verkopen? Bij Goudonline.nl doet u dit voor de allerhoogste goudprijs. Goud verkopen in Almere kan bij ons op twee verschillende manieren: online of fysiek. De snelste en eenvoudigste manier van goud verkopen is op onze fysieke verkooplocatie in Almere. Lukt het u niet om bij ons langs te komen, dan kunt u ook online een taxatiepakket aan te vragen, waarmee u het goud naar ons opstuurt.

Op afspraak goud verkopen in Almere

De snelste en eenvoudigste manier van goud verkopen in Almere is de verkoop op onze verkooplocatie aan de Veluwezoom. Mocht u bij ons langs willen komen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice, waarna we samen met u zullen kijken naar een geschikt moment. Wanneer de afspraak staat, kunt u uw goudproducten zelf bij ons langsbrengen. Op deze manier hoeft geen taxatiepakket aan te vragen en hoeft u uw goud niet naar ons op te sturen.

Goud inwisselen in Almere: hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor een bezoek aan onze verkooplocatie in Almere, bent u met uw goudproducten welkom bij onze goudspecialisten. Nadat zij uw goud in ontvangst hebben genomen, gaan zij aan de slag met de taxatie. Wanneer het aantal karaat, het gewicht en de waarde van uw is vastgesteld, ontvangt u van ons een voorstel voor de verkoop van uw goud. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan betalen we u direct uit. Indien u na taxatie toch afziet van de verkoop van uw goud, neemt u uw goudproducten gewoon weer mee naar huis.

Online goud inkoop

Mocht u niet in de buurt wonen of tijdens kantooruren niet langs kunnen komen, kunt u er ook voor kiezen om uw goud online bij ons te verkopen. Dit heeft als grote voordeel dat u dit kunt doen op welk moment u zelf wilt. De online goud verkoop begint bij ons met de aanvraag van een gratis taxatiepakket. Met dit pakket kunt u uw goudproducten veilig en verzekerd naar ons toesturen. De rest van het verkoopproces is te vergelijken met de fysieke verkoop: onze goudspecialisten verrichten de taxatie, waarna u van ons een voorstel ontvangt. Indien u niet akkoord gaat met dit voorstel, sturen wij uw producten weer na u terug. Gaat u wel akkoord met de verkoop? Dan betalen we u binnen 24 uur uit.

Wat voor goud kan ik verkopen in Almere?

U kunt met een groot aantal verschillende producten terecht voor de goud verkoop in Almere. Wilt u bijvoorbeeld oud goud verkopen, gouden ringen verkopen, gouden kettingen verkopen of andere gouden sieraden verkopen? Dan bent u bij Goudonline.nl op de juiste plek. Ook gouden munten, goudbaren of tafelgoud nemen wij graag van u over.

Twijfelt u of uw product geschikt is voor onze vrijblijvende goudtaxatie? Neem dan, voordat u een afspraak maakt of een taxatiepakket aanvraagt, gerust even contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u graag verder.

Goud verkopen in Almere

Wilt u uw goud verkopen op onze fysieke locatie in Almere? Ons adres is Veluwezoom 5, 1327 AA Almere. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met onze klantenservice, dan kijken we samen met u welk moment hiervoor het beste uitkomt.

Bent u niet woonachtig in de omgeving van Almere? U kunt bij Goudonline terecht voor de goudverkoop in de volgende plaatsen:

Bent u niet woonachtig in de omgeving van Almere? U kunt bij Goudonline terecht voor de goudverkoop in de volgende plaatsen:

Zilver verkopen in Almere

Wilt u geen goud, maar zilver verkopen in Almere? Ook dan bent u bij Goudonline op de juiste plek. U kunt bij ons in Almere onder andere zilveren munten verkopen, zilverbaren verkopen en zilver bestek/tafelzilver verkopen. Net als bij de verkoop van goud, heeft u ook bij de verkoop van zilver twee opties: online of een bezoek aan onze verkooplocatie in Almere. Kiest u voor de online optie? Dan stuurt u de zilverproducten al vanaf 250 gram naar ons op!

Zo taxeren wij uw goud

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik hoeveel karaat mijn goud is?

De zuiverheid van uw goud wordt aangeduid in “karaat”. Hoe zuiverder uw goud, hoe hoger het karaat. Bij puur goud spreekt men van 24 karaat, welk staat voor 99,99% fijn goud. De karaat aanduiding treft u door middel van een persstempel (in geval van 24 karaat “999”) op uw gouden voorwerp. Hieronder zetten we de verschillende aanduidingen voor u uiteen:

8 karaat: 33,3% zuiver goud (aangeduid met 333)
14 karaat: 58,5% zuiver goud (aangeduid met 585)
18 karaat: 75,0% zuiver goud (aangeduid met 750)
20 karaat: 83,3% zuiver goud (aangeduid met 833)
21,6 karaat: 90,0% zuiver goud (aangeduid met 900)
22 karaat: 91,6% zuiver goud (aangeduid met 916)
24 karaat: 99,99% zuiver goud (aangeduid met 999)

Meest voorkomende waardes:

Sieraden bestaan bijna altijd uit 8, 14, of 18 karaat goud. Puur goud tref je eigenlijk alleen aan bij gouden baren en munten. Als u het aantal karaat zelf heeft kunnen vaststellen, dan kunt u de geschatte waarde van uw goud eenvoudig berekenen met onze calculator.

Heeft u nog vragen over het goudgehalte? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

Voor zowel advies, inkoop als verkoop werken wij uitsluitend op afspraak. Wij bewaren onze voorraad op een externe beveiligde locatie. U kunt zowel telefonisch als per mail hier een afspraak maken.

Hoe kan ik verkopen?

Wij werken uitsluitend op afspraak!  U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken bij 1 van onze 11 locaties. Kijk op goud verkopen voor alle mogelijkheden.

 

Terugkoopgarantie

Bij Goudonline.nl bieden wij op alle producten die bij ons zijn gekocht ongeacht de koers een terugkoopgarantie. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u uw edelmetaal weer makkelijk kunt verkopen tegen een scherpe prijs.

Hoe snel krijg ik uitbetaald?

Indien u langskomt met uw edelmetaal vindt uitbetaling direct plaats na de taxatie. Bij een taxatiepakket 24 uur na de ontvangstbevestiging die iedereen van ons ontvangt per mail als het pakketje binnen is.

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:30 tot 17:30

Locatie Almere

Veluwezoom 5
1327 AA Almere

Telefoon

085 – 7732733

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:30 – 17:30

Om het kantoor te bezoeken is een afspraak vereist en de voorraad wordt bewaard op een externe beveiligde locatie.

© Copyright Goudonline.nl 2024
Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen