Goud verkopen in Lelystad

Goud verkopen in Lelystad

Verkoop eenvoudig uw gouden sieraden, munten & baren voor de hoogste prijs! Plan een vrijblijvende taxatie in bij één van onze locaties of stuur uw goud 100% verzekerd naar ons toe met ons taxatiepakket.

Hoogste prijsgarantie
Altijd de hoogste prijs voor uw goud!
Vrijblijvende taxatie
Onze taxaties zijn gratis en vrijblijvend!
Direct op uw rekening
Tevreden? Dan betalen wij direct uit!
Wij kopen ook zilver
Neem uw zilveren items ook mee.
Al meer dan 5000 taxaties verricht!
Goud verkopen in Lelystad
Kies het karaat
Vul hier het gewicht in gram in

Klantervaringen

Goud verkopen Lelystad

Goudonline.nl is hét juiste adres wanneer u oud goud wilt verkopen. Voor het verkopen van goud in Lelystad bieden we bij Goudonline.nl zelfs twee opties. Allereerst kunt u uw goud in Lelystad verkopen op onze fysieke verkooplocatie. Wanneer dit niet lukt, is het ook mogelijk om uw goud online te verkopen.

Goud verkopen in Lelystad: hoe werkt het?

Het goud verkopen in Lelystad werkt in beide gevallen – online of fysiek – ongeveer hetzelfde. De meeste mensen kiezen ervoor om hun goud fysiek bij ons te verkopen. Echter, aangezien wij alleen op kantooruren te bezoeken zijn, kan de online verkoop van goud een uitkomst bieden. In dat geval vraagt u online een taxatiepakket bij ons aan, waarmee u uw goudproducten naar ons opstuurt. Als wij uw goud hebben ontvangen, gaan we aan de slag met de taxatie, waarna u een aanbod van ons ontvangt.

Op afspraak goud inwisselen in Lelystad

Wanneer u goud in Lelystad wil verkopen, is een bezoek aan onze fysieke verkooplocatie aan het Ravelijn 1 in Lelystad  de meest eenvoudige optie. Neem hiervoor wel even contact op met onze klantenservice, dan kijken we samen met u naar een geschikt moment voor uw bezoek. Wanneer u bij ons in Lelystad langskomt om uw goud bij ons te verkopen, gaan onze goudspecialisten ter plekke aan de slag met de taxatie. Hierna zult u direct een voorstel van ons ontvangen. Gaat u akkoord met ons aanbod? Dan zullen we u direct uitbetalen? Gaat u na de taxatie toch niet akkoord? Ook dat is geen enkel probleem; alle taxaties zijn bij Goudonline.nl altijd geheel vrijblijvend. In dat geval neemt u uw goud dus gewoon weer mee naar huis.

Online goud inkoop

De meest eenvoudige manier om uw goud in Lelystad te verkopen is dus via onze fysieke goudverkooplocatie. Lukt het u echter niet om tijdens kantooruren bij ons langs te komen? Dan kunt u uw goud vanuit Lelystad ook altijd online bij ons verkopen. Dit doet u met het al eerder genoemde taxatiepakket, waarmee u uw goudproducten geheel veilig en verzekerd naar ons op kunt sturen. Wanneer het pakket bij ons is aangekomen, gaan onze specialisten er ook nu weer meteen mee aan de slag. Hierna zullen we u per mail een voorstel doen voor de verkoop van uw goud. Ook hierbij geldt: gaat u akkoord, dan betalen we u direct uit, verkoopt u uw goud toch liever niet, dan sturen we uw goud gewoon weer terug.

Wat voor goud kan ik verkopen in Lelystad?

U kunt met tal van verschillende producten terecht voor de goud verkoop in Lelystad. Wilt u bijvoorbeeld gouden ringen verkopen, gouden kettingen verkopen of andere gouden sieraden verkopen? Dan bent u bij Goudonline.nl op de juiste plek. Ook gouden munten, goudbaren of tafelgoud nemen wij graag van u over.

Twijfelt u of uw product geschikt is voor onze vrijblijvende goudtaxatie? Neem dan, voordat u een afspraak maakt of een taxatiepakket aanvraagt, gerust even contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u graag verder.

Bent u niet woonachtig in de omgeving van Lelystad? U kunt bij Goudonline terecht voor de goudverkoop in de volgende plaatsen:

Zilver verkopen in Lelystad

Wilt u geen goud, maar zilver verkopen in Lelystad? Ook dan bent u bij Goudonline op de juiste plek. U kunt bij ons in Lelystad onder andere zilveren munten verkopen, zilverbaren verkopen en zilver bestek/tafelzilver verkopen. Net als bij de verkoop van goud, heeft u ook bij de verkoop van zilver twee opties: online of een bezoek aan onze verkooplocatie in Lelystad. Kiest u voor de online optie? Dan stuurt u de zilverproducten al vanaf 250 gram naar ons op!

Zo taxeren wij uw goud

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik hoeveel karaat mijn goud is?

De zuiverheid van uw goud wordt aangeduid in “karaat”. Hoe zuiverder uw goud, hoe hoger het karaat. Bij puur goud spreekt men van 24 karaat, welk staat voor 99,99% fijn goud. De karaat aanduiding treft u door middel van een persstempel (in geval van 24 karaat “999”) op uw gouden voorwerp. Hieronder zetten we de verschillende aanduidingen voor u uiteen:

8 karaat: 33,3% zuiver goud (aangeduid met 333)
14 karaat: 58,5% zuiver goud (aangeduid met 585)
18 karaat: 75,0% zuiver goud (aangeduid met 750)
20 karaat: 83,3% zuiver goud (aangeduid met 833)
21,6 karaat: 90,0% zuiver goud (aangeduid met 900)
22 karaat: 91,6% zuiver goud (aangeduid met 916)
24 karaat: 99,99% zuiver goud (aangeduid met 999)

Meest voorkomende waardes:

Sieraden bestaan bijna altijd uit 8, 14, of 18 karaat goud. Puur goud tref je eigenlijk alleen aan bij gouden baren en munten. Als u het aantal karaat zelf heeft kunnen vaststellen, dan kunt u de geschatte waarde van uw goud eenvoudig berekenen met onze calculator.

Heeft u nog vragen over het goudgehalte? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

Voor zowel advies, inkoop als verkoop werken wij uitsluitend op afspraak. Wij bewaren onze voorraad op een externe beveiligde locatie. U kunt zowel telefonisch als per mail hier een afspraak maken.

Hoe kan ik verkopen?

Wij werken uitsluitend op afspraak!  U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken bij 1 van onze 11 locaties. Kijk op goud verkopen voor alle mogelijkheden.

 

Terugkoopgarantie

Bij Goudonline.nl bieden wij op alle producten die bij ons zijn gekocht ongeacht de koers een terugkoopgarantie. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u uw edelmetaal weer makkelijk kunt verkopen tegen een scherpe prijs.

Hoe snel krijg ik uitbetaald?

Indien u langskomt met uw edelmetaal vindt uitbetaling direct plaats na de taxatie. Bij een taxatiepakket 24 uur na de ontvangstbevestiging die iedereen van ons ontvangt per mail als het pakketje binnen is.

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:30 tot 17:30

Locatie Lelystad

Locatie Lelystad

Het Ravelijn 1
8233 BR Lelystad

Telefoon

085-0486304

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:30 – 17:30

Om het kantoor te bezoeken is een afspraak vereist en de voorraad wordt bewaard op een externe beveiligde locatie.

© Copyright Goudonline.nl 2024
Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen