Goud verkopen in Emmen

Goud verkopen in Emmen

Verkoop eenvoudig uw gouden sieraden, munten & baren voor de hoogste prijs! Plan een vrijblijvende taxatie in bij één van onze locaties of stuur uw goud 100% verzekerd naar ons toe met ons taxatiepakket.

300+ 5 sterren reviews
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4!
Vrijblijvende taxatie
Onze taxaties zijn gratis en vrijblijvend!
Direct op uw rekening
Tevreden? Dan betalen wij direct uit!
Wij kopen ook zilver
Neem uw zilveren items ook mee.
Al meer dan 5000 taxaties verricht!
Goud verkopen in Emmen
Kies het karaat
Vul hier het gewicht in gram in

Klantervaringen

Goud verkopen Emmen

Bent u op zoek naar een plek om goud te verkopen in Emmen? Zoek niet verder; u bent in dat geval bij Goudonline.nl helemaal aan het juiste adres. Bij ons verkoopt u uw goud in Emmen zelfs op twee verschillende manieren. Allereerst bent u altijd welkom op uw goud in Emmen te verkopen op onze fysieke verkooplocatie. Lukt dit niet? Dan kunt u uw goud bij Goudonline.nl ook online verkopen.

Goud verkopen in Emmen: hoe werkt het?

Goud verkopen in Emmen doet u bij Goudonline.nl dus op twee verschillende manieren: online of fysiek. De meeste mensen kiezen ervoor om hun goud fysiek bij ons in Emmen te verkopen. Mocht dit niet lukken, biedt de online verkoop, door middel van het aanvragen van een taxatiepakket, een mooie oplossing. Met dit pakket stuurt u uw goudproducten vanuit Emmen geheel vrijblijvend naar ons op. Wanneer we uw goud hebben ontvangen, zullen wij u, nadat wij de taxatie hebben voltooid, een aanbod doen voor de goudverkoop.

Op afspraak goud inwisselen in Emmen

De makkelijkste manier van goud verkopen in Emmen is op onze fysieke goudlocatie. Wilt u goud verkopen in Emmen? Dan is het dus het handigst als u even bij ons langskomt. Wij zijn te vinden op Hoenderkamp 20 in Emmen. Wanneer u ervoor kiest om bij ons langs te komen, kunt u een afspraak met ons maken via onze klantenservice. We zullen dan samen met u kijken welk moment het beste uitkomt. Zodra de afspraak staat en u bij ons langskomt voor de goudverkoop in Emmen, gaan onze goudspecialisten meteen met de taxatie van de producten aan de slag. En het mooie is: u ontvangt hierna direct een voorstel van ons. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan betalen we u direct uit. Gaat u na taxatie toch niet akkoord met ons aanbod? Ook geen probleem! In dat geval neemt u uw producten gewoon weer mee naar huis, want bij Goudonline.nl zijn alle taxaties te allen tijde geheel vrijblijvend.

Online goud inkoop

Zoals gezegd, kunt u voor de verkoop van goud in Emmen het beste even op onze fysieke verkooplocatie langskomen. Kunt u in verband met werk of andere verplichtingen niet tijdens kantooruren bij ons langskomen? Dan is er gelukkig altijd nog de online goudverkoop. In dat geval vraagt u online bij ons een taxatiepakket aan, waarmee u uw goud geheel veilig en verzekerd naar ons opstuurt. Het verdere verkoopproces is vergelijkbaar met die van de fysieke goudverkoop in Emmen. Onze specialisten gaan aan de slag met de taxatie, waarna u per mail een voorstel van ons ontvangt.

Wat voor goud kan ik verkopen in Emmen?

U kunt met tal van verschillende producten terecht voor de goud verkoop in Emmen. Wilt u bijvoorbeeld gouden ringen verkopen, gouden kettingen verkopen of andere gouden sieraden verkopen? Dan bent u bij Goudonline.nl op de juiste plek. Ook gouden munten, goudbaren of tafelgoud nemen wij graag van u over.

Twijfelt u of uw product geschikt is voor onze vrijblijvende goudtaxatie? Neem dan, voordat u een afspraak maakt of een taxatiepakket aanvraagt, gerust even contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u graag verder.

Bent u niet woonachtig in de omgeving van Emmen? U kunt bij Goudonline terecht voor de goudverkoop in de volgende plaatsen:

Wilt u goud kopen? Bekijk onze goud kopen pagina voor meer informatie.

Zilver verkopen in Emmen

Wilt u geen goud, maar zilver verkopen in Emmen? Ook dan bent u bij Goudonline op de juiste plek. U kunt bij ons in Emmen onder andere zilveren munten verkopen, zilverbaren verkopen en zilver bestek/tafelzilver verkopen. Net als bij de verkoop van goud, heeft u ook bij de verkoop van zilver twee opties: online of een bezoek aan onze verkooplocatie in Emmen. Kiest u voor de online optie? Dan stuurt u de zilverproducten al vanaf 250 gram naar ons op!

Zo taxeren wij uw goud

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik hoeveel karaat mijn goud is?

De zuiverheid van uw goud wordt aangeduid in “karaat”. Hoe zuiverder uw goud, hoe hoger het karaat. Bij puur goud spreekt men van 24 karaat, welk staat voor 99,99% fijn goud. De karaat aanduiding treft u door middel van een persstempel (in geval van 24 karaat “999”) op uw gouden voorwerp. Hieronder zetten we de verschillende aanduidingen voor u uiteen:

8 karaat: 33,3% zuiver goud (aangeduid met 333)
14 karaat: 58,5% zuiver goud (aangeduid met 585)
18 karaat: 75,0% zuiver goud (aangeduid met 750)
20 karaat: 83,3% zuiver goud (aangeduid met 833)
21,6 karaat: 90,0% zuiver goud (aangeduid met 900)
22 karaat: 91,6% zuiver goud (aangeduid met 916)
24 karaat: 99,99% zuiver goud (aangeduid met 999)

Meest voorkomende waardes:

Sieraden bestaan bijna altijd uit 8, 14, of 18 karaat goud. Puur goud tref je eigenlijk alleen aan bij gouden baren en munten. Als u het aantal karaat zelf heeft kunnen vaststellen, dan kunt u de geschatte waarde van uw goud eenvoudig berekenen met onze calculator.

Heeft u nog vragen over het goudgehalte? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

Voor zowel advies, inkoop als verkoop werken wij uitsluitend op afspraak. Wij bewaren onze voorraad op een externe beveiligde locatie. U kunt zowel telefonisch als per mail hier een afspraak maken.

Hoe kan ik verkopen?

Wij werken uitsluitend op afspraak!  U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken bij 1 van onze 11 locaties. Kijk op goud verkopen voor alle mogelijkheden.

 

Terugkoopgarantie

Bij Goudonline.nl bieden wij op alle producten die bij ons zijn gekocht ongeacht de koers een terugkoopgarantie. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u uw edelmetaal weer makkelijk kunt verkopen tegen een scherpe prijs.

Hoe snel krijg ik uitbetaald?

Indien u langskomt met uw edelmetaal vindt uitbetaling direct plaats na de taxatie. Bij een taxatiepakket 24 uur na de ontvangstbevestiging die iedereen van ons ontvangt per mail als het pakketje binnen is.

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:30 tot 17:30

Locatie Emmen

Locatie Emmen

Hoenderkamp 20
7812 VZ Emmen

Telefoon

085-0486304

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:30 – 17:30

Om het kantoor te bezoeken is een afspraak vereist en de voorraad wordt bewaard op een externe beveiligde locatie.

© Copyright Goudonline.nl 2024
Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen