Goud verkopen in Zwolle

Goud verkopen in Zwolle

Verkoop eenvoudig uw gouden sieraden, munten & baren voor de hoogste prijs! Plan een vrijblijvende taxatie in bij één van onze locaties of stuur uw goud 100% verzekerd naar ons toe met ons taxatiepakket.

Hoogste prijsgarantie
Altijd de hoogste prijs voor uw goud!
Vrijblijvende taxatie
Onze taxaties zijn gratis en vrijblijvend!
Direct op uw rekening
Tevreden? Dan betalen wij direct uit!
Wij kopen ook zilver
Neem uw zilveren items ook mee.
Al meer dan 5000 taxaties verricht!
Goud verkopen in Zwolle
Kies het karaat
Vul hier het gewicht in gram in

Klantervaringen

Goud verkopen Zwolle

Bij Goudonline.nl kunt u uw goud vanuit het hele land verkopen. Als u woonachtig bent in de omgeving van Zwolle, heeft u hiervoor zelfs twee mogelijkheden. De eenvoudigste manier van goud verkopen in Zwolle is via onze fysieke verkooplocatie. Kunt u niet bij ons langskomen? Dan is het ook mogelijk om uw goud in Zwolle te verkopen via de online aanvraag van ons taxatiepakket.

Goud verkopen in Zwolle: hoe werkt het?

Goud verkopen vanuit Zwolle doet u bij ons op twee manieren: online of fysiek. Mocht u uw goud liever bij ons langsbrengen in plaats van opsturen, heeft u hier op onze goudverkoop locatie in Zwolle de mogelijkheid toe. Eenmaal bij ons op locatie, gaan onze goudspecialisten waar u bij bent direct aan de slag met de taxatie. Als deze is vastgesteld, ontvangt u van ons een aanbod. Op basis hiervan heeft u de keuze om de verkoop door te zetten of het goud weer mee naar huis te nemen. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan betalen we u direct uit.

Op afspraak goud inwisselen in Zwolle

Ondanks het feit dat de online verkoop volledig veilig en verzekerd verloopt, vinden veel mensen het een fijner idee om hun goudproducten zelf bij ons langs te komen brengen. Hier bieden wij de mogelijkheid toe op onze verkooplocatie aan de Zwartewaterallee in Zwolle. Wanneer u hiervoor kiest, kunt u heel eenvoudig een afspraak maken via onze klantenservice. Wij zullen dan samen met u kijken naar een geschikt moment voor uw bezoek.

Online goud inkoop Zwolle

Lukt het u niet om tijdens kantooruren bij ons langs te komen? Dan is onze online goudverkoop de meest geschikte optie. Als u hiervoor kiest, vraagt u om te beginnen een gratis taxatiepakket aan op onze website. Hiermee stuurt u uw goud geheel veilig, verzekerd en vrijblijvend, vanuit heel Nederland – dus ook Zwolle – naar ons op. Het vervolg van het verkoopproces is vergelijkbaar met de offline verkoop. Onze goudspecialisten gaan aan de slag met de taxatie, waarna u via de mail een offerte van ons ontvangt. Ook hierbij geldt: gaat u niet akkoord, dan sturen wij uw goud weer naar u retour. Gaat u wel akkoord met de verkoop, dan betalen we u binnen 24 uit.

Wat voor goud kan ik verkopen in Zwolle?

Zowel bij de goudverkoop in Zwolle als onze online goudverkoop, kunt u met een breed scala aan gouden producten bij ons terecht. Wilt u bijvoorbeeld gouden ringen verkopen, gouden kettingen verkopen of andere gouden sieraden verkopen? Dan bent u bij Goudonline.nl op de juiste plek. Ook oud goud, gouden munten, goudbaren of tafelgoud nemen wij graag van u over.

Twijfelt u of uw product geschikt is voor onze vrijblijvende goudtaxatie? Neem dan, voordat u een afspraak maakt of een taxatiepakket aanvraagt, gerust even contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u graag verder.

Bent u niet woonachtig in de omgeving van Zwolle? U kunt bij Goudonline terecht voor de goudverkoop in de volgende plaatsen:

Goud inkoop Zwolle

Wilt u uw goud verkopen op onze fysieke locatie in Zwolle? Ons adres is Zwartewaterallee 44-48, 8031 DX Zwolle. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met onze klantenservice, dan kijken we samen met u welk moment hiervoor het beste uitkomt.

Zilver verkopen in Zwolle

Wilt u geen goud, maar zilver verkopen in Zwolle? Ook dan bent u bij Goudonline op de juiste plek. Je kunt bij ons in Zwolle onder andere zilveren munten verkopen, zilverbaren verkopen en zilver bestek/tafelzilver verkopen. Net als bij de verkoop van goud, heeft u ook bij de verkoop van zilver twee opties: online of een bezoek aan onze verkooplocatie in Zwolle. Kiest u voor de online optie? Dan stuurt u de zilverproducten al vanaf 250 gram naar ons op!

Zo taxeren wij uw goud

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik hoeveel karaat mijn goud is?

De zuiverheid van uw goud wordt aangeduid in “karaat”. Hoe zuiverder uw goud, hoe hoger het karaat. Bij puur goud spreekt men van 24 karaat, welk staat voor 99,99% fijn goud. De karaat aanduiding treft u door middel van een persstempel (in geval van 24 karaat “999”) op uw gouden voorwerp. Hieronder zetten we de verschillende aanduidingen voor u uiteen:

8 karaat: 33,3% zuiver goud (aangeduid met 333)
14 karaat: 58,5% zuiver goud (aangeduid met 585)
18 karaat: 75,0% zuiver goud (aangeduid met 750)
20 karaat: 83,3% zuiver goud (aangeduid met 833)
21,6 karaat: 90,0% zuiver goud (aangeduid met 900)
22 karaat: 91,6% zuiver goud (aangeduid met 916)
24 karaat: 99,99% zuiver goud (aangeduid met 999)

Meest voorkomende waardes:

Sieraden bestaan bijna altijd uit 8, 14, of 18 karaat goud. Puur goud tref je eigenlijk alleen aan bij gouden baren en munten. Als u het aantal karaat zelf heeft kunnen vaststellen, dan kunt u de geschatte waarde van uw goud eenvoudig berekenen met onze calculator.

Heeft u nog vragen over het goudgehalte? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

Voor zowel advies, inkoop als verkoop werken wij uitsluitend op afspraak. Wij bewaren onze voorraad op een externe beveiligde locatie. U kunt zowel telefonisch als per mail hier een afspraak maken.

Hoe kan ik verkopen?

Wij werken uitsluitend op afspraak!  U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken bij 1 van onze 11 locaties. Kijk op goud verkopen voor alle mogelijkheden.

 

Terugkoopgarantie

Bij Goudonline.nl bieden wij op alle producten die bij ons zijn gekocht ongeacht de koers een terugkoopgarantie. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u uw edelmetaal weer makkelijk kunt verkopen tegen een scherpe prijs.

Hoe snel krijg ik uitbetaald?

Indien u langskomt met uw edelmetaal vindt uitbetaling direct plaats na de taxatie. Bij een taxatiepakket 24 uur na de ontvangstbevestiging die iedereen van ons ontvangt per mail als het pakketje binnen is.

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:30 tot 17:30

Locatie Zwolle

Locatie Zwolle

Zwartewaterallee 44
8025 BK Zwolle

Telefoon

085 – 7732733

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:30 – 17:30

Om het kantoor te bezoeken is een afspraak vereist en de voorraad wordt bewaard op een externe beveiligde locatie.

© Copyright Goudonline.nl 2024
Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen