Goud verkopen in Zwolle

Bij ons kunt u eenvoudig vanuit huis met een taxatiepakket of op afspraak bij onze locatie in Zwolle uw goud & zilver verkopen voor de hoogste prijs

hero hero
  • Hoogste prijs garantie
  • 100% verzekerd
  • Gratis parkeren
  • Directe betaling

Zo werkt Goudonline.nl

1

Maak een afspraak

Dit kan via 085-7732733

2

Bezoek ons

U kunt gratis parkeren en de koffie staat klaar.

3

Directe betaling

Wij taxeren het en betalen u direct uit.

Goud verkopen Zwolle

Bij Goudonline.nl kunt u uw goud vanuit het hele land verkopen. Als u woonachtig bent in de omgeving van Zwolle, heeft u hiervoor zelfs twee mogelijkheden. De snelste en eenvoudigste manier van goud verkopen via onze website. Verkoopt u uw goud liever niet online? Dan kunt u – op afspraak – ook onze fysieke verkoop locatie in Zwolle bezoeken.

Goud verkopen in Zwolle: hoe werkt het?

Goud verkopen vanuit Zwolle doet u bij ons op twee manieren: online of fysiek. Mocht u uw goud dus liever bij ons langsbrengen in plaats van opsturen, heeft u hier op onze goudverkoop locatie in Zwolle de mogelijkheid toe. Als u uw goudproducten bij ons heeft langsgebracht, gaan onze goudspecialisten aan de slag met de taxatie van de waarde. Als deze is vastgesteld, ontvangt u van ons een – overigens geheel vrijblijvende – offerte. Op basis hiervan heeft u de keuze om de verkoop door te zetten of het goud toch liever weet mee naar huis te nemen. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan betalen we u binnen 24 uur uit.

Op afspraak goud inwisselen in Zwolle

De offline en de online verkoop lijken in vele opzichten sterk op elkaar. Toch kennen beide mogelijkheden ook verschillen. Als u besluit uw goud online te verkopen kunt u dit bijvoorbeeld altijd doen waar en wanneer het u uitkomt. Bij de goud verkoop in Zwolle kunt u alleen terecht op afspraak. Mocht u ervoor kiezen uw goud op de locatie in Zwolle zelf te verkopen, kunt u contact met opnemen met onze klantenservice, dan kijken we samen met u welk moment hiervoor het beste uitkomt.

Online goud inkoop

Maakt u liever geen afspraak en verkoopt u uw goud liever op het moment dat het u uitkomt, dan is onze online goudverkoop de meest geschikte optie. Als u hiervoor kiest, vraagt u om te beginnen een gratis taxatiepakket aan op onze website. Hiermee stuurt u uw goud geheel veilig, verzekerd en vrijblijvend naar ons op. Het vervolg van het verkoopproces is vergelijkbaar met de offline verkoop. Onze goudspecialisten gaan aan de slag met de taxatie, waarna u via de mail een offerte van ons ontvangt. Ook hierbij geldt: gaat u niet akkoord, dan sturen wij uw goud weer naar u retour. Gaat u wel akkoord met de verkoop, dan betalen we u binnen 24 uit.

Wat voor goud kan ik verkopen in Zwolle?

Zowel bij de goudverkoop in Zwolle als onze online goudverkoop, kunt u met een breed scala aan gouden producten bij ons terecht. Wilt u bijvoorbeeld gouden ringen verkopen, gouden kettingen verkopen of andere gouden sieraden verkopen? Dan bent u bij Goudonline.nl op de juiste plek. Ook gouden munten, goudbaren of tafelgoud nemen wij graag van u over.

Twijfelt u of uw product geschikt is voor onze vrijblijvende goudtaxatie? Neem dan, voordat u een afspraak maakt of een taxatiepakket aanvraagt, gerust even contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u graag verder.

Zo taxeren wij uw goud

Bereken de waarde

Bereken de waarde
14k
18k
20k
24k
€29.51
Per gram voor 14 karaat
€37.82
Per gram voor 18 karaat
€42.02
Per gram voor 20 karaat
€50.43
Per gram voor 24 karaat

*prijs gebaseerd op de actuele goudkoers

Taxatiepakket aanvragen

Hiermee kunt u via elk PostNL-punt kosteloos en volledig verzekerd uw goud naar ons verzenden voor een gratis taxatie.
  • Per taxatiepakket kunt u 30 gram goud verzekerd versturen.

Waarom Goudonline.nl

  • Hoogste prijs garantie
  • 100% verzekerd
  • 5 dagen retourrecht
  • Betaling binnen 24 uur

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met:

trustpilot.png
postnl.png
stopheling.png
mvjv.png

Klantervaringen:

Veelgestelde vragen

Is goud versturen per post wel veilig?

Jazeker! Wij hebben een samenwerking met PostNL. Dit houdt in dat uw goud niet in de brievenbus hoeft, maar dat u gratis via elk PostNL-punt uw goud aangetekend naar ons kunt verzenden. U krijgt van PostNL een verzendbewijs(kwitantie) met het gewicht erop. Met dit verzendbewijs is uw goud automatisch verzekerd tot €1.000 per taxatiepakket. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Wanneer de zending bij ons binnenkomt, tekenen wij voor ontvangst.

Krijg ik mijn goud terug als ik mij bedenk?

Zeker! Bij Goudonline.nl kunt u altijd het goud wat u niet aan ons wilt verkopen terugvragen. Na de taxatie heeft u 5 dagen retourrecht (bedenktijd). Hier brengen wij enkel de verzendkosten voor in rekeningen.

Wat gebeurt er als mijn goud kwijtraakt?

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot €1.000. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Door onze samenwerking met PostNL wordt uw taxatiepakket veilig en aangetekend per pakketpost aan ons verstuurd. Mocht in het meest onwaarschijnlijke geval uw zending toch kwijtraken, dan vergoeden wij de schade onder de volgende voorwaarden:

De verzekerde kan een PostNL verzendbewijs (kwitantie) aantonen. Op deze kwitantie staat het gewicht dat door PostNL bij de verzending is geregistreerd. Goudonline.nl keert altijd de taxatiewaarde op basis van dit gewicht minus taxatiepakket uit. Wij gaan hierbij altijd uit van 14 karaat tenzij u kan aantonen dat het om een hoger karaat gaat, dan wordt de taxatiewaarde uitgekeerd op basis van dat karaat. Om hiervoor in aanmerking te komen hebben wij foto’s nodig van de keurtekens die op het voorwerp staan.

Is mijn goud ook verzekerd als het meer waard is dan €1.000?

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot €1.000. Deze verzekering is gratis inbegrepen. Indien uw goud meer dan €1.000 waard is, kunt u een extra taxatiepakket aanvragen en uw goud verspreid over 2 pakketten naar ons toezenden.

Als uw goud een hogere waarde heeft dan €2.000 kunt u via onze klantenservice een verzekerd transport aanvragen. Wij beschikken over verzekerde oplossingen tot €50.000. Er is dus altijd een gepast transport voor uw goud.

Twijfelt u over de waarde van uw goud? Gebruik dan onze calculator of neem contact op met de klantenservice zodat u zeker weet dat u goud volledig verzekerd is.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00

location

MyOffice Zwolle A28

Zwartewaterallee 44-48
8031 DX Zwolle

Telefoon : 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Woensdag: 10:00 – 17:00
Donderdag: 10:00 – 17:00